Sevgilimin annesi bana iftira attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anası manyak ama ali asla kabul etmeyip her koşulda anasını savunuyor. O sırada konu sahibinin annesi alinin anasının kuşuna bakmaya gidip evde bira içiyor. Alinin anasıda ortak çalıştıkları iş yerinde konu sahibi ve annesinin dedikodusunu yapıyor. Bunlara rağmen büyük aşk var ortada aynı eve çıkmayı düşünüyorlar ama ali anam yalnız onu tek bırakamam oda gelsin diyor. Kapanış

Ne yazık ki çok emek verdim seviyorum

Ne emeğinden bahsediyorsunuz hanımefendi?
Adam anasının lafından çıkmayan bir ergen, anası önüne gelene iftira atan bir manyak siz hala emek verdim diyorsunuz. İyi çok emek verdiyseniz evlenin madem 2 ay sonra yine konu açarsınız “Ali annesinin sözüyle beni dövdü” diye

Şöyle ki annesi diyor keyfine bak dolapta o da var bu da var takıl istediğin gibi diye annesi de öyle bir insan
Dese de yapmaması lazımdı. Şöyle söyleyeyim ben 4 senelik evliyim. Abim 8 senelik evli. Değil dolaplarını açıp bir şey almak, annem ikisinin annesiyle de … hanım diyerek konuşur. Onlar benim arkadaşım değil. Dünürlerim. Fazla samimi olmaya gerek yok. Yarın öbür gün evlatlarımla ilgili bir durum olursa eğer benim bir ağırlığım olsun, arkasında durabileyim der. Misal senin anlattığın gibi fazla samimiyetten oluşan bir muhabbete girmemeli. Şahsen benim annem olsa adım kadar eminim ki asla girmezdi

Ali tam bi mal değneği ivedi terk et.Ayrıca bunlar nasıl hayatlar ,kanal 7 dizi senaryosu gibi.

Tişikkirlir cınımmm
Gız konu sahibesi derhal uzaklaş o adamdan bi cacık olmaz

Anlamadım neden böyle dediniz? Ali annesi konusu dışında çok düzgün ve efendi bir çocuk asla bu ithamı hak etmiyor neye dayanarak bu kanıya vardınız

Yahu kızım yazdıklarını bir oku allasen, anne oğul hasta manyak tipler ikisi de. Sen annene hiç mi acimıyorsun, senin salaklığının ceremesini zavallı annen çekiyor anca. 3nüz birbirinize layıksınız valla sadece annene üzüldüm.

Bence evlen

Şöyle ki annesi diyor keyfine bak dolapta o da var bu da var takıl istediğin gibi diye annesi de öyle bir insan
İstediğini desin ne mana elalemin evinde balkonda bira keyfi yapmak. Kuşun yemini suyunu verip gitmesi gerekirdi

Koşarak uzaklaş
Arabanın parasını sen mi verdin dediği yerde zaten bi durup düşünmen lazım

İstediğini desin ne mana elalemin evinde balkonda bira keyfi yapmak. Kuşun yemini suyunu verip gitmesi gerekirdi
Hayır gece kalmasını söylüyor kadın oğluna takıntılı olduğu gibi kuşuna da takıntılı ve asla yalnız kalmasını istemiyor. Kadın da bizim evimizde gayet rahat şekilde rakısını birasını içen biri olduğu için annem bunu art niyetli düşüncesiz şekilde yapmadı aslında yanlış anlaşıldım

Derdiniz ne ? Hayatınız mi değersiz Ali'nin yüzüne bakmayin dicem de sizden bişey olmaz seviyorum seviyorum, sev de gör bakalım dünya kaç bucak

Hayır yanlış anlaşılmadınız. Takıntılıysa kendi problemi. Başkasının evinde yokken kalınmaz ne olursa olsun. Hadi oturdu içti birde story. Nerden baksan elinde kalır bir durum. Hoş değil
Ayrıca bu kadın oğluna takıntılıysa size neler eder düşündünüz mü?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…