Sevgilimin annesi bana iftira attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seviyorsan herşey değişir tabii, herşeyi çekmek zorundasın, hepsini ye yut devam et. Anneye de bı oda açarsın oğluyla binerler tepene. Bu kafada devam edersen ne olacak zannediyorsun ben anlamıyorum, neyin aklını istiyorsun, durum ortada yol belli.

Ayrıca daha ortada hicbirsey yokken yüz göz olunmuş, buradan iyiye dönmez bu iş.

Kim müstakbel dünürünün evine gidip balkonundan bira eşliğinde story atmıyor ki

Kızlar zaten kötü bir dönemden geçiyorum kadın psikolojimi bozdu fazla pasif davranmama kızıyorsunuz anlıyorum ama annesi dışında aliyle olan ilişkimizde her şey çok güzel sevgi sadakat bunları hissedebiliyorum. Bu yüzden de ayrılmak basit bir şey gibi gelmiyor

Yahu açın gözünü bile bile kuyuya atlıyorsınuz hiçbirşey iyi değill hayal dünyasında yaşamayın

Deveye neden boynun eğri demişler nerem doğru ki demiş..

Evet Ali’yle herşey çogzel onu anladık zaten. Arabanın parasını sen mi verdin diyip, konserde anasıyla dans edip götüsünü dönen erkek ideal erkek bana göre de.

Annesinin mutluluğu için evli adamla beraber olmasına bir şey demiyordu
Şaka mı bu? Ahlaksızlığı onaylayan bir adam sence de ahlaksızlık yapmaz mı? Ona bu normal geliyorsa iki gün sonraki kendisi de evli bir kadınla beraber olur.

Kadın değil Ali psikolojini bozan,ha bana kalsa bu konudaki tüm karakterlerin psikolojisi bozuk.Kızı tecavüze uğrasın diye beddua eden mi dersin,ön koltuk için arabanın parasını ödemiş olman gerekir diyen mi,hoşlanmadıgı dünürün balkonunda kuşa bakıyorum ayağına fondipleyen mi konu varotiklikte zirve.

Ya bana bu kadından nasıl hınç alabileceğim hakkında yardım etseniz dalga geçmek yerine yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil çok kinliyim kadını gidip dövmeyi bile düşündüm ben bu kadının canını nasıl yakabilirim ayrılsam göbek atar kurban keser ekmeğine yağ mı süreceğim fazla duygusal düşündüğümü davrandığımı biliyorum ama herkes mantıklı olanı yapamıyor

Çok haklısınız çok sıkıntılı tipler ama gönül bu ota da konuyor boka da
Lutfen sinek olma
Bir kere annesinin zihniyeti zaten takildigi adamin kizini diline dolayarak belli olmus
Annende madem isinamamis ne diye ise aliyor onu?
Kusuma bakar misin demis sonrasinda
Getir kafesiyle ben kendi evimde bakarim senin evde kalmam diyememis mi yani?
Gidip kusa yem atmak icin orda kalmasi balkonda ickiyle story atmasi falan
Annen de sen kadar tuhaf biri
Ve beni boynumdan koklamiyor opmuyor diyen bir kv adayi, tuylerim urperdi
Ogluyla saglikli bir iliski bile kuramamis dengesiz bir kadin
Anasina laf soyletmeyen cakma kirocan
Tum bunlara ragmen siviyirimm diyen miymiy sen
Evlen madem aliyi cek piyasadan
Tum gun anasiyla kavga edersin boylece ali de sen de anasi da ortakliktan cekilmis olursunuz bir ferahlik gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…