- 23 Aralık 2012
- 7.743
- 51.799
- 748
- Konu Sahibi theravenqueen
Nasıl poncik kalpli bir AliAnnesinin mutluluğu için evli adamla beraber olmasına bir şey demiyordu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl poncik kalpli bir AliAnnesinin mutluluğu için evli adamla beraber olmasına bir şey demiyordu
Kadindan intikam icin kudurtmak icin hemen aliyle evlenip 3 5 cocuk firtlatmalisin anca oyle delirirYa bana bu kadından nasıl hınç alabileceğim hakkında yardım etseniz dalga geçmek yerine yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil çok kinliyim kadını gidip dövmeyi bile düşündüm ben bu kadının canını nasıl yakabilirim ayrılsam göbek atar kurban keser ekmeğine yağ mı süreceğim fazla duygusal düşündüğümü davrandığımı biliyorum ama herkes mantıklı olanı yapamıyor
He ya muhabbet kuşu taşınmaz mı kız?Kadın değil Ali psikolojini bozan,ha bana kalsa bu konudaki tüm karakterlerin psikolojisi bozuk.Kızı tecavüze uğrasın diye beddua eden mi dersin,ön koltuk için arabanın parasını ödemiş olman gerekir diyen mi,hoşlanmadıgı dünürün balkonunda kuşa bakıyorum ayağına fondipleyen mikonu varotiklikte zirve.
E sende ikinci bir sevgili bulAnnesinin mutluluğu için evli adamla beraber olmasına bir şey demiyordu
Sanki ona başka bişi deniyoduNasıl poncik kalpli bir Ali![]()
Oğlunu göt gibi ortada bırakarak. Yada oğluyla şak diye yıldırım nikahı kıyarak. Karar veremedimYa bana bu kadından nasıl hınç alabileceğim hakkında yardım etseniz dalga geçmek yerine yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil çok kinliyim kadını gidip dövmeyi bile düşündüm ben bu kadının canını nasıl yakabilirim ayrılsam göbek atar kurban keser ekmeğine yağ mı süreceğim fazla duygusal düşündüğümü davrandığımı biliyorum ama herkes mantıklı olanı yapamıyor
Balkonu manzaralıymış dünürün
Kuş manzarayı mı arıyormuş?Balkonu manzaralıymış
Dolapta da storylik ickiler varmis sjfnfjkBalkonu manzaralıymış
Hayır be jfjfjKuş manzarayı mı arıyormuş?
e o zman balkonda nasıl içeceksin,bi de bence bu konuda bi eksiklik var o da fondip annenin sevgilsi??[/USER]
Çağır ofisine, bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı deyip at kafasına bi paket kuş yemini kfkfkYa bana bu kadından nasıl hınç alabileceğim hakkında yardım etseniz dalga geçmek yerine yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil çok kinliyim kadını gidip dövmeyi bile düşündüm ben bu kadının canını nasıl yakabilirim ayrılsam göbek atar kurban keser ekmeğine yağ mı süreceğim fazla duygusal düşündüğümü davrandığımı biliyorum ama herkes mantıklı olanı yapamıyor
RezaletAyyy bu ne?
Yeni üyeler gibin
Boş alıntılamışsın
Ben Musakkayı seviyorum yaMahinur u özleyenler var mı benim gibi?![]()
Dur dur aklıma getirme yaaMahinur u özleyenler var mı benim gibi?![]()
Ya sen iyi misin ne hıncı? Erkek arkadaşın babanla annesini aynı yatakta bassa, annem iyi niyetinden babanla sevişti diyecek biri. Sen bunlardan intikam alabileceğini mi sanıyorsun? Ya da seni o kadar önemsediklerine gerçekten inandın mı?Ya bana bu kadından nasıl hınç alabileceğim hakkında yardım etseniz dalga geçmek yerine yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil çok kinliyim kadını gidip dövmeyi bile düşündüm ben bu kadının canını nasıl yakabilirim ayrılsam göbek atar kurban keser ekmeğine yağ mı süreceğim fazla duygusal düşündüğümü davrandığımı biliyorum ama herkes mantıklı olanı yapamıyor