Sevgilimin annesi bana iftira attı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bana bu kadından nasıl hınç alabileceğim hakkında yardım etseniz dalga geçmek yerine yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil çok kinliyim kadını gidip dövmeyi bile düşündüm ben bu kadının canını nasıl yakabilirim ayrılsam göbek atar kurban keser ekmeğine yağ mı süreceğim fazla duygusal düşündüğümü davrandığımı biliyorum ama herkes mantıklı olanı yapamıyor
Kadindan intikam icin kudurtmak icin hemen aliyle evlenip 3 5 cocuk firtlatmalisin anca oyle delirir
Eh be arkadasim yazdiklarin cok mantikli da mantikli oneriler bekliyorsun saka gibisin

Kadın değil Ali psikolojini bozan,ha bana kalsa bu konudaki tüm karakterlerin psikolojisi bozuk.Kızı tecavüze uğrasın diye beddua eden mi dersin,ön koltuk için arabanın parasını ödemiş olman gerekir diyen mi,hoşlanmadıgı dünürün balkonunda kuşa bakıyorum ayağına fondipleyen mi 😵‍💫😵‍💫 konu varotiklikte zirve.
He ya muhabbet kuşu taşınmaz mı kız?
Annen niye kendi evinde bakmadı T theravenqueen

Ya bana bu kadından nasıl hınç alabileceğim hakkında yardım etseniz dalga geçmek yerine yaptıkları yenilir yutulur şeyler değil çok kinliyim kadını gidip dövmeyi bile düşündüm ben bu kadının canını nasıl yakabilirim ayrılsam göbek atar kurban keser ekmeğine yağ mı süreceğim fazla duygusal düşündüğümü davrandığımı biliyorum ama herkes mantıklı olanı yapamıyor
Oğlunu göt gibi ortada bırakarak. Yada oğluyla şak diye yıldırım nikahı kıyarak. Karar veremedim

Ayrilmak icin daha ne bekliyorsunuz zekanizda problemmi var erkekmi kalmadi anneci sunepe konsere annesini getiren erkekten nasil mideniz bulanmadi acaba

Çağır ofisine, bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı deyip at kafasına bi paket kuş yemini kfkfk

Ya sen iyi misin ne hıncı? Erkek arkadaşın babanla annesini aynı yatakta bassa, annem iyi niyetinden babanla sevişti diyecek biri. Sen bunlardan intikam alabileceğini mi sanıyorsun? Ya da seni o kadar önemsediklerine gerçekten inandın mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X