enteresan davranışlar,
bence telefonla konuşma süresini kısaltarak yavaştan mesafeyi artırın.
bu kadın değişmeyecek en azından siz onun dengesiz tavırlarından kendinizi bir nebze koruyabilirsiniz belki.
erkek arkadaşınız ise ayrı alemmiş gerçekten, onun da amacını sorgulamak gerekir.
Bi insan gelini olacak kişiyle kendini nasıl ayni kefeye koyup kiyaslar anlayamıyorum yani!!!
Benim de oğlum var Allah aklımı almasım böyle şaşırtmasın ne demek ben ondan daha güzelimm...
Kv adayınız abartms sizde net olun konuşmak istemediğjnizde belirtin rahatsız olur ayıp olur demeyin sınırınızı koyun yoksa haliniz kötü
Ayrılın diyemem sizin kararınız ama çok çekeceğiniz garantiErkek arkadaşımla 4 yılı aşkın beraberiz. Sizce annesinin bu tavırlarından dolayı ayrılmalı mıyım? Sonuçta bu kadını bir ömür görmem gerekir evlenirsek...
erkek anneleri çocuklarının başka bir kadını sevmesine tahammül edemiyor.
sevincede oğluna hemen onun kötü taraflarını anlatmak uzaklaştırmaya çalılmak istiyor..
çevresine de sürekli ben daha güzelim diim diye sorarak ego tatmini yapıyor.
evlenirseniz daha sıkıntılı şeyler yaşayacaksınız şimdiden hazırlıklı olun.
Ayrılmalıyım değil mi? Ya aslında ben böyle hayal etmemiştim gerçekten annesini sevmek istemiştim. Ama annesi bu şekilde davrandıkça sevemiyorum.
Enterasan olan sevgilin bence tam bir mahalle karisi "annem seni kiskaniyor."nedir ya? Yok arkandan sunu bunu dedi..
Ortalik karistirmaya yer ariyor resmen. Senin dediklerinide anasina yetistiriyordur belki. Anasina bak oglunu al. Ama oglu kaynanadan beter. :d haha
iyide davransa içten içe her zaman kıskanacak..
çünkü oğlu nasıl ondan başkasını sevebilir aklı bunu hiç bir zaman almayacak..
Soylemistir soylemistir. Valla mahalle karisi yazinca resmen hakaret gibi olmus teyxesi diyerek masumlastirdim ama asagi kalir yani yok. -.-Evet ona da ayrı kızıyorum. Ben annesi hakkında öyle absürt bir şey demedim ama umarım çok sinirlendiğimi söylemiştir.
Sorun sevgilinizde, siz annenizin onun hakkindaki kucuk elestirilerini, olumsuz yorumlarini, takilmalarini vs gidip ona yetistirir misiniz? Olmaz ya diyelim babaniz ben x den yakisikliyim dedi, anaokulu cocugu gibi kosa kosa x e babam senden yakisikliyim dedi denir mi?
Soylemistir soylemistir. Valla mahalle karisi yazinca resmen hakaret gibi olmus teyxesi diyerek masumlastirdim ama asagi kalir yani yok. -.-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?