Sevgilimin annesi neden böyle davranıyor olabilir?

Aslında onlar istiyorlar ama bence çok erken. O yüzden arıyor kanımca. Annemle tanışmak istediler. Annem kesinlikle istemiyor. Bende istemiyorum. Daha erken diyorum onlara da. Of ne olacak hiç fikrim yok kafam karışık.

İnanın amaçlarını anlayamıyorum. Erkek arkadaşım her şeyi bana anlatıyor. Oysa böyle şeyler anlatılmaz.
kadının amacı belli.. seni uzun uzun konuşturup aralardan lafları çıkarıp birleştirip farklı bir şeymiş gibi nişanlına aktarmak.. böylece oğluna seni kötü göstererek oğlunu kendine bağlamak..
nişanlın da buna çok net çanak tutuyor..
sen evlenmek isteyip istemediğini düşün asıl.. gelecek senin için pek güzel şeyler göstermiyor çünkü bu adam ve bu kaynana ile..

Ya aslında konuştuğumda annem haksız ama sende çok tepki veriyorsun dedi. Bende sen tepki vermiyorsun beni savunmuyorsun hep laf ediyor dedim. O da senin ailen de beni istemiyordu dedi. Ben ailem seni istemiyor dememiştim ailem bize karşı demiştim.Biz bir defa ayrılmıştık. Ailem istemiyor, bize göre değiller diyor, kesinlikle haklı buluyorum şuan düşününce. Sevgilim kendini geliştirmiyor, annem de buna takıyor. Gelecekte yaşam standartlarınız iyi olmaz diyor.

Çok kafam karışık bir defa ayrılmıştım yalvar yakar oldular. Ya bende üzülüyorum çünkü seviyorum. Ama sevgi de bir yere kadar.

Sevgilinin annesi kaynana moduna geçiş yapmaya başlamış yavaştan,bundan sonra 20 dakika konuşmazsın olur biter,baştan al tedbirini.
Soğuk olma ama yakın da davranma,güvenilir biri değil belli ki ikili oynuyo.

Sevgilinin annesi kaynana moduna geçiş yapmaya başlamış yavaştan,bundan sonra 20 dakika konuşmazsın olur biter,baştan al tedbirini.
Soğuk olma ama yakın da davranma,güvenilir biri değil belli ki ikili oynuyo.

Aslında yakın değilim. Pek bir şeyimi anlatmam.

Aslında yakın değilim. Pek bir şeyimi anlatmam.

Telefonda nasılsın iyi misin faslından sonra bi sessizlik olur ya,o sessizliği bozma. Konuşurken konuyu sen açma,açtığı konularla pek ilgilenme geçiştir baktı muhabbet uzamıyor kapatacak. Sonra ya hatasını anlayacak ya en azından ağzından laf alamayacak.
Bi bulaşıktan nerelere gelmiş,güzellik konusuna hiç girmiyorum bile. Ancak böyle idare edebilirsin.

Başka muhabbet edeceğin kimse mi yok
Açma telefonu
Hayret bişeysiniz

2o dk ne konustunuz yahu ben sevgılımle o kadar konusmuyorum,
kadına bak işi gücü yok galiba sarjım bıtıyo bısey de kapat telefonu bı daha aradıgında,
ne demek bide ben ondan güzelmiyim oğlu onumu alıcakmış kendine sınır oldum kadına.

bence acılen bı mesafe koymalısın
telefonda konusmayı kısa keserek ve konusmanı resmılestırerek baslayabılırsın
bırde daha sevgılıyken aıleye karısınca bıraz yuz goz olunabılıyor
en ıyısı hep mesafe...

öncelikle daha sevgili iken sevgilinizin annesi ile bu şekilde samimiyet kurmak ne kadar doğru bir düşünün?
üstelik 20 dk konuşmak için de üstün çaba sarfetmek lazım. gerek yok bence.

konunun sonrası ise tam bir fecaat. annenin bulaşıkları geç yıkıyor diye sevgilinize söylemesi (ona neeee?), sevgilinizin bu lafı size yetiştirmesi, kaynananızın sizi kıskanması ve sevgilinizin yine bunu size yetiştirmesi, ben ondan güzelim di mi diye sağa sola sorması... hepsine birden koca bir oha çekiyorum. bunlar nasıl hastalıklı durumlar ya.

aranıza mesafe koyun eğer ayrılamıyorsanız. ve sevgilinize rest çekin. aradaki dengeyi korusun. o da laf taşımasın.

Dediğiniz gibi bu bilgiler aktarılmaz Velakin böyle olmasa Enteresan Kayınvalideniz hakkında bilginiz olmayacaktı..
Tipik Kayınvalide vakası.. Her zaman sizi kıskanacak oğlundan ve ağzınızla kuş tutsanız hiç bir zaman kendi çocuklarından önce gelmeyeceksiniz.. Bunu kabullenın.. Karşınızdaki normal arkadaşınız değil sevmek benımsemek o kadar zor gelecekse ilişkinize mesafe koymanıza erkek arkadaşın darılıp güceniyorsa o zaman yolları ayırmayı deneyın.

Annesiyle cok icli dislisiniz. Benimde 3 senelik iliskim var daha ilk haftadan tanistik. Erkek arkadasimin yanina gelince gorusuruz bide bayramda, doğum gununde vs ararim. Senin agzindan laf alip seni cekistiriyor klasik kaynana

Annesi sorunlu bir tip belli ama erkek arkadaşınız da böyle arada laf taşıyacaksa yandınız. Bugün onun söylediklerini size söylüyor yarın da sizin söylediklerinizi ona söyler. Ha arkamdan konuştuğunu bilmesem daha mı iyiydi diyeceksiniz evet bence daha iyiydi. Erkek arkadaşınız bu hareketiyle sizin annesine olan güveninizi yıkmış haberi yok. Çocukluk etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…