Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?
Sevgilini şimdiden böyleyse gelecekle ilgili endişelerim var acaba bir süre ayrı mı kalsak diyerek tehdit et.
Çok ciddiyim ve uzun bir süre arama tutuşsun. Şimdi den böyleyse çok uğraşırsın. Ayrıca söz yok nişan yok görüşme bir daha telefonda o kadınla.
Ana-oğul seni deniyorlar. Sınavı geçersen alacaklar seni.
Onların gözünde evet.Ne alması ya. Ben eşya mıyım da alacaklar?
klasik gelini kıskanan kaynana modeli. sevgilin ana kuzusuysa hemen ayrıl. çünkü ömür boyu kocanla evli kalacağın yere kaynananla evli kalırsınMerhaba kızlar..
Sevgilimin annesi sürekli beni arar, sohbet ederiz. Ama bazen canımı sıkan laflar duyuyorum sevgilimden ve kuzenlerinden...
Geçen gün yine beni aradı. O sırada yemek yiyordum. Açtım telefonu, ne yapıyorsun dedi. Bende yemek yiyorum demedim. Telefonu kapatmak istiyormuş gibi olur, öyle anlarsa ayıp olur diye düşündüm. Oturuyorum dedim.İşin var mı dedi. Yok teyze sadece bulaşık yıkayacağım evdeyim bugün dedim. 20 dakika falan konuştuk. Öğle saatleriydi. Sonra akşamına sevgilim bana mesaj attı annemle konuşmuşsunuz diye. Annesi benim hakkımda bulaşıkları geç saate bırakmış demiş. Bende çok sinirlendim ne hakla böyle konuşuyor dedim. Sevgilim de bir acayip ne diye söylüyor bana... Annesine yanlış davrandığını söylemesi gerekirken bana laf taşıyor. Ben kızınca cevabını verdim hem bu kadar kızmana lüzum yok,seni kıskanıyor dedi. Kızlar siz olsanız kızmaz mısınız? Bana gayet canım cicim sürekli arar, meğerse arkamdan atıp tutuyormuş. Şimdi şüpheleniyorum kim bilir neler vardır bilmediğim.
Bir de sevgilime ben delilahdan daha güzelim değil mi diyormuş sürekli... Kuzenlerine de soruyormuş. Kızlar bana anlattı. Sevgilim de anlattı. Çok üzülüyorum ona ne yaptım ki ben. Neden bana böyle davranıyor. Onun bu davranışlarına karşı nasıl hareket etmeliyim. Bu insanın amacı nedir? Daha önce böyle şeyi ne duydum ne gördüm. Kocaman kadın beni kendiyle nasıl bir tutup kıyaslıyor ve arkamdan laf ediyor aklım almıyor. Kızlar ne yapmalıyım bana yol gösterin.
Açma telefonunu. Kontrolün sende olduğunu görsün. Ailem uygun bulmuyor bu şekilde görüşmemizi de nişanlına. Ağır ol batman gelesin demişler canım unutma bunu.Her zaman arıyor beni. Sevgilimden numaramı almış arayıp duruyor.
klasik gelini kıskanan kaynana modeli. sevgilin ana kuzusuysa hemen ayrıl. çünkü ömür boyu kocanla evli kalacağın yere kaynananla evli kalırsın
laf taşırlar analarına laf söyleyemezler.benim kocam da öyle anası ne derse bana yetiştirirdi güya annesine kızmış ayagına ama yapması gereken orada anasının agzına o lafı sokmak onu beceremiyorlar içlerini kemirityor gelip sana açılıyorlar sen de sinir krizi geçiriyorsunMerhaba kızlar..
Sevgilimin annesi sürekli beni arar, sohbet ederiz. Ama bazen canımı sıkan laflar duyuyorum sevgilimden ve kuzenlerinden...
Geçen gün yine beni aradı. O sırada yemek yiyordum. Açtım telefonu, ne yapıyorsun dedi. Bende yemek yiyorum demedim. Telefonu kapatmak istiyormuş gibi olur, öyle anlarsa ayıp olur diye düşündüm. Oturuyorum dedim.İşin var mı dedi. Yok teyze sadece bulaşık yıkayacağım evdeyim bugün dedim. 20 dakika falan konuştuk. Öğle saatleriydi. Sonra akşamına sevgilim bana mesaj attı annemle konuşmuşsunuz diye. Annesi benim hakkımda bulaşıkları geç saate bırakmış demiş. Bende çok sinirlendim ne hakla böyle konuşuyor dedim. Sevgilim de bir acayip ne diye söylüyor bana... Annesine yanlış davrandığını söylemesi gerekirken bana laf taşıyor. Ben kızınca cevabını verdim hem bu kadar kızmana lüzum yok,seni kıskanıyor dedi. Kızlar siz olsanız kızmaz mısınız? Bana gayet canım cicim sürekli arar, meğerse arkamdan atıp tutuyormuş. Şimdi şüpheleniyorum kim bilir neler vardır bilmediğim.
Bir de sevgilime ben delilahdan daha güzelim değil mi diyormuş sürekli... Kuzenlerine de soruyormuş. Kızlar bana anlattı. Sevgilim de anlattı. Çok üzülüyorum ona ne yaptım ki ben. Neden bana böyle davranıyor. Onun bu davranışlarına karşı nasıl hareket etmeliyim. Bu insanın amacı nedir? Daha önce böyle şeyi ne duydum ne gördüm. Kocaman kadın beni kendiyle nasıl bir tutup kıyaslıyor ve arkamdan laf ediyor aklım almıyor. Kızlar ne yapmalıyım bana yol gösterin.
Annesini sev ama daha sevgiliyken her gün tlfda 20 dk konuşmak sevmek değil ki en yakın arkadaşın gibi.
8 yıllık evliyim konuşmam her gün kvalidemle. bence sen de yavaş yavaş mesafeyi arttır, ne erkek arkadaşınla annesi hakkında konuş ne de kadına senin hakkında çok fazla bilgi ver.
Bende nişanlanmadan önce kv ile sürekli konuşuyodum sürekli derken Cuma'dan Cuma'ya ben kendim arıyodum ,müsait olmazsam diğer hafta ben aramadan annesi arardı hal hatır sormak için bende arayamadım yoğundum derdim sağolsun annesi hiç bir zman neden aramadın niye aramıyosun demezdi.Hala da demiyo.Ben kendime alışkanlık ettim her hafta aramayı,eskiden aradığımda önce evdekileri sorardık birbirimize sonra havalardan konuşur kapardık en fazla 5 dakika sürerdi.Şimdi uzun konuşuyoruz tabii biraz nişanlılık dönemi olduğundan :) Bence burda sevgilin hatalı ,hatalı demeyelim de keşke annesinin söylediklerini gelip sana söylemese sonuçta 4 yıldır birlikteymişsiniz ciddi düşünüyorsunuzdur.Tamam annesi öyle dese de sana yansıtmamalıydı ,neden söyleme gereği duysun ki anlamadım doğrusu.Annesi kanına mı giriyor acaba söyle bakalım tepkisi ne olucak diye.İlk olarak bence sevgilinle konuşmalısın böyle böyle anlat annen bişey dese bile bana söyleme hoşuma gitmiyor vs. de annesi ararsa da açmamazlıktan çok aç ama işim var teyzecim hoşçakalın de kapa kısa tut konuşmayı.Hem daha sevgilisiniz siz , ailesiyle bu kdr çok konuşman görüşmen gerekmez bence.Hoş bende görüştüm konuştum ama yine de mesafeli olmakta fayda var.İlişkinizi ilerlediğinde herşey yoluna girer umarım hakkınızda hayırlısı olsun ...
neden bu kadar telefonda konusuyorsun ki anlamıyorum.
gözüne girmek için ilk başta samimi olma çabaları oluyor sonra her lafı batıyor.
önce mesafe koyun daha sonra gerekirse samimi olursunuz.
Konuştum bana böyle şeyleri yetiştirme kendin cevabını verebilecek yaştasın haklıyı haksızı ayırabilirsin dedim. Konuşmamayı düşünüyorum. Umarım aramaz çünkü çok sinirlendim. Elin kadını ele anne olamaz bunu görmüş oldum. Ayrılmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum o kadar zaman geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?