Sevgilimin annesi neden böyle davranıyor olabilir?

Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım?

Huylu huyundan vazgecer mi bilemem ama ben acik sozlu bir insani oldum genellikle. Bazen bu yuzden kaybettim bazen kazandim, bazen susmayi ogrendim ama yerinizde olsamsuanki duruma susmayi tercih etmezdim. Acik acik once sevgiliyle bir konusma sart bu laf tasima olayiyla ilgili. Ikinci olarakta kayinvalideyle bir yuzlesme gerekebilir ama ben tercih etmezdim. Dedigim gibi bu konunun sevgiliyle konusulmasi lazim. Sana laf tasimasin, annesininde dolduruslarina gelip sacma sapan hareket etmesin. Bunlari kendi aranizda hallettikten sonra kv konussun dursun. Sen duymadiktan sonra ne onemi var?

Ne alaka yahu bulaşıkları geç vakite bırakmış diyor. Saat gece miydi ki yani. Hem ne zaman yemek yediğinizi nereden bilecek ki onu söyleyecek yanınızda değil ya bana mantıksız geldi dediğiniz ayrıca her dediğini sevgilinizin yansıtması da hoş değil gelip size söylemesi yani. Biraz da konuşulanların evde kalması lazım dimi.

Her zaman arıyor beni. Sevgilimden numaramı almış arayıp duruyor.

klasik gelini kıskanan kaynana modeli. sevgilin ana kuzusuysa hemen ayrıl. çünkü ömür boyu kocanla evli kalacağın yere kaynananla evli kalırsın

çok gereksiz hareketler bunlar...daha sevgilisiniz neden sürekli arıyorki...

Her zaman arıyor beni. Sevgilimden numaramı almış arayıp duruyor.
Açma telefonunu. Kontrolün sende olduğunu görsün. Ailem uygun bulmuyor bu şekilde görüşmemizi de nişanlına. Ağır ol batman gelesin demişler canım unutma bunu.

Annesini sev ama daha sevgiliyken her gün tlfda 20 dk konuşmak sevmek değil ki en yakın arkadaşın gibi.
8 yıllık evliyim konuşmam her gün kvalidemle. bence sen de yavaş yavaş mesafeyi arttır, ne erkek arkadaşınla annesi hakkında konuş ne de kadına senin hakkında çok fazla bilgi ver.

laf taşırlar analarına laf söyleyemezler.benim kocam da öyle anası ne derse bana yetiştirirdi güya annesine kızmış ayagına ama yapması gereken orada anasının agzına o lafı sokmak onu beceremiyorlar içlerini kemirityor gelip sana açılıyorlar sen de sinir krizi geçiriyorsun

Bende nişanlanmadan önce kv ile sürekli konuşuyodum sürekli derken Cuma'dan Cuma'ya ben kendim arıyodum ,müsait olmazsam diğer hafta ben aramadan annesi arardı hal hatır sormak için bende arayamadım yoğundum derdim sağolsun annesi hiç bir zman neden aramadın niye aramıyosun demezdi.Hala da demiyo.Ben kendime alışkanlık ettim her hafta aramayı,eskiden aradığımda önce evdekileri sorardık birbirimize sonra havalardan konuşur kapardık en fazla 5 dakika sürerdi.Şimdi uzun konuşuyoruz tabii biraz nişanlılık dönemi olduğundan :) Bence burda sevgilin hatalı ,hatalı demeyelim de keşke annesinin söylediklerini gelip sana söylemese sonuçta 4 yıldır birlikteymişsiniz ciddi düşünüyorsunuzdur.Tamam annesi öyle dese de sana yansıtmamalıydı ,neden söyleme gereği duysun ki anlamadım doğrusu.Annesi kanına mı giriyor acaba söyle bakalım tepkisi ne olucak diye.İlk olarak bence sevgilinle konuşmalısın böyle böyle anlat annen bişey dese bile bana söyleme hoşuma gitmiyor vs. de annesi ararsa da açmamazlıktan çok aç ama işim var teyzecim hoşçakalın de kapa kısa tut konuşmayı.Hem daha sevgilisiniz siz , ailesiyle bu kdr çok konuşman görüşmen gerekmez bence.Hoş bende görüştüm konuştum ama yine de mesafeli olmakta fayda var.İlişkinizi ilerlediğinde herşey yoluna girer umarım hakkınızda hayırlısı olsun ...

neden bu kadar telefonda konusuyorsun ki anlamıyorum.
gözüne girmek için ilk başta samimi olma çabaları oluyor sonra her lafı batıyor.
önce mesafe koyun daha sonra gerekirse samimi olursunuz.

Yaşınız kac? Soz nişan gibi bir adim atmayi dusunuyor musunuz?
Ben erkek annelerinin ogullarinin sevgililerini ciddiye aldigini dusunmuyorum. Oglum gezsin vakit gecirsin niyetinde olan cok anne var.
Siz kayinvalide adayinizin gercek karakterini ciddi bir adim attiktan sonra gorursunuz.
Simdilik cok umursamayin dediklerini sorun etmeyin.

Kadın çok bilindik bi tip ama sevgilin enteresanmış cidden.
Sanane anne kızın yıkadığı bulaşıktan diyeceğine, gelip sana mı yetiştirmiş. Çok aradın mı bu çocuğu?

Erkek arkadaşımla annesi hakkında hiç konuşmam zaten. Arayınca mecbur açmak zorunda kalıyorum. Genelde bilgi de vermem o anlatır. Ama en küçük şeyi kullanıyor.

Konuştum bana böyle şeyleri yetiştirme kendin cevabını verebilecek yaştasın haklıyı haksızı ayırabilirsin dedim. Konuşmamayı düşünüyorum. Umarım aramaz çünkü çok sinirlendim. Elin kadını ele anne olamaz bunu görmüş oldum. Ayrılmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum o kadar zaman geçti.

neden bu kadar telefonda konusuyorsun ki anlamıyorum.
gözüne girmek için ilk başta samimi olma çabaları oluyor sonra her lafı batıyor.
önce mesafe koyun daha sonra gerekirse samimi olursunuz.

İlk o beni aradı. Her zaman beni arayan annesiydi. Konuyu uzatınca şuraya gidiyorum düğün olacak bunu yaptım falan diye anlatıyor kapatamıyorum.

Sinirli olduğun için yanlış kararlar verip sonra üzülme canım , sonuçta sevgilinle konuşabileceğin bir konu bu annesi böyle böyle dedi diye bu kadar takma şuan senin kv değil sonuçta karışmaya hakkı yok ki kv olsa böyle konuşsa bile iş sevgilinde bitiyo gelip sana söylemesi hoş değil.. Bence detaylıca bi konuş annesi yüzünden sevgilinden ayrılma ama baktın ki sevgilin anneni koruyo haklı görüyo o zaman tavrını koyar düşünürsün ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…