Sevgilimin annesi türbanlı mı değil mi anlayamıyorum

Öncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?
Erkek arkadaşınız ve annesi de muhafazakar ailenize rağmen açık olmanızdan mı nem kapmalı sizin tabirinizle? Nasıl ki siz aileniz gibi yaşamayı seçmemişsiniz hür iradenizle, kadın da ister türban takar ister takmaz hür iradesiyle. Aileniz başkalarına takılacağına önce size mi takılsa?

Evet ortada kocaman iki tane çelişki var.
Biri, anne-babanızın, kendi kızlarının saçını değil de sevgilisinin annesinin saçını kafaya takacak insanlar olmaları.
Diğeri de sevgilinizin tesettüre önem vermediğini düşünmeniz ve başı açık bir insan olarak bundan rahatsız olmanız.
Dalga mı geçiyorsunuz bizimle?
Hem de nasıl..

Erkek arkadaşınız sizinle çıktığına göre başı açık olunmasını o kadar da umursamıyor.

Hayır siz de kapalı olsanız kültür farkı diyeceğim de şu haliyle bir çelişki yok mu? Çocuklar açık olabilir ama anneler mutlaka kapalı olmalı diye bir kural mı var? 😂

Öncelikle sana ne diyenler de olacaktır doğrudur belki de bana ne ama ben bu aileye gireceğim için hal ve tavırlarını anlamaya çalışıyorum. Sevgilimin annesi normalde türbanlı ve batıdan memleketleri. Annesi instagram resminde türbanlı ama sevgilim birlikte fotoğrafini paylaştı kadın açık yani saçı ve kolları. Ben açığım ama annem türbanlı. Muhafazakar bir ailem var bunu gördüklerinde kafalarina takılacak eminim. Beni rahatsiz eden şey sevgilim de benden daha dindar biri ama türbana önem vermeyip annesini kapali olduğu halde öyle paylaşmasi beni rahatsiz ediyor. Yani bir çelişki var ortada ve nem kapıyorum. Saçma mi düşünüyorum? Abartıyor muyum? Bana ne mi?

başörtü takan biri olarak soruyorum;
bu kv annenizin başörtülü ama sizin açık olmanıza takılsa ne hissederdiniz?
şimdi o hissi alın ve kendinize yöneltin.

sorunuzun mantığını anladım, ben de başı açık fotoğrafımı paylaşmam. fakat o hanımefendi için bu durumda sorun yokmuş. ev hali ile çektirdiği fotoğrafı oğlu paylaşmış belki kadın görse hoşlanmayacak belki de sorun etmeyecek, sizi ilgilendiren bir şey yok burada.

Ne alaka ya ailen niye takacak
Ben kendim de kapalıyım açık foto koymam ama kapalı olduğu halde açık foto paylasan arkadaşım var ama yine de banane bence çok gereksiz bir detaya takılıyorsun

Ah be yavrum yaaa :işsiz: :işsiz: :işsiz: :KK75::KK75::KK75::KK75:takılma bunlara

Herkesin mezarı ayrı...
Benim merak ettiğim, evlendiniz diyelim, kayınvalideniz başını açma kararı aldı. O zaman sizin aileniz ne yapacak?
Olur mu ? bence olabilir....
Kimsenin durumu kimseyi ilgilendirmez.

Herkesin mezarı ayrı...
Benim merak ettiğim, evlendiniz diyelim, kayınvalideniz başını açma kararı aldı. O zaman sizin aileniz ne yapacak?
Olur mu ? bence olabilir....
Kimsenin durumu kimseyi ilgilendirmez.
Boşan kızım, annesi kapalı olmayan adamdan hayır gelmez diyecekler belli ki. Konu sahibi de boşanacak mecbur. O kafa bunu gerektiriyor. Çünkü karakterin falan hiç önemi yok bu konularda, annenin başı kapalıysa isterse oğlu itin ugursuzun teki olsun. İş oraya varıyor.
Keşke başkalarının hayatına, yaşayış tarzına, inancına, inancını yaşayışına burnumuzu sokabilecek kadar önemli görmesek kendimizi.

Arada giriyor bakıyorum türbanlı mı değil mi kadın anlaşılmış mı diye ama hala çözülememiş. Ay çok önemli bu konu. Bir an önce gerçeklerin gün yüzüne çıkması lazım. Bu bilinmezlikle yaşanılmaz konu sahibi.

Sacma düsünüyorsun
Abartıyorsun
Evet sanane:D

Gerçekten nelere takan var dünyaya bak
Ailen oğlanın annesinin türbanınu kafaya mı takacak?
Sende açıkmışsın seni niye takmadılar o zaman

Boşan kızım, annesi kapalı olmayan adamdan hayır gelmez diyecekler belli ki. Konu sahibi de boşanacak mecbur. O kafa bunu gerektiriyor. Çünkü karakterin falan hiç önemi yok bu konularda, annenin başı kapalıysa isterse oğlu itin ugursuzun teki olsun. İş oraya varıyor.
Keşke başkalarının hayatına, yaşayış tarzına, inancına, inancını yaşayışına burnumuzu sokabilecek kadar önemli görmesek kendimizi.

Arada giriyor bakıyorum türbanlı mı değil mi kadın anlaşılmış mı diye ama hala çözülememiş. Ay çok önemli bu konu. Bir an önce gerçeklerin gün yüzüne çıkması lazım. Bu bilinmezlikle yaşanılmaz konu sahibi.
Ee ne alaka ki, konu sahibinin kendisi türbanlı değil zaten. Madem o kadar türbana takık bir aile, kendi kızlarının türbansızlığıyla neden ilgilenmiyorlar? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Back
X