- 5 Mayıs 2021
- 1.297
- 1.815
- 48
- 45
- Konu Sahibi Umutsuz olma22
tabiki.Hiç o acıdan bakmamıştım doğru dusunuosun sanirim
arkadasimin k validesi filanca yere gittin. gordum inst da. ama beni cagirmadin vs yapıyordu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki.Hiç o acıdan bakmamıştım doğru dusunuosun sanirim
O zaman daha mi baskılı oluyorlar
Benimde 3 yıllık ilişkim vardı bende sadece bir kere görüştüm. Oda bende adım atmadık birdaha tanışmak için çünkü ortada ciddi bsy yoktu benmle ilgili konusurmus sorarmis beni fln ama ben sizin gibi takmadım cokta sorun değil yaniKızlar merhaba yaklaşık 2 yıldır bi iliskim var birbirimizi de seviyoruz ama takıldıgım bi nokta var annesi hicbir şekilde iletisime geçmiyor onun yanında telefonda konuşurken bile tutupta selam söyle bile demiyor diğer sevgililer anneleri ile tanıştırıyor ama ben tanismayo bırak sadece 1 kere konustuk o da mesajda oğluna diyormus kıza iyi birşey al hediye olarak felan diomus ama neden benimle konuşmak veya tanışmak için hic bisi yapmıyor instagramdan herkesle takipslestigi halde bana istek bile atmamıştı sevgilim telefonunu alıp bana takip istegi atmıştı niye boyle yapıyor acaba oğluna benim için çok güzel felan diyipte neden benimle konuşmak tanışmak için hicbir iletisimde bulunmak istemiyor
Ondan sonra mesafe koyamadıkları için konu açıyorlarO tanışanlar hep yanlış yolda işte
Konu sahibini tenzih ederek söyleyeceğimOndan sonra mesafe koyamadıkları için konu açıyorlar![]()
Ee temizliği yemeği gören KV durur mu? Evlenince bana da yap diyor. Sonra da gelsin KV nefret ediyorum temalı konularKonu sahibini tenzih ederek söyleyeceğim
Mesela internette ekleyen arkadaşlarından bahsetmiş ya
Ondan sonra hep kaynanaya yaranmalı paylaşım yapma derdine düşüyor öyle tipler
Yemek yaparken, temizlik yaparken filan
Taaa ki evlenene kadar![]()
Konu sahibini tenzih ederek söyleyeceğim
Mesela internette ekleyen arkadaşlarından bahsetmiş ya
Ondan sonra hep kaynanaya yaranmalı paylaşım yapma derdine düşüyor öyle tipler
Yemek yaparken, temizlik yaparken filan
Taaa ki evlenene kadar![]()
Sen anlamazsınYahu kaynanama neden çok güzel yemek ve temizlik yaptıgımı idda edeyim sonra benden bekler. Aksine bilmedigimi dusunsun daha iyi.
Cinsiyetçi davranacağım ama şu kadınların sevgililerinin anneleriyle tanışma merakı bana komik, gülünç geliyor.
Tanışınca ne olacak mesela?
7 yıllık sevgilimin annesiyle, babasıyla nişandan 1 ay önce tanışmıştım.
Ciddi adımlar atılmadan tanışmak, hele böyle tanışmaya meraklı olmak ne bileyim...