• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesi

Şimdiden bu yüz göz olma merakı neden peki? Sonra evlenince de kayinvalidemle basım dertte konuları sıralanıyor burada. Ayrıca tanışmak için kadın neden bir çaba göstersin onu da anlayamadım. Erkek arkadaşınız sizi götürdü annesine tanıştırmak istedi de kadın mı kaçtı.

O zaman daha mi baskılı oluyorlar

tabiki aileler isin icine karısmadığı zamanlar en güzel zamanlarınız.

Benim tam tersi esim cok istiyordu beni tanıştırmak. Ben tanışmadım. Esimde ketumdur cok bir sey anlatmamış annesine benim hakkımda.

Eşim annesini tanıstirmaya bizim evimize getirdi. evde annem ve ben vardik ve haftaya biz istemeye gelelim diye konusuldu. yani kayinvalidem benimle tanismaya geldi ve 1 hafta sonra zaten istemeye geldiler. istememden sonra ailemi yemege cağirdı evlerine ilk ailemle gittim. sonra biz onları yemeğe cağirdik ve aileler ve ben boyle tanısmış olduk.

önceden tek başına tanışmaya gitmeye hic gerek yok bence.

Kızlar merhaba yaklaşık 2 yıldır bi iliskim var birbirimizi de seviyoruz ama takıldıgım bi nokta var annesi hicbir şekilde iletisime geçmiyor onun yanında telefonda konuşurken bile tutupta selam söyle bile demiyor diğer sevgililer anneleri ile tanıştırıyor ama ben tanismayo bırak sadece 1 kere konustuk o da mesajda oğluna diyormus kıza iyi birşey al hediye olarak felan diomus ama neden benimle konuşmak veya tanışmak için hic bisi yapmıyor instagramdan herkesle takipslestigi halde bana istek bile atmamıştı sevgilim telefonunu alıp bana takip istegi atmıştı niye boyle yapıyor acaba oğluna benim için çok güzel felan diyipte neden benimle konuşmak tanışmak için hicbir iletisimde bulunmak istemiyor
Benimde 3 yıllık ilişkim vardı bende sadece bir kere görüştüm. Oda bende adım atmadık birdaha tanışmak için çünkü ortada ciddi bsy yoktu benmle ilgili konusurmus sorarmis beni fln ama ben sizin gibi takmadım cokta sorun değil yani

Takdir ettim kadını. En iyisini yapıyor. Çocuğunun tüm sevgilileriyle yüzgöz olan aileleri de ben hiç sevmiyorum. İşler ciddiye binince zaten tanisacaklar.
Ayrıca Instagram'dan kaynana adayıyla eklesmek ne kadar saçma. Ben öz annemle bile ekli değilim. Sana özel bir mecra sonuçta, kadin da bir onceki kuşak.. Belki isntagram paylaşımına, kıyafetine, sarıldığın erkek kuzenine, ictigin şeye gereksiz yere takacak, belki ailelere duyurmadan gittiğiniz tatilde sizin de storilerinizi görüp beraber gittiğinizi anlayacak, beş sene sonraki büyük kavganizda ailenize 'siz zamanında sahip ciksaydiniz kızınıza' demek üzere beynine saklayacak... Ne münasebet , neden ekli olsun ki?
Bu yeni nesilin pembik gelin olma, evcilik oynama sevdası bir gün beni öldürecek :)

Ondan sonra mesafe koyamadıkları için konu açıyorlar 🤷
Konu sahibini tenzih ederek söyleyeceğim
Mesela internette ekleyen arkadaşlarından bahsetmiş ya
Ondan sonra hep kaynanaya yaranmalı paylaşım yapma derdine düşüyor öyle tipler
Yemek yaparken, temizlik yaparken filan
Taaa ki evlenene kadar 🤪

Taaa ki evlenene kadar 🤪
Ee temizliği yemeği gören KV durur mu? Evlenince bana da yap diyor. Sonra da gelsin KV nefret ediyorum temalı konular 😌

Taaa ki evlenene kadar 🤪

Yahu kaynanama neden çok güzel yemek ve temizlik yaptıgımı idda edeyim sonra benden bekler. Aksine bilmedigimi dusunsun daha iyi.

Yahu kaynanama neden çok güzel yemek ve temizlik yaptıgımı idda edeyim sonra benden bekler. Aksine bilmedigimi dusunsun daha iyi.
Sen anlamazsın
Göze girmek isteyen gelin sendromu 🤪

Bi tanıdığım var yaşı da küçük bayağı
Nişanlandığından beri lokantada çalışır gibi ha bire yemek yapıyor 10 kişilik
Bi ara gerçekten çalışıyor sanmıştım
Meğer sadece kaynanası olmuş 😂

Cinsiyetçi davranacağım ama şu kadınların sevgililerinin anneleriyle tanışma merakı bana komik, gülünç geliyor.
Tanışınca ne olacak mesela?
7 yıllık sevgilimin annesiyle, babasıyla nişandan 1 ay önce tanışmıştım.
Ciddi adımlar atılmadan tanışmak, hele böyle tanışmaya meraklı olmak ne bileyim...

Herkes yazmış, bence de doğru olanı yapıyor. Her sevgili ile ailenin tanışması gerekmez. Belki yarın ayrılacaksınız, neden aileleriniz çocuklarının sevgilisi ile samimi olsun ki gereksiz yere?

Bırakın annesini, oğlu ile iyi vakit geçirmeye bakın.

Aslında böyle olması en mantıklısı. Ben böyle yaparım yani. Öyle vıcık vıcık sevmem

Cinsiyetçi davranacağım ama şu kadınların sevgililerinin anneleriyle tanışma merakı bana komik, gülünç geliyor.
Tanışınca ne olacak mesela?
7 yıllık sevgilimin annesiyle, babasıyla nişandan 1 ay önce tanışmıştım.
Ciddi adımlar atılmadan tanışmak, hele böyle tanışmaya meraklı olmak ne bileyim...

Bizim de o kadarlık bir sevgililik dönemi olmuştu ve annesi aşırı meraklıydı ama ben benim ailemin dahil olduğu bir süreç olmadan eşimin ailesiyle tanışmayı hiç kabul etmedim. gıcık olmuştu bana kadın. Ama şimdi çok sevişiyoruz neyse ki 😀 tam tersi olmasından iyidir.

Back
X