sevgilimin annesini nasıl kazanabilirim?

ya ben birde sevgilimin evine gelip sadece sevgilimle samimi olmaktan rahatsız oluyorum,ne biliyim eve kız atmış gibi bir görüntü yaratıyor dışardan,o yüzden biraz da annesiyle samimi olmak istiyorum,hani kendinizi yerime koyun mesela sevgilinizin evine gittiniz annesine bi selam verdiniz bütün gün odada durdunuz sevgilinizle diyelim,siz de rahatsız olmazmısınız

bir de birkaç ay sonra sevgilim askere gidecek,bende onu ziyarete gidicem,diyelim ki bişey lazım oldu evden,yada anne babası para yollamak istiyor,doğal olarak aracı ben olurum,yani sevgilim yokken evine gitmem gerekebilir,o zaman kapıdan alacaklarımı alıp gitmek istemiyorum,biraz oturayım bir iki saat muhabbet edelim sonra alacağımı alırım,ama ne konuşacağımki birkaç saat? yani samimiyetten ziyade konuşacak konularımız olsun istiyorum,eğer samimiyet onu rahatsız ediyorsa bile (ki etmiyor diye düşünüyorum) benimle bir iki saat komşu kızı gibi konuşabilir,ki etrafındaki insanlarla da böyle,sitenin güvenlikçisiyle bile oturur konuşur dertleşir samimiyeti bozmadan

sevgilinin kulağını çek o zaman

sorun belli çözüm bellişakkıdı

öncelikle işleri yoluna koyman gereken kişi sevgilim dediğin zat.
:roflol:

Öncelikle onun suan sadece sevgilinizin annesi olduğunu unutmayın..bu şekilde günlere falan gitmeniz ne derece mantıklı bilmiyorum ama,kendinizi sevdirmek gibi bir gayeniz neden var?saygı çercevesinde kalsa daha iyi olmaz mı sizce?
herkes birbirinin hayat sınırlarına saygı duysa ve bir adım geride dursa.
burda cok tecrübeli bayanlar var.coğuda sanırım,sonradan pişman olursun gibisinden konusmus cok doğruı bence..
kendi annemin evliliğinden biliyorum..O da böyleydi.yaşam sınırlarındaki saygıyı unuttular bir süre sonra
en iyi kayınvalide babanemdir dedim,,o bile bir süre sonra yapmaya başladı..ama kuzenlerimden birinin eşi gayet iyi bir sekilde mesafe koydu.İş yapmak,kendini sevdirmek için atlamadı..işine kimseyi karıstırmadı da saygısız bi cevap vermedi de..
ve en huzurlumuz oydu sanırımm....

fazla samimi olmussunuz gibi geldi hem ilerde basa kakabilir karsi taraf, sonucta nisanli flnmisiniz bilmiyorumda, benim nacizane fikrim bu.

askere gidince ailesi istedigini gnderir cnm sen neden aracı oluosunki :umursamaz: ailesi sanırım kendileride halledebilir kargoya yada postaneye giden neden sen olasınki

askere gidince ailesi istedigini gnderir cnm sen neden aracı oluosunki :umursamaz: ailesi sanırım kendileride halledebilir kargoya yada postaneye giden neden sen olasınki

evet bunu ben de anlamadım CADIARZU neden doğal olarak siz aracı oluyorsunuz ki :uhm:

daha nolsun guzelım be..zamanla aranızdakı o çızgı kalkacak kendılıgınden..çok yorma kendını.

Bende gayet iyi gördüm ilişkinizi Allah nazardan saklasın..
Bundan iyisi şamda kayısı olur canım..

bundan daha samimiyette problem cıkar evli insanlar bile bu kadar samimi degil bence daha fazlasını isteyerek hata yaparsın cokda samimi olmak iyi degil mesafeyi koru daha evli degilsin bile yuz goz olmayın

İlişkinizin boyutu açısından ki hala sevgilisiniz galiba..
bence fazla bile samimiyetiniz..

sohbet konusu aç sen de güzelim.. sadece erkek arkadasın olmasın muhabbet konunuz.. ondan bundan bahset işte.. eğer hoşsohbet bir kadınsa zaten kendiliğinden gelişir.. biz saatlerce mutfak muhabbeti yaparız sevgilimin annesiyle.. ben de ilk başlarda çok soğuk bulurdum kendisini.. hiç bişey konuşamazdım.. ama şimdi baya ısındım.. hiç kimselere anlatmadiğim şeyleri bile onla paylaştım.. işini gücünü bırakıp beni dinledi.. bu durumda senin bu isteklerin çook masumane.. çok iyi niyetlisin.. ama karşi tarafında bu heves içerisinde olması lazım.. yoksa kendini kötü hissedersin.. sen adımını atarsın.. devamını da kendisine bırakırsın bu samimi olma konusunda.. ben de öyle yaptım.. baya resmiydik ilk başta.. ben çok yakın ve sıcak davrandım.. devamını kendisi getirdi.. şimdi beni kızından ayırt etmez.. birşey isterken çekinmez.. ama soğuk davransaydı ben de aynı mesafeyi korurdum.. ne diyeyim tatlım.. isteklerin çok masumane.. bu çok gereksiz falan filan diyenlere katılmıyorum.. ben de samimi olmaktan yakın olmaktan yanayım.. ama tabiki karşi tarafın da bunu istediğinden emin olmam gerek...

kazanmaya çalışma bence
nasılsa evleneceksenız yenıden kaybedeceksın:)))

bence bundan daha fazla samimi olma. bir kayinvalideden ne kadar arkadas olur bilmiyorum...hem kayinvalideler evlilik oncesi boyledir ama isin icine soz, nisan girsin 360 derece donerler, degisirler...

Şimdiden samimi olmuşsun zaten ileride hırlaşmaya kadar bile gidebilir dozunda bırak herşeyi :sinifsinif:

fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler..
ben sevgılımın annesiyle bi kere telefonda konuşmuştum 2 dk kadar çok iyi davranmıştı bana . sonra sağolsun etmediği şey kalmadı (
o yüzden ben samimi olmaktan öte iç içe olmanın iyi olmayacağı görüşündeyim. oğlunun nişanlısı ya da gelini sıfatıyla karşısında olduğunda düşün bunları bence.

ciddi düşünüyosanız zaman içerisinde samimiyet kendiliğinden gelişr iyi niyetinden dolayıda kutluyorum hayata önyargısız bakmak güzel bence devam et herkes bu şekilde düşünse güzel olur dmi:)

severseniz sevilirsiniz kızlar unutmayın ,bunu bazen kaybetmek kazanmaktır onun için karamsar olmayın

bence samimiyeti abrtmaya gerek yok ama illa öyle olmak istiyorsan dediğin gibi muhabbette samimiyeti arttırabilirsin.öyle temizlikte yardım etme olaylarına filan girme.mesela yemek tarifleri sorabilirsin.beraber alışverişe gitmeyi teklif et istersen tabi gelmek isterse.veya bu konuda birşeyler danışabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…