yok canım anne de demem yani,hatta evlenince bile demek istemiyorum pek.
hatta etrafında benden birkaç yaş büyük kişiler ona ''x abla'' diyor,birgün bana da dedi ''bana abla diyebilirsin'' diye,(yaş takıntısı yok),''ben saygımdan x teyze diyorum,rahatsızsanız söylemem ama'' dedim,''yok rahatsız değilim hatta senin daha rahat olman için söyledim'' dedi.
aramızda resmiyet yok ama benim babam hariç herkes biliyor,teyzemin evine bile gider sevgilim,evliliği istiyoruz ilerde kısmetse,ailesiylede ciddi ciddi konuştu bunu,
sevgilimin annesi kaynanadan çok çekti o yüzden kaynanalık yapacağını sanmam,hatta babannesi bana bikaç kez kaynanalık tasladı,annesi duyunca gıcık olmuş beni savunan şeyler söylemiş,çok şirin kadın,
sevgilimin bazı eski sevgilileriyle tanışmışlığı var (onlarla ciddi olmadığı halde),bi eski sevgilisi sevgilm benimle beraberken bile annesiyle konuşurdu,evine gider kahvesini içer sohbet ederdi,tabi ki amacı sevgilimdi ve bana nispet yapıyordu,ben çıldırırdım,aslında belkide ona yakın olma çabam da bu yüzden bilmiyorum,ama annesi çok kibar kadın sevgilim kov evden dediği halde kıza gayet yumuşak davrandı,hiç rahatsız olduğunu belli etmedi.
yani tanısanız kaynanalık yapacak biri olmadığını anlarsınız,tabi ilerde tahtaları eksilmezsesempatiksalakcinni