sevgilimin annesini nasıl kazanabilirim?

Is ciddiyete bindim o samimiyken agzindan cikan herseyi sana kullanmaya baslayip icindeki yaratik disari ciktimi gorursun samimiyeti en guzeli mesafedir Mesafeden zarar gelme ama icli disli olmaktan gelir

Bence gereğinden fazla samimisin..Gününde misafirlerine fal bakmak filan bence fazla..
Ayrıca K.valide adayıyla kanka olmaya gerek yok..Evlenirseniz şayet,ondan kaçacak delik arama da...

çok samimiyette tez ayrılık getirir be canım........böylesi en güzeli emin ol tecrübeyle sabit....

daha ne samimiyet istiyorsunuz mesela ne olsun istiyorsunuz..yeterince samimisiniz anne-kiz gibide olamazlisiniz sonucta anlayamadim ki egleniyorsunuz,güne katiyorsun pastana birlikte gülüyorsuniuz yani iyi gidiyor iste daha fazlasi samda kayisi yani

millet kaynanasıyla bu kadar samimi değil fazla muhabbet çabuk ayrılık getirir..yeterli bu kadar bencede

Bence gereğinden bile daha fazla samimisin... 2 yıllık sevgilin, 1,5 yıllık kaynanan olmuş.....
Ben evlilik öncesi, hele de arada söz-nişan hiçbişey yoksa bu kadar samimiyeti fazla bulurum...
Yarın öbütgün bir sorun olsa evimizden çıkmıyordu zaten dedirtmemek için bence sevgilinle dışarda buluş, annesiyle de telefonla görüş....
Ben anlamıyorum evlenene kadar sevgilimin annesiyle ne yapsam da daha samimi olsam diye konular açılır, evlendikten sonra da kaynanamı ne yapsam da uzaklaştırsam diye....
Kaynana aynı kaynana damat aynı daMat gelin aynı gelin değişen ne???

Ne gerek var böyle bir çabaya....

samimi olupta napacaksın ki?
sevgiiliyken iyide iş ciddiyete bindikçe samimiyetin sana hüzün getirir.
Bende sen gbi düşünmüştüm nişanlıyken, hatta samimide oldum ve çokta sevdiler.
Ama sonra hep suistimal edilmeye çalıştım.
Şuanda resmiyiz valla hemde huzurluyum :))
Yapma canım pişman olursun diyorum ....
şimdi kayınvalide adayın melek olabilir ama
gerçek yüzü içindeki ateşi dışarı çıkınca anlarsın.
En iyisimi uzak dur :)

Son düzenleyen: Moderatör:
en güzeli ne uzak olmak ne çok can ciğer olmak....
zaten anne kız gibisiniz, daha fazlası gereksiz

neden bu kadar samimi olmak istiyorsunuzki mesafeli olmak daha iyidir arkadaş gibi olamazsınız bu kesin arkadaşım

canım benim bence aranız gayet iyi daha fazlasına gerek yok sonra arada çok laf taşımalar falan oluyo hiç gereği yok bence bu şekilde çok çok iyi

Ben evlenmeden önce samimi olunmasına karşıyım :1closedeyes:
Hele bi arkadaşım var,sevgilisinin annesini bir kere gördü ve kadına "anne" diyor,birde telefonla arayıp duruyor akannehir

Nişan bile yokken aranızda bu kadar samimi olmak bile fazla bence,evlerine fazla gitmemelisin ayrıca annesinin oturduğu odada oturursanız iyi olur.

Tabi bunlar benim düşüncelerim... bayanssulusmile

yok canım anne de demem yani,hatta evlenince bile demek istemiyorum pek.

hatta etrafında benden birkaç yaş büyük kişiler ona ''x abla'' diyor,birgün bana da dedi ''bana abla diyebilirsin'' diye,(yaş takıntısı yok),''ben saygımdan x teyze diyorum,rahatsızsanız söylemem ama'' dedim,''yok rahatsız değilim hatta senin daha rahat olman için söyledim'' dedi.

aramızda resmiyet yok ama benim babam hariç herkes biliyor,teyzemin evine bile gider sevgilim,evliliği istiyoruz ilerde kısmetse,ailesiylede ciddi ciddi konuştu bunu,

sevgilimin annesi kaynanadan çok çekti o yüzden kaynanalık yapacağını sanmam,hatta babannesi bana bikaç kez kaynanalık tasladı,annesi duyunca gıcık olmuş beni savunan şeyler söylemiş,çok şirin kadın,

sevgilimin bazı eski sevgilileriyle tanışmışlığı var (onlarla ciddi olmadığı halde),bi eski sevgilisi sevgilm benimle beraberken bile annesiyle konuşurdu,evine gider kahvesini içer sohbet ederdi,tabi ki amacı sevgilimdi ve bana nispet yapıyordu,ben çıldırırdım,aslında belkide ona yakın olma çabam da bu yüzden bilmiyorum,ama annesi çok kibar kadın sevgilim kov evden dediği halde kıza gayet yumuşak davrandı,hiç rahatsız olduğunu belli etmedi.

yani tanısanız kaynanalık yapacak biri olmadığını anlarsınız,tabi ilerde tahtaları eksilmezsesempatiksalakcinni

daha ne yapmayıı düşünüyosun gayet samimisin işte..
falda bakıyormusun pasta yapmıssın bence diyolok güzell..fazla düşünme dogal oll

ne düşünsün kadın sevgilisisin ilerde herşey kısmet ama sen belli ki sevmişsin kadını
belki bişilerin adı konuncaa o da değişir.
ama illede dahada kalbinden vurcam dersen eline çicek al git ben evlenmek istiyoruım oğlunuza gönul rahatlığıyla bakarım. nişan düğün giysi ne isterse o ailem hepsini yapar mecburlar gerekirse içguveysi şeederiz takılarda sizin olur taksitleri falan biz öderis ağzımı açarsam n'oliyim annemlerden uzak size yakın oturalım ki işten eve evden size koşturayım varsa görümce elti baş tacı dersin

istesende samimi olamazsın,karşı tgaraf hep kıskanır ama belli etmez sen nişanlan ve evlende gör nasıl oluyor gözünü korkutmak istemem ama maalesef böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…