Nasil örf adetlerimiz varsa her sey ona gore olacak kiz tarafi ne yapmasi gerekirse onu yapicaz erkek tarafida tabikide ne yapmasi gerekirsede onu yapacak ona gore gelinlik salon sacma ama anneme olayi anlatmadim cok sinirlenir diye agzini yokladim bi gun tabikide ilk kez evlenceksin kizim salonda olmasi gerekir onca akrabayi esi dostu mahallede toplayamayiz demistiPara eşinizin ailesinden çıkıyorsa haksızsınız ama eğer parasını siz ödeyip düğün-gelinlik masraflarını karşılayacaksanız haklısınız. Türk ailelerin genelinde parayı veren düdüğü çalar. Maalesef.
Aynen, banada oyle geliyor.Sen daha çok konu açarsın gibime geliyor
Ben tatli tatli konusuyorumda en sonunda bu kadinin bu yorumlari benim agzimi tam actiracak gibi sevgilimi sevdigim icin alttan alici guleryuzlu konusuyorum suan bir tekGelinligi satil almak bana sacma geliyor. Siz istiyorsaniz yarisini siz verin yarisini erkek tarafi.
Dugunude tabiki mahallede yapmayin. Durumlari yoksa bir nikah yapabilirsiniz. Sonra bir kafede istediklerinizi cagirir eglence duzenlersiniz. Bir fikir olarak bulunsun.
2. El esyaya gelince ona tamamen karsiyim. Ihtiyacimiz yok diyin istemediginize. Ben almistim dersiniz yada. Surtusmeler muhakkak olacak. Sizin tavriniz cok onemli. Guzellikle de halledilir sivri dillede. Karar sizin.
Tamam da ama anne baba onlarda sonucta kendisids kocasi da emekli maasi aliyo ilk ogullari dugun yapmadan evlendi sevgilim evin tek oglu guzel bi sekilde ellerini taşın altına koyup yapsalar olmuyo mu da kadin simdiden parasal konularin derdindeDüğünü onlar yapıyorsa paranın lafını yapması da normal, para hesabı tutmak zorunda, onlar sıkışacak, onların rahatı bozulacak sonuçta bunun için.
Emekli maaşı ne ki niye gözünüzde büyüyor anlamadım? Bir çocuğu okuturken kaç ev parası harcanıyor, adamlar gelmiş kaç yaşına bu yaştan sonra rahat etmek onların da hakkı, ölene kadar borç mu ödesinler? Sevgiliniz çeksin kredi, ne istiyorsanız yapın madem, sefasını siz süreceksiniz, çilesini de siz çekin bir zahmet.Tamam da ama anne baba onlarda sonucta kendisids kocasi da emekli maasi aliyo ilk ogullari dugun yapmadan evlendi sevgilim evin tek oglu guzel bi sekilde ellerini taşın altına koyup yapsalar olmuyo mu da kadin simdiden parasal konularin derdinde
Aynen oyle anne sonucta benim oglum olsa imkanimin el verdigi kadar her seyin en iyisi yapardim durumlari kotu desem degil normal durumlarida kadin fazla cimri.Her türlü haklisin sinir olmakta. Anne baba olmanin yükümlülüğü ne ? Buyuttum besledim basinin caresine baksin demek mi ya da kendine esya alip evlenince ogluna vermek mi?
Şimdi esinin ailesi destek olacaksa yapilacak edilecek ne varsa senin begenmen senin istemen gerekli. Yoksa yardim etmesinler daha iyi.
Sevgilinle araya mesafeni koy tavrını koy ailesinede.
Her seyden once sana deger vermeleri saygi duymalari gerek yoksa bu anaci çocuk ile işin coookkk zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?