• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin annesinin hediyesi?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar sevgilim chanel parfüm severmisin diye sordu. Ben de dedim hediye alıyor herhalde. Severim dedim. Annesi bana hediye almış. Teşekkür ettim. Sonra da acaba kabul etmem tuhaf mı olur ki dedim daha tanışmadıkya. Bir de annesine çekmemiş demekki annesi bonkör🤪 Gerçi kendi de parfüm almıştı iki kez. Ama epeydir bi hediye almadı.

Gayet normal bir hediye, koca yaşlı başlı kadın anahtarlık kupa falan mı alsın🙄🙄sen tabi cimri elemana alışınca ayarların bozuldu hfsfhj cimri oğlan ne aldı peki??😁😁😁
Hediyeden kaynaklı değil kabul edip etmeme durumu.
Bilmiyorumki daha görüşmedik hiçbişey almamış bile olabilir😁

Arkadaşlar sevgilim chanel parfüm severmisin diye sordu. Ben de dedim hediye alıyor herhalde. Severim dedim. Annesi bana hediye almış. Teşekkür ettim. Sonra da acaba kabul etmem tuhaf mı olur ki dedim daha tanışmadıkya. Bir de annesine çekmemiş demekki annesi bonkör🤪 Gerçi kendi de parfüm almıştı iki kez. Ama epeydir bi hediye almadı.
Chanel parfüm kaynanan için çokta pahalı olmasa gerek, onu almak bizler için olay😒.

Hediyeden kaynaklı değil kabul edip etmeme durumu.
Bilmiyorumki daha görüşmedik hiçbişey almamış bile olabilir😁

Dert neydi kanka valla unuttum kadın görgülü bir insan güzel hediye almış darısı angut kereste oğlunun başına😁😁

Ayrıca bu bir dert mi keşke bana da alsalar doğumgünüme 2 hafta kaldı. Ama alan asla olmaz😂😂 gelmiş konu açıyorsun

Çocuk üçtür sana parfüm getiriyor. Bu bir mesaj olabilir mi acaba?

Back
X