Sevgilimin annesinin hediyesi?

Şu adama ve ailesine kafa yorduğunuz kadar kendi ailenizle ilgilenseydiniz on numara evlat olurdunuz. Veya işinize bu kadar mesai harcasaydınız yılın elemanı olabilirdiniz,ne diyeyim daha? Erkek muhabbeti gerçekten çok sıkmadı mı sizi? Bize göre hava hoş,iki satır okuyup kapatıyorız bitiyor ama siz içinde yaşıyorsunuz. Sıkılmadınız mı?

Amacınız zaten anlaşamadığınız, cimri cimri diye 89 konu açtığınız ama zengo olduğu için fark etmeyen birine kapak atmaktı, kayınvalide daha iyi duruyor ona atın bence
Yoo zengin değillerki
Birileri de yabancı yazmış ne güzel uyduruyosunuz film izler gibi izliyorum mesajlarınızı

Yahu ne mesai harcamışım pardon yine uydurmuşsunuz ne iş yaptığımı hangi aşamada olduğumu biliyor musunuz? Ve nasıl bir evlat olduğuma yorum yapma haddini de kendinizde bulmanız gerçekten sizin nasıl biri olduğunuzu bence daha açık gösterdi. Bu arada küçğk değilim mesleğimi elime almış ve işinde de her daim ilerleyen bir beyaz yakalıyım, saatlerce ders çalışırım her gün, ailem de gayet memnun bilmeden sallamayınuz pleaseeeeee
2-3 ayda bir konu açıp 3-5 yorum yapınca çok kafa yormuş mu oldum buraya her açılan konuya bu kadar yorum yapan insanlar var.
Yoo hiç sıkılmadım sevgilim çok dolu birisi sıkılınıcak biri değil bu arada.

Allah allah niye aldı acaba? Yılbaşı falan da gelmiyor aslında. Yılbaşı yakın olsa anlardım, insanlar hediyeleşir çünkü. Ama bu şartlarda çok bilinmez bir durum gerçekten.
Olabilir. Yeni görüştüler sonrasında da sevgilimle görüşücez o yüzden muhtemelen.

Uydurmadım,açtığınız milyon tane konu var sevgilinizle ilgili. Hepsinde ana fikir para,varyemezlik,cimrilik ve pintilik. Bunlara kafa yorduğunuz kadar ailenize kafa yorsaydınız on numara evlat olurdunuz dedim,hala aynı fikirdeyim. Şu anda nasıl evlatsınız bilemem,sevgiliniz aşağı sevgiliniz yukarı. Hep para ve cimrilik konularınız baskın. Sizi herkes bununla tanıyor forumda,ben söyleyince neden sorun oldu?

Baya böyle iyi çıkarımlar yapan birisiniz belli belli ben kendimi biliyorum istediğinizi düşünebilirsiniz

Bu arada atılan mesaj sayılarımızı bi karşılaştırın bence
13 yıldır bu siteye 39 bin mesaj eminim sizin baya vaktinizi almıştır

Baya böyle iyi çıkarımlar yapan birisiniz belli belli ben kendimi biliyorum istediğinizi düşünebilirsiniz
E yani,çıkarımlarımda haksız da sayılmam,anlattıklarınıza bakıldığında. Müneccim değilim,hayatınızın diğer yönlerini bilemem, sadece ne anlatıyorsanız ondan yola çıkar yorumlarım. Parfümlü konunuz bile gereksiz marka detaylı. Bunu ancak gerçek cimriler sorar, elli tane Chanel türü parfüm var,gerçek Chanel kullanıcısı olan adam/kadın zaten şunu sever misin der. Sevgiliniz hem pinti hem de görmemiş bir adam. Siz de ona baka baka kararıyorsunuz farkında değilsiniz.

Bu arada atılan mesaj sayılarımızı bi karşılaştırın bence
13 yıldır bu siteye 39 bin mesaj eminim sizin baya vaktinizi almıştır
Evet çok seviyorum burayı,burada olmaktan memnunum. Ben size çok mesaj yazıyorsunuz demedim ki zaten, mesajlarınız hep para ve pinti sevgilinizle ilgili dedim.

Evet çok seviyorum burayı,burada olmaktan memnunum. Ben size çok mesaj yazıyorsunuz demedim ki zaten, mesajlarınız hep para ve pinti sevgilinizle ilgili dedim.
Yoo buraya yazana kadar işinize vakit ayırın ailenize vakit ayırın demişsiniz gayet açık mesajınız bence. Bence siz biraz daha az yazabilirsiniz 39 bin mesaj baya çok sevmeniz güzel ama başka şeylere de vakit ayırıp kendinizi geliştirebilirsiniz

Marka da söyledi ama buraya yazmadım hemen mesela bunu sormak yerine görmemiş diyorsunuz. Sevgilim baya görmüş biri çıkarımlarınız da baya kötü ama siz devam edin
Evet aynen bilemezsiniz hayatımı .

Yoo zengin değillerki
Birileri de yabancı yazmış ne güzel uyduruyosunuz film izler gibi izliyorum mesajlarınızı
Yurt dışında yaşadığı için akılda öyle kalması normal, yoksa insanlar neden oturup uydursun

Marka da söyledi ama buraya yazmadım hemen mesela bunu sormak yerine görmemiş diyorsunuz. Sevgilim baya görmüş biri çıkarımlarınız da baya kötü ama siz devam edin
Evet aynen bilemezsiniz hayatımı .
Sen adamı aylardır gömüyorsun, nasıl çıkarımlar yapalım. O zaman hiç konu acmayacaktin, herkesin gözünde leş bir sevgilin var

İşte bakın yanlış anlamışsınız. Ben size “ buraya yazana kadar ailenize vakit ayırın” demedim. Size şunu dedim “pinti sevgilinize kafa yoracağınıza ailenize kafa yorsaydınız on numara olurdunuz”
İkisi arasında çok fark var. Yoksa buraya yazmak güzeldir. Ama konu hep para,hep varyemezlik,hep cimri ve pintilik olunca insan garipser. Hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…