Sevgilimin annesinin hediyesi?

Hayat sizin kararlar sizin. Bazı durumlarda görünen köy kılavuz istemez diyip yorumlarda bulunuyoruz ama son tahlilde bu hayatı yaşacak olan sizsiniz. Umarım kararlarınız sizi hep mutluluğa çıkarır.
Çok teşekkür ederim saygılı üslubunuz için gerçekten artık insanlar öyle bir hal aldı ki normal olması gereken tarzda konuşmalar kibar geliyor

Eğer bu soru gerçekse kadın kızı teste sokmuş diye düşünürüm, Chanel parfüm sever misin diye sorulduğunda hangi koku diye sormayan biri sırf marka duyup eli ayağı heyecandan titreyen görmemiş biridir yani

Kokuyu da söyledi 737373837 defa söyleyişim

Ben diğer üyeleri savunmak amacıyla yazmadım. Genel olarak konuştum. Diğer üyelerin yancısı değilim, bende onlar gibi bir üyeyim ve kendi görüşümü belirttim. Ama siz dikkatli davranın insanoğlu çok gariptir bir anda kendinizi "ben sana şunu aldım annem sana şunu aldı daha ne istiyorsun" şeklinde bir konuşma içinde bulabilirsiniz.
Sorunuzun cevabı olarak da hediye kabul edilmemezlik olmaz ama siz de karşı tarafa kendi gücünüz yettiğince doğum günü, yeni yıl gibi özel günlerde hediye gönderirseniz daha tatlı olur.

Öyle yazdınız demedim aslında. Kızkardeşimiz olarak görüyoruz iyiliğinizi istiyoruz tarzı yazmıştınız sanki ona istinaden verdim o cevabı.
Evet olabilir tabi herşey olabilir.
Ben de uygun bir zaman bir hediye alayım

Yabancı değil herkes kendine göre yorumluyor olayları valla ne güzel
Ya hu bana ne senin sevgilinin kökeninden,sen gelip 1500 tane konu açmadın mı cimri sevgilim diye ve yabancı olduğunu söyledin.Yoksa bize ne yani.Ayyy Raşel'in sevgilisi yabancı değilmiş aaaa dostlarrr.

Ya ne kadar kiskanc varsa dolusmus. Benim canim kaynanam da gecen durduk yerde g wagon mercedes sever misin diye sordu baktim 2 gun sonra kapimda. Canim kaynanam rabbim bizi nazarlardan korusun.
Oo çok şanslısınız bi de benim parfüme takıldılar Chanel dememe. Benim parfüm ne ki sizinkinin yanında

Parfümlerin hepsinin kendine özgü ismi oluyor chanel chance eau de parfum,coco mademoiselle.Arkadaş ismini bile söylemiyor kullandigin markanın hangi parfumu oldugunu bilmezmi insan söylemezsen tabi inanmazlar.

Parfümlerin hepsinin kendine özgü ismi oluyor chanel chance eau de parfum,coco mademoiselle.Arkadaş ismini bile söylemiyor kullandigin markanın hangi parfumu oldugunu bilmezmi insan söylemezsen tabi inanmazlar.
İsmini söyledi yukarda yazıyor
Herkeste markaya takılmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…