Benim kaynanam bana parfüm almayı bırak chanel chance ımı arakladı desemBari victoria secret söylesin marka olarak sallıyorsa en iyisinden bilinen.
Ama chanel'in orjinal parfümleri de baya pahalı bu arada.Kaynananın gelinine kıyıp o kadar para verip alacagıni sanmam.
Işte gerçek kaynana modeliBenim kaynanam bana parfüm almayı bırak chanel chance ımı arakladı desem
Benim kaynanam bana parfüm almayı bırak chanel chance ımı arakladı desem
Evet yerine de avon koymuş anlamayacağımı sandı herhaldeIşte gerçek kaynana modeli
Baya aldımı senden?
Gitsin kendisine alsın gelinin parfümünü alıp gitmek neya utanır insan.Evet yerine de avon koymuş anlamayacağımı sandı herhalde
O nedir yahu kadın nitelikli dolandırıcılık yapmış resmenEvet yerine de avon koymuş anlamayacağımı sandı herhalde
Nerelisiniz Maraş miKonunun uydurma olduğunu “chanel parfüm sever misin” cümlesinden anlıyoruzchanel parfüm ne???? Elli çeşidi var hangisini sever misin?
Hayır atıyorsunuz bari inanılacak şeyler yazın. Bu nedir allasen
Evet bu yorumu öyle kabul ediyorumNerelisiniz Maraş mi
Parfüm sever misin değilde chanel parfüm sever misin nedir :) az vizyonu olan insan şu şekilde soru sormaz. Gözünüzde büyüttüğünüz şey hiç bir şey emin olunArkadaşlar sevgilim chanel parfüm severmisin diye sordu. Ben de dedim hediye alıyor herhalde. Severim dedim. Annesi bana hediye almış. Teşekkür ettim. Sonra da acaba kabul etmem tuhaf mı olur ki dedim daha tanışmadıkya. Bir de annesine çekmemiş demekki annesi bonkörGerçi kendi de parfüm almıştı iki kez. Ama epeydir bi hediye almadı.
Ay valla buradaki kadınlar cin gibi maşallahBence annesi almış beğenmemiş size vermiş.parfumu aldiktan sonra neden soruyor ki?mesela dese ne tür parfumleri seversin saysa anlarım da direk Chanel sever misin demesi ilginç.
Sormayın pek cin pek cinAy valla buradaki kadınlar cin gibi maşallah
Arkadaşlar sevgilim chanel parfüm severmisin diye sordu. Ben de dedim hediye alıyor herhalde. Severim dedim. Annesi bana hediye almış. Teşekkür ettim. Sonra da acaba kabul etmem tuhaf mı olur ki dedim daha tanışmadıkya. Bir de annesine çekmemiş demekki annesi bonkörGerçi kendi de parfüm almıştı iki kez. Ama epeydir bi hediye almadı.
İngiltere den sahte almaz herhaldeNereden almış pafümü, bence aldığı yere göre cümri/cömert denilebilir. Sahte olabilir. Benim teyzemin komşusunun oğlu büyük bir kozmetik firmasında satış elemanıydı, oradan ürünleri çalıp çalıp, oturdukları sitede satıyordu.
Eee tahminen kaçıncı konunda cimri sevgilinin cimri olmadığına kendini kandırmış olursun?Arkadaşlar sevgilim chanel parfüm severmisin diye sordu. Ben de dedim hediye alıyor herhalde. Severim dedim. Annesi bana hediye almış. Teşekkür ettim. Sonra da acaba kabul etmem tuhaf mı olur ki dedim daha tanışmadıkya. Bir de annesine çekmemiş demekki annesi bonkörGerçi kendi de parfüm almıştı iki kez. Ama epeydir bi hediye almadı.
Konum değil de profesyonel destek aldıktan sonraEee tahminen kaçıncı konunda cimri sevgilinin cimri olmadığına kendini kandırmış olursun?
Butun konulariniz maddiyat ve cimri sevgili. Bence asil cimri olan sizsiniz. Kadin size hediye almis, yaaa ona almam gerekir mi diye sormaniz garip. Tabi ki almalisiniz.Yaaa almam gerekir mi
İngiltere den sahte almaz herhalde
Neresinden almış, havaalanlarındaki hediye şeysinden mi? Vergi iadesi de almıştır. Baya beleşe gelmiştie parfüm.
Yani türklerse insan buradan şöyle sephora tarzı bir yerden değiştirme kartıyla hediye alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?