- 11 Aralık 2018
- 42.554
- 264.377
- 598
İnsanları analiz etmek o kadar zor bir şey değil.Tabi siz daha iyi biliyormuşsunuz zaten
Owwwİnsanları analiz etmek o kadar zor bir şey değil.
Ben sizin tarza uzağım o yüzden konularıma yazamayacaksınız sorry :)Evet tarz meselesi ben kullanıyorum ve seviyorum, leş insanlara leş demeyi :)
Orjinal chanel'se böyle kaynana bulunmaz paraya kıymış demektir mutlu olacagina sorgulamaArkadaşlar sevgilim chanel parfüm severmisin diye sordu. Ben de dedim hediye alıyor herhalde. Severim dedim. Annesi bana hediye almış. Teşekkür ettim. Sonra da acaba kabul etmem tuhaf mı olur ki dedim daha tanışmadıkya. Bir de annesine çekmemiş demekki annesi bonkörGerçi kendi de parfüm almıştı iki kez. Ama epeydir bi hediye almadı.
chanel sever misin ne ya ben chance severim sen coco sunu yani direkt chanel sever misin diye sormak saçma değil miArkadaşlar sevgilim chanel parfüm severmisin diye sordu. Ben de dedim hediye alıyor herhalde. Severim dedim. Annesi bana hediye almış. Teşekkür ettim. Sonra da acaba kabul etmem tuhaf mı olur ki dedim daha tanışmadıkya. Bir de annesine çekmemiş demekki annesi bonkörGerçi kendi de parfüm almıştı iki kez. Ama epeydir bi hediye almadı.
Onu da söylemişti yazmamışımchanel sever misin ne ya ben chance severim sen coco sunu yani direkt chanel sever misin diye sormak saçma değil mi
Kızlar sevgilim çok cimri ayrılmalı mıyım (detayda yurt dışından bahsediliyor tabii) hop 2 gün sonra ayrılmadık diye soru.Yok yok biraz baktım eski konulara adamdan öncesi de aynı. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş bence.
Zaten ikisi de birbirini pek sevmiyor gibi. Konu sahibi kapağı yurt dışına atmak için katlanıyor, adam da ikinci bir maaş gelsin de yatırım yapsın diye.
İçten içe biliyor da kabullenmek istemiyor. Kendini kandırmaya çalışıyorKızlar sevgilim çok cimri ayrılmalı mıyım (detayda yurt dışından bahsediliyor tabii) hop 2 gün sonra ayrılmadık diye soru.
Kızlar sevgilim bana böyle dedi aynı evde kalmak istemiyorum (detayda yurt dışı yine var) hop 2 gün sonra aynı evde kaldık çok iyiydi diye soru.
Her sorusunda inatla adamı sevmiyorsun, yurt dışı kapağı hayalin var diyorum yoo diyor. İnandıramadık kendisine
Muhteşem analizinizi yapmışsınız yine bravoİçten içe biliyor da kabullenmek istemiyor. Kendini kandırmaya çalışıyor
Aynı evde kaldık evet çok güzeldiKızlar sevgilim çok cimri ayrılmalı mıyım (detayda yurt dışından bahsediliyor tabii) hop 2 gün sonra ayrılmadık diye soru.
Kızlar sevgilim bana böyle dedi aynı evde kalmak istemiyorum (detayda yurt dışı yine var) hop 2 gün sonra aynı evde kaldık çok iyiydi diye soru.
Her sorusunda inatla adamı sevmiyorsun, yurt dışı kapağı hayalin var diyorum yoo diyor. İnandıramadık kendisine
Siz de kendinize analiz yapabilseniz keşkeMuhteşem analizinizi yapmışsınız yine bravo
Ben konuyu uzmanlarına bırakıyorum kendi alanımda bile aslında o kadar zor değil diye bir cümle kullanmadım ömrümdeSiz de kendinize analiz yapabilseniz keşke
Konunun uzmanıyım zaten.Ben konuyu uzmanlarına bırakıyorum kendi alanımda bile aslında o kadar zor değil diye bir cümle kullanmadım ömrümde
Kendisi de görmemiş gibi sanki. Bütün konularda para ya da marka detayı var. Sınıf atlamaya uğraşıyor sanki.
ben forumdaki kadınların neden bu kızı bu adamdan ayırmaya çalıştığını anlamıyorumAdama baka baka kararıyor farkında değil kızcağız. Yazık sürekli marka ve para muhabbeti.
Bana hiç öyle gelmediKonunun uzmanıyım zaten.
Bakın işte markayı da detayı da söyledi canım ben buraya yazmamışım iyi ki yazmamışım ama kk kadınları güldürüyor beniben forumdaki kadınların neden bu kızı bu adamdan ayırmaya çalıştığını anlamıyorum
ikisi de birbirinin aynısı bence tam tencere kapak gayet uyumlu bi çift
yakıştıramayan varsa bi daha düşünsün bence kendisi böyle bi adama layık
chanel parfüm sever misin cümlesinde paçalardan akan kıroluk gerçeğini konuşmaya bile gerek yok
şey gibi yani chanel olsun da ne olursa olsun chanel markasının bin tane parfümünün olması bişey değiştirmiyor bunlar için
Ben de onu dedim tam tencere kapaklar. Birinin derdi kapağı yurt dışına atmak, diğerininki ek gelirben forumdaki kadınların neden bu kızı bu adamdan ayırmaya çalıştığını anlamıyorum
ikisi de birbirinin aynısı bence tam tencere kapak gayet uyumlu bi çift
yakıştıramayan varsa bi daha düşünsün bence kendisi böyle bi adama layık
chanel parfüm sever misin cümlesinde paçalardan akan kıroluk gerçeğini konuşmaya bile gerek yok
şey gibi yani chanel olsun da ne olursa olsun chanel markasının bin tane parfümünün olması bişey değiştirmiyor bunlar için
asla bu kadar detaya girmesine bile gerek yok görmüş geçirmiş akıllı birininKesinlikle görmemiş bir adam. Görmüş geçirmiş kişi marka vermez. Mesela der ki “hangi notaların baskın olduğu parfümleri seversin sevgilim”
“Ben akçaağaç kokusunu sana çok yakıştırırım mesela,sen ne düşünüyorsun?” Der.
Ekleme yaptım onu da oku bi zahmet.Bana hiç öyle gelmedi
Benim destek aldığım uzmanlardan çok farklısınız
İnanamadım size kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?