sevgilimin annesiyle her gün mesajlaşmam normal mi

normal değil. Daha yüzyüze görüşmemişsiniz bile. Müstakbel kv nin fazla arkadaşı ya da uğraşı yok heralde
Ya da kendince sizi tanımaya çalışıyor

Bence normal degil; tanimadigim bir insanla konusacak konu bulamam ben ama dediginiz gibi kadin sizin halinizi hatrinizi soruyorsa cvp verin ama mesafeli olun olabildiginiz kadar
Evet nasılsın diye mesaj atıyor hep tanımaya çalıştığını düşünüyorum
Aramızı bozmaya yönelik bir hareketi yok yanı herkes öyle diyor ama üzülüyorum

5 sene olmuş ama yüzyuze tanismadiniz oyle mi? Öyleyse biraz tuhaf olmuş. Annesi sizi tanımak istiyor olabilir nişanlanacagiz demişsiniz. Sevgilinizin ciddi oldugunu anladiysa, tanımak nasil biri olduğunuzu anlamak için boyle davraniyor olabilir. Bence yuzyuze tanışın ve aile hayatını görün muhakkak. Telefonla mesajlasmak yanlış anlasilmalara sebep olabilir hele de hic tanimadiginiz biriyle. Mesaj haberlesme aracidir. Haftada bir telefonla konusmanizi tavsiye ederim. Kayinvalide ile sıkı fıkı olmayın diyenlere fazla tepki göstermişsiniz ama emin olun yaşınız değil konu, tecrübeler. Çok iyi biri de olsa oğlunu paylaşıyor ve kültürümüzde oğlanlar annelerin canının parçası iyi niyetli de olsa siz dikkat edin. Evli olsanız kayinvalideniz sizi kontrol altında tutmak istiyor derdim ama şu an tanımak olabilir niyeti. Bu kadar boş vakti olan biriyse evlenince kontrol ve hükümdarliga geçebilir, siz tedbirli olun

Bazı ailevi sorunlar yüzünden tanışmak istememiştim o yüzden bu kadar bekledik tabi ki herkesin bir tecrübesi vardır siz de bir şeyler yaşamış olabilirsiniz ama benim düşüncem devir değişti artık anneler oğullarına bağlı olsalar da gelinleri de öyle seviyorlar şahsen ben kendi annemden biliyorum bizden ayırt etmiyor biz de öyle tabi ki boş vakte gelince ise akşamları bir veya yarim saatini ayırıyor sabahtan akşama kadar konuşuyor değiliz ya hem ben sadece bir kez utandığım için MSj attım yoksa hep o atıyor

20
Size göre bütün kayınvalideler kötü mü acaba ?? B
Ben artık askısı gibi gelin kaynana ilişkileri olduğunu düşünmüyorum varsa da o insanlar geri kafalıdır
Geri kafa ile alakası yok. Nasıl elit elit kadınların içinden 40 yıllık kaynana çıkıyor aklın hayalin durur. Daha çok gençsin, ablalarını dinle, kaynanadan anne olmaz, sen şimdi içini döker sırrını verirsin, yarın başına bir bir kakıç olur.

Hayır öyle demeyin, onunkisi çok başka

20
Ben artık askısı gibi gelin kaynana ilişkileri olduğunu düşünmüyorum varsa da o insanlar geri kafalıdır

Hiicc yok bacim ya var diyenlerin hepsi uzay boslugundan bildiriyor. Inanma sen bunlara. Yasa gor

20
Bak bende sevgiliyken konuşurdum, çok iyi kadın derdim. Evlenınce kadın bize bir yapıştı. Sürekli gidin gelin burada yatın derdi. Evi yönetmeye çalışırdı. Mesafeyi zor koydum. Evlenınce oglunu kıskanıyorlar gelinden.Bence mesafe iyidir

mesafe koyun. ılerde de oyle olmasını beklediiği için şuan oyle davranıyor. ılerde sizin mesajlar azalınca ne ufak bıseyde nıye aranmıyorum sorulmuyorum olur. aranızda bı mesafe olsun . gerek yok hıc bı zaman bukadar mıçmıça

Al bak, mis gibi kaynananın içinden ne çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…