- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Ahh ah keşke sabredebilseydin!
Biz kadınların en zayıf noktası merak malesef..neyse uyanık ol, her ikisinide çaktırmadan markaja al.özellikle erkek arkadaşını.
evet bulussalardı tavırlarını falan merak ediyodum bulusma kesin olsaydı beklerdim ama o da belli değil patladım bende içimde kaldı
Kızlar mesajlarınızı okudum, çok fazla oldugu için tek tek yazamadım şöyle anlatıyım. Dün aksam kız arkadaşım pazartesi müsait olabilirim ama konuuu merak ettim diye 3. Kez sorunca erkek arkadasım şey demiş. Nyctophilia beni çok yanlış tanıyo bunu nasıl düzeltebiliriz bu konuda konuscaktım demis. (Tahmin ettiğim gibi sabahki tartıştığımız ve sonrasında kapattığımız konu). arkadasımda tamamdır haber veririm demis. Şimdi biz bu konuyu ikimiz konuştuk ve çözemediysek arkadasımın çözmesini nasıl bekliyosun? İkincisi özelimizi yarım saat gördüğün bi insana nasıl rahat rahat anlatıcaksın ve neden yani.
Akşam oldu bu uyudu bişey belli etmemiştim. Sonra yatakta dön dön dayanamadım aradım bunu uyandırdım direkt "sen benim arkadasımı gerçekten benden gizli seninle bulusabilceğini düsündün mü? O mu cözücek aramızdaki problemi? Benim en yakın arkadasım ama ben bile ona anlatmak istemiyorum sen ne münasebet bulusup sorunumuzla ilgili arkadasımla konuscaksın? Gibi arka arkaya sıraladım sinirle. O da iste senin için yaptım o seni bemden iyi tanıyo olabilir çözüm almak ve kafandaki düsünceyi değiştirmek istedim ne sacmalıyosun falan dedi. Sen gerçekten arkadasımın benden gizli iş çevirceğine inanmışsın bulussanız bile benim haberim olucaktı ve maalesef senin tarafından değil onun tarafından dedim. Bişeyler geveliyo hala nolmus sanki napcsktım neyle sucluyosun falan dedi kapattım telefonu aradı biraz daha tartıstık uyuduk sonra. Çok gereksiz geldi kavga ettik diye niye ortalıgı ayaga kaldırıyosun
Hay ağzına sağlık. Yani ufacık birşeyde ayrıl boşa demek kolay. Olayın aslı astarı nedir kimse bilmiyor ama herkes tribe girmiş. Sakin olun bi çocuk konuşsun nedir ne değildir öğrensin ondan sonra verir kararını.Bence fazla paranoyak olmaya gerek yok neden bazi kisiler hadi terket aman hadi terketmedin mi hala diye pusuya yatmislar ki. Iliski senin iliskin ayrica gayette kavga ettiginiz icin akil almak istemis olabilir ne var bunda yani. Ben olsam ben de akil almak isteyebilirdim. Olabilir boyle seyler. Kkda paranoyaklik had safhada.
Aynen yaaa. Nedir bu adamin gunahini almalar falan hemen kiskanc tavirlar anlamadim. Biz de yaptik bu tarz seyler esimle daha sevgiliyken yakin arkadasiyla konusmustum. Yuzyuze de konustum. Illa telefon olsun bilmem ne yazmislar. Nolmus yuzyuze konusursam hemen bit yenigi arar hale gelmisler. Bir kez yarim saat gordugu birine asik olup ilani ask edecek degil ya. Yalniz bu kadar laftan sonra adam arkadasina asilirsa bir de cok gulerim kendimeHay ağzına sağlık. Yani ufacık birşeyde ayrıl boşa demek kolay. Olayın aslı astarı nedir kimse bilmiyor ama herkes tribe girmiş. Sakin olun bi çocuk konuşsun nedir ne değildir öğrensin ondan sonra verir kararını.
Bence fazla paranoyak olmaya gerek yok neden bazi kisiler hadi terket aman hadi terketmedin mi hala diye pusuya yatmislar ki. Iliski senin iliskin ayrica gayette kavga ettiginiz icin akil almak istemis olabilir ne var bunda yani. Ben olsam ben de akil almak isteyebilirdim. Olabilir boyle seyler. Kkda paranoyaklik had safhada.
Benden size tavsiye bu kadar guvenmediginiz, en yakin arkadaşiniza yurume ihtimalinin bulundugunu dusundugunuz hatta bu şekilde zekasina bile hakaret ettiginiz insanlarla sevgili olmayin.Kızlar mesajlarınızı okudum, çok fazla oldugu için tek tek yazamadım şöyle anlatıyım. Dün aksam kız arkadaşım pazartesi müsait olabilirim ama konuuu merak ettim diye 3. Kez sorunca erkek arkadasım şey demiş. Nyctophilia beni çok yanlış tanıyo bunu nasıl düzeltebiliriz bu konuda konuscaktım demis. (Tahmin ettiğim gibi sabahki tartıştığımız ve sonrasında kapattığımız konu). arkadasımda tamamdır haber veririm demis. Şimdi biz bu konuyu ikimiz konuştuk ve çözemediysek arkadasımın çözmesini nasıl bekliyosun? İkincisi özelimizi yarım saat gördüğün bi insana nasıl rahat rahat anlatıcaksın ve neden yani.
Akşam oldu bu uyudu bişey belli etmemiştim. Sonra yatakta dön dön dayanamadım aradım bunu uyandırdım direkt "sen benim arkadasımı gerçekten benden gizli seninle bulusabilceğini düsündün mü? O mu cözücek aramızdaki problemi? Benim en yakın arkadasım ama ben bile ona anlatmak istemiyorum sen ne münasebet bulusup sorunumuzla ilgili arkadasımla konuscaksın? Gibi arka arkaya sıraladım sinirle. O da iste senin için yaptım o seni bemden iyi tanıyo olabilir çözüm almak ve kafandaki düsünceyi değiştirmek istedim ne sacmalıyosun falan dedi. Sen gerçekten arkadasımın benden gizli iş çevirceğine inanmışsın bulussanız bile benim haberim olucaktı ve maalesef senin tarafından değil onun tarafından dedim. Bişeyler geveliyo hala nolmus sanki napcsktım neyle sucluyosun falan dedi kapattım telefonu aradı biraz daha tartıstık uyuduk sonra. Çok gereksiz geldi kavga ettik diye niye ortalıgı ayaga kaldırıyosun
K.k de bu tarz konulari cok okuduk. Sadece bir kere gormeyle asilan hatta kizin en yakin arkadasi icin sevgilisini terk eden herifler var ve burada okuduk. Sadece yarim saat tanidigi kisiye dertlerini anlatma dusuncesi hic masum degil. Ayni ortamda olsalar cogu zaman ya bir is ortami ya da okul ortami sebebiyle birbirini tanisalar neyse ama sadece yarim saat gordugu kisi bu kiz. Demekki konu sahibini de rahatsiz etmis bu durum.Benim erkek arkadaşım da, benim arkadaşlarımla konuşurdu, ki bende öyle arada dertleşirim onun arkadaşlarıyla, ne var ki bunda? Hemen asılıyor mu olduk ..
Sevgiliniz kusura bakmayın ama göz göre göre sadece yarım saat gördüğü en yakın arkadaşınıza asılacak kadar aptal mı? Asılsa size söyleneceğini bilmiyor mu? Diyelim ilk yazdığında sizin haberinizin olmamasını söyledi, buluştuğunda asılacak olsa, sizin öğreneceğinizi bilmiyor mu?
Bekleyip işin aslını öğrenecektiniz, böyle beni aldatacaktı ona asılacaktı demek, iftira atmaktır sadece... Siz kendi elinizle batırmışsınız.
K.k de bu tarz konulari cok okuduk. Sadece bir kere gormeyle asilan hatta kizin en yakin arkadasi icin sevgilisini terk eden herifler var ve burada okuduk. Sadece yarim saat tanidigi kisiye dertlerini anlatma dusuncesi hic masum degil. Ayni ortamda olsalar cogu zaman ya bir is ortami ya da okul ortami sebebiyle birbirini tanisalar neyse ama sadece yarim saat gordugu kisi bu kiz. Demekki konu sahibini de rahatsiz etmis bu durum.
K.k de bu tarz konulari cok okuduk. Sadece bir kere gormeyle asilan hatta kizin en yakin arkadasi icin sevgilisini terk eden herifler var ve burada okuduk. Sadece yarim saat tanidigi kisiye dertlerini anlatma dusuncesi hic masum degil. Ayni ortamda olsalar cogu zaman ya bir is ortami ya da okul ortami sebebiyle birbirini tanisalar neyse ama sadece yarim saat gordugu kisi bu kiz. Demekki konu sahibini de rahatsiz etmis bu durum.
Tabiki suclayamaz ben suclasin demiyorum. Ve olcutte burasi degil. Olabilir asılabilir diye bakiyorum ben. Genelleme yapmiyorum elbette. Sizin aranizdaki iletisim farklidir sevgilinizle ve arkadaslarinizla. sizin iliskiniz de bir olcut degil. Herkes o arkadaslik sınırını koruyamiyor. Yukarida da yazdim ben ayrilsin demiyorum sınamaya devam etsin diyorum. Cunku supheli bir durumu var konu sahibinin sevgilisinin.Burada bazı konularda arkadaşa asılmalar oldu diye, her insan aynı kefede mi oluyor? Bu forum mu ölçütümüz? Burada bir sürü aldatma konuları var mesela, o zaman her erkek aldatıyor mu diyelim? Mantık bunun neresinde? Konu sahibinin yakın arkadaşıdır derdini anlatmak istemiştir, ne olacak, imkansız bir şey mi bu?
Ben kendimden de örnek verdim, hiç bir araya gelmediğim arkadaşıyla bile dertleştiğim olmuştur yani, bunlar imkansız şeyler değil.
Hem konu sahibi erken davranarak en büyük hatayı yaptı, o yüzden sevgilisini beni aldatacaktın diye suçlayamaz...
Sorsa veya arkadasinin hayatini merak etse konu sahibi suphelenmez miydi o zaman? Sen niye benim arkadasimin hayatini merak ediyorsun diye tepki gosterirdi heralde bunu da dikkate almistir o adam. Veya daha onceden hayatini merak etmeyip o yarim saatlik gorusmede etkilenmis olabilir. Bakin etkilendi kesin asıldı demiyorum olabilir diyorumAyrıca şu da var erkek arkadaşı, o arkadaşıyla ilgili, bu zamana kadar herhangi bir harekette bulunmuş mu, onunla ilgilenmiş mi, sürekli onunla ilgili sorular sormuş mu, onun hayatını merak etmiş mi, yani şüpheli bir harekette bulunmuş mu? Bunlar da önemli, eğer bunların hiçbirini yapmamışsa, asılmaktan da söz edilemez bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?