Sevgilimin arkadaşından nefret ediyorum

AngelicaPickles

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
6.205
8.823
448
Sevgilimin arkadaşından nefret ediyorum. Her problemi olduğunda gidip sevgilimi arıyor. Benimki de ya gerizekalı ya hoşuna gidiyor bu kadar her problemi çözen kişi rolüne büründürülmekten. Kız gecenin 3ünden sonra aradı en son bu akşam, dakika tuttum tam 17 dakika boyunca konuştular. Neymiş hanımefendinin sevgilisiyle problemleri varmış, kız kendini kullanılmış hissediyormuş onunlayken, artık ayrılmaya kesin karar vermiş. Benim sevgilim naapabilir ya bu durumda onu aramanın ne anlamı var? Böyle konuları oturur kızlarla dertleşir insan. Bi de gerizekalı sevgilim eve çağırdı onu gel istiyorsan bize dertleşiriz hep birlikte diye de Allahtan gecenin bu saatinde çıkamaz evinden.Yarım saattir surat asıp oturuyorum öyle, Ne var sanki senin arkadaşların aramıyor mu diyo da benim arkadaşlarım sevgililerinden ayrılıp koşa koşa beni aramıyolar ''tamam pin_up bu sefer kesin ayrıldık'' diye. Bi de yanımda konuşuyor dinliyorum konuşmalarını kız '' Bana güzel birşeyler söyle '' dedi ya ne demek bu!

Bu kızı bir şekilde hayatımızdan çıkarmam lazım tavsiyesi olan var mı? Ya da birşekilde bu durumu kabullenmemi sağlayacak arkadaşlar varsa onları da dinlerim. Güzel birşeyler duymaya ihtiyacım var arkadaşlar :D

canım arkadaş olarak konuşmalarında bi sakınca yok elbet ama '' bana güzel bişeyler söyle '' cümlesiyle haddini aşmış.. öncelikle sinirlerine hakim ol.. fevri hareketler yaparsan, aralarını açmaz, daha çok yakınlaitırırsın.. kızla yakın olmayı dene, biliyorum zor biraz ama.. inan bana '' anlayışlı sevgili '' erkeklerin karşı koyamadığı bişey, görüceksin ki yavaş yavaş görüşmeyi bırakacak onunla..

bu durumun kabullenilcek bi yanı yok o kızı ben olsam öldürürdüm diye düşünüyorum :47: nedemek güzel bişeyler söyle ya Alla Alla

canım arkadaş olarak konuşmalarında bi sakınca yok elbet ama '' bana güzel bişeyler söyle '' cümlesiyle haddini aşmış.. öncelikle sinirlerine hakim ol.. fevri hareketler yaparsan, aralarını açmaz, daha çok yakınlaitırırsın.. kızla yakın olmayı dene, biliyorum zor biraz ama.. inan bana '' anlayışlı sevgili '' erkeklerin karşı koyamadığı bişey, görüceksin ki yavaş yavaş görüşmeyi bırakacak onunla..

Sinirden ne o öyle kendi evinmiş gibi çağırıyosun kızı dedim zaten. Kötü oldu, bi şekilde toparlamam lazım o lafı ve normal arkadaşlık seviyelerinde değil ilişkileri öyle olsa problem yapmam zaten, mesea benim olmadığım bir ortamda kızlı erkekli dışarı çıkmış olmalarını filan sorun etmem normal arkadaşlarıyla, ama bu kız ayrı, abisini kıskanan küçük kız kardeşler gibi ya da daha farklı niyetleri var bilmiyorum, en başından beri sevmiyo beni çok fazla, ben de onun sorunlarını pek ciddiye alamıyorum gerçi ondan dolayı olabilir ama böyle saçma sapan triplerde bunalımlarda sürekli...

Sakin davranmayı başarabilenler için evet en güzel yöntem o ama şimdi ben okurken kendimi yerine koydumda buraya bile yazarken sinirden delirdim bii an :1: ama sevgilisi seviorsa düşüncelerine saygı gösterip o kızla mesafesini korumalı bence sen drek bunu istediğini açıkla ona cnm

Sinirden ne o öyle kendi evinmiş gibi çağırıyosun kızı dedim zaten. Kötü oldu, bi şekilde toparlamam lazım o lafı ve normal arkadaşlık seviyelerinde değil ilişkileri öyle olsa problem yapmam zaten, mesea benim olmadığım bir ortamda kızlı erkekli dışarı çıkmış olmalarını filan sorun etmem normal arkadaşlarıyla, ama bu kız ayrı, abisini kıskanan küçük kız kardeşler gibi ya da daha farklı niyetleri var bilmiyorum, en başından beri sevmiyo beni çok fazla, ben de onun sorunlarını pek ciddiye alamıyorum gerçi ondan dolayı olabilir ama böyle saçma sapan triplerde bunalımlarda sürekli...

var öyleleri malesef, belli ki ilgi çekmeye çalışıyor.. ben de diyorum ki, beklediği ilgiyi sen ver ona.. yapmacık da olsa, ilişkini kurtarmak için birazcık sık dişini.. sevgiline gerek kalmasın yani.. bizde de vardı öyle bi kadın.. evliydi üstelik, sinirimden çok eve gelip ağladığımı bilirim ama, kızı kendime bi çektim :) artık görüşmüyorlar.. geçen gün niaşnlım dedi ki '' ya ne şerefsiz bi kızmış o '' ben de '' deme öyle ya, vardır yaptıklarının bi sebebi '' dedim :))

bu durumun kabullenilcek bi yanı yok o kızı ben olsam öldürürdüm diye düşünüyorum :47: nedemek güzel bişeyler söyle ya Alla Alla

''Sence de ayrılmam en doğrusu dimi'' ''Bana güzel birşeyler söyle'' ''İyiki varsın çok iyi bir dinleyicisin sen'' bunları söyleyip bir de telefonu kapatırken ''Saol kardeşim'' diyince bir erkeği abin yerine koymuş oluyormuşsun valla öyle olduğunu idda ediyor erkek arkadaşım. Çok güzel iş, ama benim kızı öldürmemem lazım daha sinsi bir şekilde hayatımdan çıkarmam lazım.:47:

''Sence de ayrılmam en doğrusu dimi'' ''Bana güzel birşeyler söyle'' ''İyiki varsın çok iyi bir dinleyicisin sen'' bunları söyleyip bir de telefonu kapatırken ''Saol kardeşim'' diyince bir erkeği abin yerine koymuş oluyormuşsun valla öyle olduğunu idda ediyor erkek arkadaşım. Çok güzel iş, ama benim kızı öldürmemem lazım daha sinsi bir şekilde hayatımdan çıkarmam lazım.:47:

cnm başımdan gecen bi olayı anlatim benimde öyle olmuştu böyle abcim falan diye konuşan bi kız vardı aynen sende olduğu gibi her derdinde başka kimsesi yokmuş gibi onu aradı falan başlarda bişey dememiştim sonralardan şüpelendim dedim bu kız sana abi falan dior ama seni seviyor dedim oda saçmalama yok öle bişey o benim kardeşim gibidir falan dedi bende deniicez ozaman dedim nasıl dedi dedim benden ayrıldığını söyliceksin nefret ettiğinden falan bahsetceksin en fazla 1 hafta sonra atlıcak dedim önce kızdı saçmalama yok öle bişey yapmam falan dedi bende yapcaksın o kızla konuşmanı istemiyorum dedim ikna etdim ve yaptı 1 haftaya bile gerek kalmadı ve atladı aslında ben seni çok seviyorum dedi şok olmuştu nasıl anladın aklımın ucundan geçirmezdim diye belki erkek arkadaşınında aklının ucundan geçmiyodur ama biz kızlar anlayabiliyoruz bu durumlarda okurken sinirlendim açıkçası çünki var böyle aptal kızlar

cnm başımdan gecen bi olayı anlatim benimde öyle olmuştu böyle abcim falan diye konuşan bi kız vardı aynen sende olduğu gibi her derdinde başka kimsesi yokmuş gibi onu aradı falan başlarda bişey dememiştim sonralardan şüpelendim dedim bu kız sana abi falan dior ama seni seviyor dedim oda saçmalama yok öle bişey o benim kardeşim gibidir falan dedi bende deniicez ozaman dedim nasıl dedi dedim benden ayrıldığını söyliceksin nefret ettiğinden falan bahsetceksin en fazla 1 hafta sonra atlıcak dedim önce kızdı saçmalama yok öle bişey yapmam falan dedi bende yapcaksın o kızla konuşmanı istemiyorum dedim ikna etdim ve yaptı 1 haftaya bile gerek kalmadı ve atladı aslında ben seni çok seviyorum dedi şok olmuştu nasıl anladın aklımın ucundan geçirmezdim diye belki erkek arkadaşınında aklının ucundan geçmiyodur ama biz kızlar anlayabiliyoruz bu durumlarda okurken sinirlendim açıkçası çünki var böyle aptal kızlar

boşuna dememişler '' kadın hisseder '' diye.. hiç gurur falan yok bunlarda..

Ben bunu yaptırırım ki sevgilime. Kesin gaza gelir yapar, kız ona yazarsa da kesin görüşmeyi bırakır, ve bundan sonraki arkadaş seçimlerinde sözümü dinlemek zorunda kalır, :D ama kızın açık açık yazıcak özgüveni yok gibi geliyor bana. Bunu denersek ve bir işe yaramazsa da bi daha saçma sapan kıskançlıklar yapan sevgili olurum, güler geçer sinirlenmelerime filan.

walla aynen öyle oldu :9: :9: bidahada konuşmadı zaten onunla. eminsen yap cnm biyerden mutlaka anlaşılır zaten ama benimkinde sazan oldu hemen atladı bunun bide zaman alması var onuda göze almak gerek ama ben emindim bu erkekler nasıl anlayamıyolar göremiyorlar hiç anlamıyorum kabak gibi ortada oluyor oysaa

Son düzenleme:
Benim sevgilim bana çok aşıktır. En çok beni sevdiği için onu kimseden kıskanmama gerek yok. Kardeşin gibi gördüğün insanlarla olmak ensesttir. Benim sevgilim enseste karşıdır. Şimdi sevgilimin yanına gidip ona sarılmalıyım ve beraber uyumalıyız. Hepinize iyigeceler :kalpkalpkalp: Sevgililerinizi kıskanmayın.

EDİT: Ahahaa aptal ya :D Ben tuvaletteyken gelip yazmış sevgilim. Öyle bir dünya yok yani, siz sevgilinin arkadaşlarından kurtulma fikirleri vermeye devam edin bana. Ben bundan sonra ona okutmamaya çalışıp uygulucam hepsini tek tek. Ona da üyelik açıçam burdan, dert dinlemeyi çok seviyo zaten otururur, b
ir derdim vardaki kızların derdini dinler onlara tavsiye verip abilik yapar :D

Son düzenleme:
Benim sevgilim bana çok aşıktır. En çok beni sevdiği için onu kimseden kıskanmama gerek yok. Kardeşin gibi gördüğün insanlarla olmak ensesttir. Benim sevgilim enseste karşıdır. Şimdi sevgilimin yanına gidip ona sarılmalıyım ve beraber uyumalıyız. Hepinize iyigeceler :kalpkalpkalp: Sevgililerinizi kıskanmayın.

Sevgilin şimdi kendi mi yazdırdı bunu :9::9:

Back
X