- 14 Şubat 2012
- 6.205
- 8.823
- 448
- Konu Sahibi AngelicaPickles
Sevgilimin arkadaşından nefret ediyorum. Her problemi olduğunda gidip sevgilimi arıyor. Benimki de ya gerizekalı ya hoşuna gidiyor bu kadar her problemi çözen kişi rolüne büründürülmekten. Kız gecenin 3ünden sonra aradı en son bu akşam, dakika tuttum tam 17 dakika boyunca konuştular. Neymiş hanımefendinin sevgilisiyle problemleri varmış, kız kendini kullanılmış hissediyormuş onunlayken, artık ayrılmaya kesin karar vermiş. Benim sevgilim naapabilir ya bu durumda onu aramanın ne anlamı var? Böyle konuları oturur kızlarla dertleşir insan. Bi de gerizekalı sevgilim eve çağırdı onu gel istiyorsan bize dertleşiriz hep birlikte diye de Allahtan gecenin bu saatinde çıkamaz evinden.Yarım saattir surat asıp oturuyorum öyle, Ne var sanki senin arkadaşların aramıyor mu diyo da benim arkadaşlarım sevgililerinden ayrılıp koşa koşa beni aramıyolar ''tamam pin_up bu sefer kesin ayrıldık'' diye. Bi de yanımda konuşuyor dinliyorum konuşmalarını kız '' Bana güzel birşeyler söyle '' dedi ya ne demek bu!
Bu kızı bir şekilde hayatımızdan çıkarmam lazım tavsiyesi olan var mı? Ya da birşekilde bu durumu kabullenmemi sağlayacak arkadaşlar varsa onları da dinlerim. Güzel birşeyler duymaya ihtiyacım var arkadaşlar
Bu kızı bir şekilde hayatımızdan çıkarmam lazım tavsiyesi olan var mı? Ya da birşekilde bu durumu kabullenmemi sağlayacak arkadaşlar varsa onları da dinlerim. Güzel birşeyler duymaya ihtiyacım var arkadaşlar