sevgilimin arkadasinin ailesi

pnrbstrk06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
93
29
3
29
İyi geceler yeni uye oldum hergun konu aciyorum. Bu zamana kadar aklima takilan her konuyu sizinle paylasiyorum . sevgilimle 3 senedir birliktikteyiz. Yakin arkadasinin evine gideriz hep beraber otururuz. Sevgilimin arkadasinin ailesi ile birlikte. Beni cok severler . sevgilimin arkadasinin adi x olsun. X in annesi abisi ablasi surekli beni ariyorlar. Ne yapiyosun nasilsin diye. Birseyler aliyorlar gel birlikte yiyelim diye cagriyorlar. Hergun iftara gitsem niye geldin demezler. Aksine yarinda gel derler. Sevgilim bu durumdan cok rahatsiz. O yuzden artik arkadasinin evine gitmiyoruz ne zaman gitsek bi tatsizlik cikiyor. Sevgilimin ablasi annesi bile beni bi gunden bi gune arayipta gel oturalim demis degil. Bu durumda beni cok bunaltiyor. Uzun oldu paylasmak istedm

Ortak arkadasimiz bizde oturmaya gidiyoruz . ailesiyle aramiz iyidir. Ne varki bunda garip bi durum oldugunu dusunmuyorum

Sevgilinin ailesinin seni yemeğe çağırmaması çok anormal değil ancak diğer ailenin abisinin bile seni arayabilmesi son derece anormal geldi bana. Ayrıca sevgilinizle sürekli oraya gitmeniz de baya garip

Sevgilinin ailesinin seni yemeğe çağırmaması çok anormal değil ancak diğer ailenin abisinin bile seni arayabilmesi son derece anormal geldi bana. Ayrıca sevgilinizle sürekli oraya gitmeniz de baya garip
Surekli degil. Gecenn sene gidiyorduk ayda 2 kere 3 kere. Suan cok nadir. Ne biliyim bana garip gelmiyor. Ortak arkadasimizin evine gidip cay demleyip oturmak :)

Sevgilinin dıdısının dıdısı yani.
Demek ki sana gösterdikleri ilgiden rahatsız olmuş sevgilin.
E kendi ailesi de çağırmak zorunda değil ki.
Kendi evinde içse herkes çayını, sorun kalmayacak. :kahve:

Back
X