Sevgilimin arkadaşlarıyla tatil

3 erkekle zaten gitmem tatile öyle yada böyle. Erkek arkadaşmında benden cinsel konuda bi beklentisi yok o yüzden güveniyorum öyle bişey sezsem zaten ilişkim devam etmez. Aileme yalan söylemeyi savunamam tabiki ama onlarında yetişme şekilleri bakış açıları yüzünden herşeyi anlatamıyorum. Ama bişey yapmadan önce ailemide düşünüyorum tabiki

Biraz abartı oda ama benide düşünmesi gerek bişey yapmadan önce

Haklsınız aile bile olsa rahat edemez başkasının yanında

Yas 22 23 olsaydi bence sıkıntı yoktu.
Sahsen ben sevgilimi uzun suredir taniyorsam ve arkadaslarinin da kafa dengi oldugunu biliyorsam seve seve giderdim. Kadin muhabbetindense erkek muhabbeti daha cok sariyor beni. Baya eglenceli olurdu.
Ne biliyim tek kız benim diğer ikisiyle daha önceden bi muhabbetim yok ve erkek muhabbeti döncek sürekli, bana göre sinir bozucu kasıntı olurum öyle bi ortamda

Aileme söylemedim, sevgili konularımı bilmezler sormazlarda belki bilmemezlikten gelirler.. Ama durum böyleyken tak diye karşılarına çıkıp sevgilim var tatile gidicez diyememki

Bu adam seni gerçekten sevse böyle bişeyi teklif bile etmezdi.
Hatta nezaketen sen sorsan ona da kızardı.
Bunlar ne biçim ilişkiler vala ben mi yaşlandım nedir.

yazdığınız şeylerin yaşancağını sanmıyorum çünkü erkek arkadaşımın şuana kadar öyle bi beklentisi olmadı benden ama yinede 2 erkekle tatile gitme fikri itici

İkisinin de tadı ayrıdır.. Erkek arkadaşının arkadaşları senin de arkadaşların ise olabilir ama tanımıyorsan gerek yok beraber tatile

Ilk aklima gelenler bunlardi ama dile getirmek istemedim.

Gercektende sindi git yada gitme, her an dikkatli olmalisin. Insanlara guven olmuyor.

ailem sevgilim olduğunuda bilmiyorlar, pek konuşmayız soru sormazlar bu konuda. O yüzden söylememem daha iyi gibi diye düşündüm verecekleri tepkiyi bilmiyorum çünkü

Şimdi yaşın küçük olduğu için seni kırmadan üzmeden söylemek isterim.
Durumu anlattığın zaman kabul edeceklerini zannetmem,bir çok ailede bunu kabul etmez.
Helede erkek arkadaş varsa durum dahada zor ..
Söylemeden gidersende iyi olmaz,ortam zaten kötü bunları düşünerek adım atman lazım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…