Sevgilimin arkadaşlarıyla tatil

19 yaşında sevgilinizle tatile çıkacaksınız öyle mi?
Aileniz ne diyor bu duruma?
26 yaşındaydım 3 yıllık evliydik eşim askerdi, ve ben onu ziyarete İstanbul'dan Bolu'ya giderken babam bozuk atardı.
Vay anasını yahu...

19 yasindasin sevgilin disinda 2 erkekle tatile gideceksin Ailen sevgilin ve 2 erkek arkadasiyla tatile gidecegini biliyor mu ?

Yazamadiklarimi yazmissin.
Guveniyorum falan laflarida cok bos konu sahibi..

Hiç dar görüşlü biri değilimdir, tatilinize de karışmam.

Ama 19 yaşında genç bir kızın yapacağı tatil, SADECE kız arkadaşlarıyla iyi bir otelde olur. Hani herkesin gelip kalamayacağı ve çalışanların ukala olmayacağı, kaliteli bir mekan olmalı.

Erkek arkadasınız ve onun 2 erkek arkadaşıyla olan tatil fikri bana ÇOK itici geldi, hiç de güven duymadım hatta kötü şeyler aklıma geldi. Umarım kötü şeyler olmaz.

Ama aklıma gelenleri yazmak istiyorum.
1- Seni kandırmaları,
2- Gizli kamerayla seni çekmeleri,
3- İçki içtiğinizde taciz, tecavüz... Lütfen yanlış anlama, kardeşim yaşındasın ama dikkat et! Bunlar olmayan şeyler değil.

19 yaş ergenlik çağı, erkeklerin hormonları tavanda... Üzülerek yazdım herşeyi.

aslında 19 yaşındasınız hayata ciiddi bakmıyorsunuz hani daha okul var askerlik var iş var daha önümüzde yıllar var diye düşünüp fazla geniş çaplı bakmıyor erkek arkadaşı die düşünüyorum

ya bende sevgilimin arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi seviyorum ama bu iki kişiyi tanımıyorum ve sonuçta bi tatil yerinde olucaz ister istemez rahatsız olurum bide başta baş başa diye planlanıp son anda iki kişiyi katması sinirimi bozdu.. Yoksa arkadaşlarıyla vakit geçirme kısmında sorun yok

Evet çift olsak eğlenebilirdik belki ama sevgilisiyle olan tatil ayrı arkadaşlarıyla ayrı olmalı

Hiç öyle düşünmemiştim ama haklısınız düşününce rahatsız edici bi durum, onlarda birbirlerini tanımıyo olcaklar ben olsam benimde hoşuma gitmezdi

Evet ve hergün görüştüğü arkadaşları, düşüncesiz ya

Evet ve hergün görüştüğü arkadaşları, düşüncesiz ya
Ben olsam, sen arkadaslarinla git ozlemissindir onlari gidin ozel ve guzel dakikalar gecirin derdim.
En basta kabul etmezdim.size mutluluklar derdim. Dun esim geldi eve. Yuzmeye gidelim mi dedi. Dedim hayirdir? Ya is yerinden abiler var (ailesiyle) gidicekler bizde gidelimmi dedi. Dedim ben baskalariyal gitmem rahat edemem. O da o aileleriyle olacak ayninyere gidecegiz ama ayri olacagiz. Baska zaman gideriz dedim.

Ya birde kapaliyim denize filan girmiyorum sicakta bekle bekle ne yapim.
Yuzmeyi bile bilmiyorum. Haseme ile tadinin cikacagini sanmiyorum.

Ay ediyim bari konulara yorum yazmaya utanıyorum böyle
Eğer arkadaşları gelmesi yönünde ısrar edicek gibi olursa öyle diycem, değmez yalan söylemeye böyle bi düşüncesizlikten sonra..

Yas 22 23 olsaydi bence sıkıntı yoktu.
Sahsen ben sevgilimi uzun suredir taniyorsam ve arkadaslarinin da kafa dengi oldugunu biliyorsam seve seve giderdim. Kadin muhabbetindense erkek muhabbeti daha cok sariyor beni. Baya eglenceli olurdu.

Dimi sanki onlarla gitmek istiyoda beni aradan çıkarıyo gibi..
Bakıcam artık tepkisine göre tepkimi koyucam

yok canım öyle bi insan değil tanıyorum o konuda, diğer arkadaşlarınıda çok sevdiğini güvendiğini söyler hep onlarında öyle bi düşünceye sahip olduklarını düşünmüyorum ama yinede yaptığı yanlış. Konuştuktan sonra ısrarcı olursa gitmiycem demekki onlarla gitmek istiyomuş diye düşünürüm

Zaten 2 arkadaşı gelirse ben gitmem gidersemde yanıma kız arkadaşlarımı alırım herhalde
Ailemde kız arkadaşlarımla gidicem diye biliyorlar o konuda huzursuzum ama sevgilime güveniyorum..
biz ne desek bos.
19 yasinda insanda deli cesareti oluyor. ama bence kiz kiza gidilen tatilden gerisi yalan. Ki ben feministim, ki ben modernligin kitabini yazmisim diyorum amaaaa. Bu tarz konularda ana babaya yalan soylemeyi hic tavsiye etmiyorum. Sevisin sevismeyin demiyorum :) ama anneniz babaniz sizi baska yerde bilirken siz baska sey yapiyor olmayin. :)

Ailemin haberi yok, olursa kızmayı bağırmayı geçtimde hayal kırıklığı.. o konudada huzursuzum. Onlar gelirse gitmem hani güvensem bile rahat edemem tatil yerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…