- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.993
- 723
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Yazamadiklarimi yazmissin.birşey diyeceğim o yapmaz etmez deme.
ne malum seninle grup seks için tatile gelmedikleri ?
sevgilin adam olsa iki erkeği getirtmez zaten. bildiğin yol yapıyorlar. Bir gece içersiniz bi bakarsın iki erkekte odada.
sevgilinin seni sahiplendiğini sevdiği düsünme öyle olsa zaten yalnız giderdiniz belli ki plan yapmışlar.
Neyse haberini görürüz artık sosyal medyadan falan, geçmiş olsun..
GİTME.
Yani grup sex kadar büyük boyutlu olmasada kıcına basına bakcaklar kızın ben çift olarak olmazsa erkek arkadasımın arkadasıyla günü birlik bile gitmem cift okur ozaman tmmYazamadiklarimi yazmissin.
Guveniyorum falan laflarida cok bos konu sahibi..
ya bende sevgilimin arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi seviyorum ama bu iki kişiyi tanımıyorum ve sonuçta bi tatil yerinde olucaz ister istemez rahatsız olurum bide başta baş başa diye planlanıp son anda iki kişiyi katması sinirimi bozdu.. Yoksa arkadaşlarıyla vakit geçirme kısmında sorun yokMerhaba, kendimden örnek vereyim. 4 yıllık bir ilişkim oldu ve son 2 senesi bizde farklı şehirlerdeydik.
Ben erkek arkadaşımla görüştüğümde yanımızda arkadaşları olması beni rahatsız etmezdi açıkcası tam tersi keyifli zamanlar geçirirdik çünkü herkes kafa dengiydi daha çok eğlenirdik. Zaten gece de baş başa kalıyorduk işte o zaman birbirimize zaman ayırabiliyorduk.
Bence sizde bunu sorun etmeyin. Gündüzleri bol bol eğlenirsiniz kalabalık tatil her zaman en güzelidir. Bakın keyfinize yahu. Gece de zaten ikiniz aynı oda da olursunuz işte o zamanlar baş başa vakit geçirirsiniz.
Gerçi bizim yaşlarımız 26 ve 37..
Evet çift olsak eğlenebilirdik belki ama sevgilisiyle olan tatil ayrı arkadaşlarıyla ayrı olmalıortada şöyle bir yanlış var. sizinle gelen 2 çift olsaydı bence çok eğlenceli bir tatil olabilirdi. ayrıca her çift kendine özel zamanlar da ayırabilir kimse buna alınmazdı.
ama gelen 2 sap olunca sen de rahat edemezsin. bence uygun bi dille konuş mesela ben seninle başbaşa romantik bi tatil düşünüyordum diye söyle. çünkü böyle uygun değil bence..
Hiç öyle düşünmemiştim ama haklısınız düşününce rahatsız edici bi durum, onlarda birbirlerini tanımıyo olcaklar ben olsam benimde hoşuma gitmezdi2 tane çöpsüz üzüm erkek ve bir tane cift..
Ne alaka hakkaten?Ya onlarla gitsin,ya da sizinle.
Bence senin sevgilinin onlara tatil sözü vardı,seninle gidince tekrar gitmeye imkanı olmayacaktı.Hepinizi aradan çıkarmayı düşündü bu şekilde.
Ya da arkadaşlarına bir şeyleri ispatlamaya çalışıyor,ergenler olur ya.Bak benim svegilim var benim sözümden çıkmıyor gibi gibi.
Kısaca ben bu işte bir mantık göremedim.Nerden tutsam elimde kalıyor.
Bence gitme ve kız arkadaşlarını götürme de..Kızları da o erkekler için götürmüş gibi olacaksın.
Tecrübe ile sabit ; Benim kız arkadşım beni tatile davet etti,bir gittim sevgilisi var yanında,sonra bir de sevgilisinin en yakın arkadaşı da gelmiş.Neymiş,tek sıkılmayayım..Yalan tabiki.
Beni oraya kim için ,ne için çağırdı belli.Sevgilisi arkadaşını çağırayım diye tutturunca bu hatun kızımızın hoşuna gitmemiş,o da pratik zeka bir kız çağırayım da oda bununla oyalansın sevgilim de bana kalsın diye düşünmüş olacak ki
o piyango bana geldi.
Kısaca,arkadaşlığımızın bittiği gün olduğu aptal yerine konulmam.
Sana tavsiyem kimseyi bulaştırma bu işe..
aynı şekilde düşünüyorum..Kiz arkadasiyla ciktigi tatile iki sap erkek getircekse hic hos degil tabikide.
Sevgili bir cift olsa sanada arkadas olurdu.
Napcaksin kuzum sen 3 erkekle tatilde
Kabul etmezdim yerinde olsam
Evet ve hergün görüştüğü arkadaşları, düşüncesiz yaKotu birsey diyemem.
Ama bir erkek kiz arkadasi ile giderken yaninda nasil 2 erkek daha getirebilir?
Asla oyle birseyi kabul etmem. Rahat edemem elin adamlarinin yaninda. Evet gideceginuz yerde birsuru erkekte olacak elbette ama birde surekli yaninda olacak olmasi bi baska mesele.
Bana cok sacma geldi, ilk defami gorecek arkadaslarini sanki
Ben olsam, sen arkadaslarinla git ozlemissindir onlari gidin ozel ve guzel dakikalar gecirin derdim.Evet ve hergün görüştüğü arkadaşları, düşüncesiz ya
Ay ediyim bari konulara yorum yazmaya utanıyorum böyleAilenin haberi olmamasından hiç hoşlanmadım be candy (nick değişim talep edebilirsin:) )
Erkek arkadaşının cümbür cemaat tatil teklifinden de hoşlanmadım . Arkadaş grubu değilsiniz , gelecek kişileri tanımıyorsun bile !
Bence gitme , sebep olarak aileme söylemedim ya orada diken üzerinde olacağım , rahat edemem ... zaten aklımdaydı hep ama planımız bozulmasın diye söylememiştim , eee madem sende arkadaşlarını ayarladın , onlarla git bence de .
hayır iki tane erkekdiğer iki arkadaşıda mı çift peki?
Dimi sanki onlarla gitmek istiyoda beni aradan çıkarıyo gibi..Sevgilinin seninle başbaşa tatil imkanı var.. ama o erkek arkadaslarınıda getiriyor.. Çok garip bi durum..
Ben olsam böyle bi teklifle geldiğinde ya benimle yada onlarla git bi seçim yap bende ona göre plan yapıcam derdim..
Ve bence araya arkadaslarını sokması seninle tatil yapacağı için çokta heycanlı olmadığını gösterir..
yok canım öyle bi insan değil tanıyorum o konuda, diğer arkadaşlarınıda çok sevdiğini güvendiğini söyler hep onlarında öyle bi düşünceye sahip olduklarını düşünmüyorum ama yinede yaptığı yanlış. Konuştuktan sonra ısrarcı olursa gitmiycem demekki onlarla gitmek istiyomuş diye düşünürümbirşey diyeceğim o yapmaz etmez deme.
ne malum seninle grup seks için tatile gelmedikleri ?
sevgilin adam olsa iki erkeği getirtmez zaten. bildiğin yol yapıyorlar. Bir gece içersiniz bi bakarsın iki erkekte odada.
sevgilinin seni sahiplendiğini sevdiği düsünme öyle olsa zaten yalnız giderdiniz belli ki plan yapmışlar.
Neyse haberini görürüz artık sosyal medyadan falan, geçmiş olsun..
GİTME.
biz ne desek bos.Zaten 2 arkadaşı gelirse ben gitmem gidersemde yanıma kız arkadaşlarımı alırım herhalde
Ailemde kız arkadaşlarımla gidicem diye biliyorlar o konuda huzursuzum ama sevgilime güveniyorum..
Ailemin haberi yok, olursa kızmayı bağırmayı geçtimde hayal kırıklığı.. o konudada huzursuzum. Onlar gelirse gitmem hani güvensem bile rahat edemem tatil yerinde.Erkek arkadaşın resmen ama resmen saçmalamış. Hadi çift olan arkadaşlarınızı çağırırsınız da iki sap arkadaşını kız arkadaşıyla çıkacağı tatile çağırmak. Normal hücrelere sahip bir insan bunu yapmaz.
Gitmeyin o tatile, bu devirde kime nasıl güveneceksiniz. Ailenizin haberi var mı? Öğrenirse ne olur? 19 yaşındasın yavrum daha 19 ya.
Ayy kızımın ileride böyle birşey yaptığını düşündüm, 19 yaşında 3 erkekle tatilde, karnıma ağrılar girdi resmen ya. Rabbim lütfen ama lütfen sen koru....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?