Sevgilimin arkadaşlarıyla tatil

erkek arkadaşımı tanıyorum bana zarar vericek bişey yapmaz ama ne olursa olsun bende ailemi üzücek bişey yapmam ilk onları düşünürüm bi karar vermeden önce.. Şuan anlatırsam anlayışla karşılamazlar ama çok ilerde anlatırım belki evlendikten sonra..

Bu çocukla evlenceğinimi tahmin ediyorsun..
Çok güvenme sakın arkadaşına yaşlarınız çok küçük daha..
Hata yaparsın sonra gidersen,hadi gttin yolda başınıza birşey gelse nasıl izahat edeceksiniz ailelerinize..

yani düşünüyorum ilerisi için öyle konuşuyoruz ama belli olmaz tabiki. Bende o konuda korkuyorum bilmiyorum belki kız arkadaşımı falan alırım yanıma

yani düşünüyorum ilerisi için öyle konuşuyoruz ama belli olmaz tabiki. Bende o konuda korkuyorum bilmiyorum belki kız arkadaşımı falan alırım yanıma

İleriyi düşünmek için çok erken daha,büyüğün olarak söylüyorum bunlar ciddi durumlardır yanlış yapma derim..

Aileme söylemedim, sevgili konularımı bilmezler sormazlarda belki bilmemezlikten gelirler.. Ama durum böyleyken tak diye karşılarına çıkıp sevgilim var tatile gidicez diyememki

İnanamıyorum gerçekten inanamıyorum.
Ailenin daha arkadaşından haberi yok sen tatil planları yapıyorsun.
Yapma Allah aşkına lütfen kimse ama kimse sana ailen kadar değer veremez.
Lütfen hele ki ailenin haberi olmadan sakın böyle bir şey yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…