Sevgilimin askerdeki komutanı beni rahatsız ediyo ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Ay aklım durdu gerçekten şok oldum
Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
beni iki kere görüntülü aradı
Komutanıda beni kaydettiğini bilmiyodum
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .

Son düzenleme:
ne kadar daha var sevgilinin askerliği ? suan sakın ona söyleme orda işler karışır bence engellemek için mantıklı bi
neden bulmalısın öncelikle .

Ya şimdi ben bunun bi güzel ağzının payını veriirm karısına kadar ulaşırım da sevgilim asker orda emir altında ona söylesem mi söylemesem mi bilemedim
Allah her şeyden önce ahlak versin insanlara.

Adama ne diyeceğimi de bilemedim içimde kaldı ağzının payını veremeyince
ne kadar daha var sevgilinin askerliği ? suan sakın ona söyleme orda işler karışır bence engellemek için mantıklı bi
neden bulmalısın öncelikle .

Ay adam ne ahlaksız birde evli birdaha yazarsa muhatap olmayın.
Sevgilinize birşey demeyin askerde nolur nolmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…