Sevgilimin askerdeki komutanı beni rahatsız ediyo ?

Emre yanlış anlamaz demişsiniz, bu ponçik olayı madem Emre yanlış anlamayacak git söyle bakalım sevgiline?

Çok yanlış davranmışsınız. Adam size, dünya güzeli falan diyor. Tavrınıza bakın? İletişimi kesemediniz mi? Ya da cevap vermeyi bırakabilirdiniz...

Bir de Emre'ye soralım bakalım yanlış anlayacak mı, sorun edecek mi bu mesajları? Sevgilini kandırma. Yanlış anlamayacak diyorsan git söyle o zaman, söyleyemeyeceksen de "Emre yanlış anlamaz yok yok sorun değil" deyip Sevgilin adına karar verme. Dürüst ol.

sevgiliniz sizi deniyor olabilir cevap vermeyin bence

E tamam adam yürüyor belli de, ne diye yok önemli değil, yok merak etmeyin diye nazik nazik konuşuyorsunuz ki siz de??

cevap vermeyin susar zaten kendisi.

köpekle ilgili muhabbette yok yok önemli değil, güzellikle ilgili muhabbette yok söylemem, yok hiç önemli değil.

adam aramızda kalsın diyor bir de rezillik.

tabi ki söylemeyin sevgilinizin askerliği uzar bir şey olur ama, siz de biraz sert durun.

yaa sevgiliniz sizi yoklamış olabilir mi? benim aklıma o geldi
Bir an benimde aklıma geldi acaba mı dedim umarım değildir. Bu düşünce olmadığını varsayarsak adam gerçekten ahlaksız sevgiliniz aramadığı sürece hiçbir şeye cevap vermeyin görüldü bile yapmayın yüz bulamazsa bırakır

Orta açmış adama, gol gelir yakında

Yok artık bildiğin yürümüş adam

Yazdiklarina asla cevap vermeyin. Ve bütün mesajlari saklayin. Bu adamin ne yapacagi da belli olmaz. Baktınız cok illeri gidiyor sert bit dille uyarın. Ama asla yumuşak başlı olmayın. Alttan almayın. Ne gereksiz seviyesiz bir adam bu. Benim eşimde askerdeyken komutanindan bir iki kez aradi. Eşim hemen numarayı siliyordu telefondan hic bir şekilde komutanı numaramı görmüyordu. Sevgilinizde oyle yapsin birisinden arayacak oluraa eger

Abi deme lazım olur demiş resmen

Orta mı açmışım siz aynı durumda olsanız sevgilinizin zor duruma düşeceği bi durumda adama küfür mü etcektiniz niyetini başta anlayamadım gerçekten yanlış yazdı sandım

Sevgiliniz sizden telefon istemisti di mi? Bana kalırsa basbaya telefonu bulmuş sizi komutanın telefonu diye keklemiş. Sizi kendince deniyor. Bu ihtimalin üzerinde durun zira öbür türlüsü aşırı iğrenç.

Orta açmış adama, gol gelir yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…