Sevgilimin askerdeki komutanı beni rahatsız ediyo ?

olmazmı sonuna kadar haklısınız,yazmışsınız zaten son zamanlarda kalıte ınanılmaz dustu .evet ama dedıgım gıbı işinde gucunde bilgili efendı saygılı gorgulu kulturlu ast sınıfta var,afedersın bi halta yaramayan ust sınıfta var.15 yıldır teşkilatın içinde oldgumdan bılıyorum,benımde dıyeceklerım bu kadar :)

Son düzenleme:
Malesef askeriyede çok seviyesiz insanlar olabiliyor.Ben de yaşadım benzer durumu.Ağzının payını verin.Sessiz kalmayın.Ama sevgilinize bir şey demeyin.

Peki soyle düşündünüz mü? sevgilinize söylemediniz komutan müsveddesine tepki olarak yazdiginizi varsayalım sizi söyleyeceğim vs diye o da gitti senin kız arkadasin bana yazıyor o beni arıyor falan dese aranız nasıl olacak sevgilinizle ?Eğer gerçekten seviyorsanız durumu açıklayıp başka bir şekilde görüşmeniz gerektiğini elini eteğini o komutan müsveddesinden çekmesini ona da birşey belli etmemesi gerektiğini yazarsanızdaha doğru olur nacizane fikrim en kötü ihtimal üslerine sikayet dilekçe hakkı var sevgilinizin .

Püğğğ karaktersiz adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…