- 19 Aralık 2014
- 6.424
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.269
- 748
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Sen sus ne bilirsin, askere mi gittin hiç hayatındaAskerde nasıl şuan şu saatte uyunuyor?
E yani, defansta hiç adam kalmamış tabi ki gol gelirOrta açmış adama, gol gelir yakında
Küfür etmekle adamın yürümesine izin vermek arasında 837262681 farklı yol var yalnız.Orta mı açmışım siz aynı durumda olsanız sevgilinizin zor duruma düşeceği bi durumda adama küfür mü etcektiniz niyetini başta anlayamadım gerçekten yanlış yazdı sandım
Bu adam hasta o ayrı bır konuda. Sizin tavrınızda bi ilginç. Neden cvp veriyorsunuzki?Emre yanlış anlamaz demişsiniz, bu ponçik olayı madem Emre yanlış anlamayacak git söyle bakalım sevgiline?
Çok yanlış davranmışsınız. Adam size, dünya güzeli falan diyor. Tavrınıza bakın? İletişimi kesemediniz mi? Ya da cevap vermeyi bırakabilirdiniz...
Bir de Emre'ye soralım bakalım yanlış anlayacak mı, sorun edecek mi bu mesajları? Sevgilini kandırma. Yanlış anlamayacak diyorsan git söyle o zaman, söyleyemeyeceksen de "Emre yanlış anlamaz yok yok sorun değil" deyip Sevgilin adına karar verme. Dürüst ol.
Ya çok safsınız ya da o an basiretiniz bağlandı... yanlış yazdı sandınız?Orta mı açmışım siz aynı durumda olsanız sevgilinizin zor duruma düşeceği bi durumda adama küfür mü etcektiniz niyetini başta anlayamadım gerçekten yanlış yazdı sandım
Yok canım, benim asker yolu beklemişliğim bile yokturSen sus ne bilirsin, askere mi gittin hiç hayatında
E yani, defansta hiç adam kalmamış tabi ki gol gelir
Bacım hadi küfür etme onu anladıkta.bu ne kibarlık bu ne naiflik. Bana biri boyle yazacak anasından emdıgıni burnundan getırırırm. Sevgılın ıcın zaten nıye korkuyorsun. Sen şikayetcı olsan zaten bu adamı meslekten bıle alırlar.Orta mı açmışım siz aynı durumda olsanız sevgilinizin zor duruma düşeceği bi durumda adama küfür mü etcektiniz niyetini başta anlayamadım gerçekten yanlış yazdı sandım
Yoo hiç öyle bi haliniz yok gayet makul sakin cevaplar vermişsinizŞok oldum ya napcagımı şaşırdım
Cesur değilmiş seninki, cıkYok canım, benim asker yolu beklemişliğim bile yoktur2 haftada komutandan telefonunu isteyecek cesarette sevgilim de olmadı hiç
bu kadar sorun yok demene gerek yoktu bence,çünkü bu tarz erkekler bazi görgü kurallarini cüretkar kullanabiliyor.Ay aklım durdu gerçekten şok oldum
Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
beni iki kere görüntülü aradı
Komutanıda beni kaydettiğini bilmiyodum
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .
Ben asker yolu bekledim biliyor musunYok canım, benim asker yolu beklemişliğim bile yoktur2 haftada komutandan telefonunu isteyecek cesarette sevgilim de olmadı hiç
ahahahahaEşinin sosyal medya hesabını bulup bunları göstermek lazım. “Çok tatlı maşallah, tasması da var sizinmiş galiba.” diye.
Aldık kabul ettik artık ne yapalımCesur değilmiş seninki, cık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?