Sevgilimin askerdeki komutanı beni rahatsız ediyo ?

Orta mı açmışım siz aynı durumda olsanız sevgilinizin zor duruma düşeceği bi durumda adama küfür mü etcektiniz niyetini başta anlayamadım gerçekten yanlış yazdı sandım
Küfür etmekle adamın yürümesine izin vermek arasında 837262681 farklı yol var yalnız.

Bu adam hasta o ayrı bır konuda. Sizin tavrınızda bi ilginç. Neden cvp veriyorsunuzki?

Orta mı açmışım siz aynı durumda olsanız sevgilinizin zor duruma düşeceği bi durumda adama küfür mü etcektiniz niyetini başta anlayamadım gerçekten yanlış yazdı sandım
Ya çok safsınız ya da o an basiretiniz bağlandı... yanlış yazdı sandınız?

bir de küfür edin diyen mi var? Ya görüldü atıp çıkarsınız ya da resmî bir şekilde rica ederim diyip yine çıkarsınız. Hiçbirinde de sevgiliniz zor durumda kalmazdı yani.

Bacım hadi küfür etme onu anladıkta.bu ne kibarlık bu ne naiflik. Bana biri boyle yazacak anasından emdıgıni burnundan getırırırm. Sevgılın ıcın zaten nıye korkuyorsun. Sen şikayetcı olsan zaten bu adamı meslekten bıle alırlar.

bu kadar sorun yok demene gerek yoktu bence,çünkü bu tarz erkekler bazi görgü kurallarini cüretkar kullanabiliyor.

Yapılacaklar belli:
1) Ekran görüntülerini yedekleyin.
2) Numarayı engelleyin.
3) Sevgilinize döndüğünde görüntüleri gösterin.

Burada iki ihtimal var, ya sevgiliniz yazıyor, ya da komutan terbiyesiz. İkisinin olasılığı eşit, o nedenle iki durumu da kurtaracak bir hareket yapmalısınız.

Komutan yazdıysa ve erkenden sevgilinize söylerseniz kıyamet kopar, askerliği yanabilir.

Yok engellemezseniz de eğer gerçekten sevgiliniz yazıyorsa bu kız niye bana söylemedi olur.

Döndüğünde sana göstermem gereken birşey var diyip oturttun. Askerliğin yanmasın diye sadece engelledim haberin olsun diyin.

Bu arada gerçekten cep telefonu almadınız diye komutan yerine yazıyorsa ayrılmayı ciddi ciddi düşünün. Böyle terbiyesizlik olmaz.

Bu adam sevgilinin kulağına gidebileceğini,orda rezil olabileceğini düşünmeden böyle aleni birşekilde sana yazabilirmi cidden? Deneniyor olabilirsin dikkat et. Bu saatten sonra sevgilinle o telefon üzerinden irtibat kurma adamı da engelle. Şayet adam kendi yazıyorsa yazık birde evli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…