Sevgilimin askerdeki komutanı beni rahatsız ediyo ?

Artik bu erklere ne desek bos ayip yani

Aramızda kalsına evet dememeliydiniz.
Mesajı görüldü bırakmalıydınız.
Emre yanlış anlamaz hiç dememeliydiniz.
Askerde olan sevgilinize söylemeyin derim ben askerlik bitince dersiniz ama adama ds cevap verirseniz bu iş uzar gider neden numarayı kaydettiniz ki son rakamları aklınızda tutsanız yeterdi sevgiliniz için
Bence sizin de yanlışınız var artık kimseye güven olmuyor sorun değil dersiniz aramızda dersiniz yarın benimle cilveleşti der adam bu erkek milleti..

Cevap dahi vermek zorunda değildiniz ki.
Çok gereksiz bir muhabbet olmuş.
Emre'ye söyleseniz bir türlü söylemeseniz bir türlü.
Askerden gelince söyleseniz bu seferde o zaman neden söyledin diye bir dünya sizi sorgulayacak.
Ayrıca adam tam bir barzo
Bu ne ya "" bu ne?

ne olmuş Emreye?bir de komutanı vardı ama uzman çavuş çıkmıştı ondan bir haber var mı?

Kırmızı gül.

Niye cevap veriyorsunuz ki görmezden gelmeliydiniz bir daha yazmazdı sevgilinize de kartla ara rahat olamıyorum derdiniz.

Niye önemli değil yazıyorsunuz? Gayet te önemli hiç cevap vermemeniz lazımdı

Komutan uzman çavuştur muhtemelen. Ya da astsubay. Askerlere disiplini bozmadan yakın davrananlar ezmeyenler de var.
uzman cavus astsubay yada subay olmakla alakası yok,ahlaksız olmakla ınsan olmakla alakası var.subay olup nice şerefsizlik yapan yok mu sanıyosun,yada uzman cavus olup efendı işinde gucunde saygılı beyefendi insanda cok.insanları etıketlemeden önce karakterleri ön planda olmalı.Bu her meslek grubu için geçerli.

Son düzenleme:
Ben yorumu konu sahibine değil, başka bi üyeye cevap olarak yazdım. Alıntıladığım mesajın ve bnm yazdığım cevabın verdiğiniz cevapla alakası yok. Arkadaş disiplin ile ilgili yorum yapmış bende ona cevap olarak yazdım. Alıntı yapmadan önce kime yorum yazılmış bir dahakine bakın lütfen

Adam yazmalara gönüllü müsün diye seni yoklamış, sevgiline söyleme sen de sert ol, adam bir daha yazamasın sana

Evet alıntıyı okumamısım kusura bakmayin. ⚘

Ya şimdi ben bunun bi güzel ağzının payını veriirm karısına kadar ulaşırım da sevgilim asker orda emir altında ona söylesem mi söylemesem mi bilemedim
Saka mi yapiyosun ben senin yerinde olsam buna agzinin payini vermistim askeriyede onun usleri onu napar biliyormusun sevgilinide hic bisey olmaz boyle ezik midesiz tipler icin kendinizi ezdirmeyin ya sindiremez kimse sizi sevgilin duymasin diyor tamam diyosun o saniye hata ediyorsun benim her seyimi o bilir diceksin senle arasinda gizli bisey varmis gibi davraniyor pislik herif yerinde olsam onu 7 köye rezil ederim

Bence alakası var. Herkes subay olamıyor, uzun eğitimler sonucu bir yerlere geliyorlar. Özellikle eski harp okullarından mezun olan subaylar bilgili, görgülü ve çok kültürlü insanlar. Ama son zamanlarda yüksek sayıda lise mezunu uzman çavuş almaya başlandı. Bunu aşağıladığımdan söylemiyorum ama askeriyede maalesef kalite inanılmaz düştü, liyakat kalmadı. Bu da tiktok çeken veya azarda takılan askerlerin çoğalmasına sebebiyet verdi. Diyeceklerim bu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…