Sevgilimin askerdeki komutanı beni rahatsız ediyo ?

Bence sizde açıkça rahatsız olduğunuzu söyleseydiniz sizi tanımıyorum iyi niyetinize de inanıyorum ama mesaj atmazsanız sevinirim yaZıp numarayı da silseydiniz

Davar gibi resmen. Ne ayıp. Bir şansımı deneyeyim demiş. Bunun gibiler yüzünden namuslu meslek olan askerlik de töhmet altına giriyor. Gitsin karısıyla dertleşsin.

Bir komutan mesaj atıp mesleğini riske etmez bence sizi kandırmış komutan diye.telefonun sahibi büyük ihtimalle bı er veya kendisinin ve sizi deniyor

Şerefsiz ya resmen bence şuan soylemeyin geldikten sonra anlatın orda işler karışabilir rütbe olarakta kendinden ustse bide

Çocuğa bir telefon almadin al bak neler oldu.
Sen bir garip sevgilin bir garip sevgilinin komutani daha bir garip. Sevgilin ona telefon al diye numara yapiyor olmasin. Emin misin bunun komutani olduğundan.
Haydar Dümen gibi yazmışsın cümleleri , yanlış anlama hoşuma gitti yani

Söyleme sakın, adam yazdığında cevap verme bence, zaten çizgini çok güzel korumuşsun, zamanla o da böyle hadsizlikler yapmayı bırakır. Mesajlarını da silme sakın, ne olur ne olmaz, erkek arkadaşın geldikten sonra silersin. Gerçi burda da var, silsen de

Iyyykkkk iğrenç yaratık ya. Eşine saygısı yok, yüzyüze baktığı adama saygısı yok, şaka gibi. Bence cevap yazmayın yüz verdiğinizi zanneder (her şeyden umutlanacak yüzsüz bir tipe benziyor) .

Bazı meslek geuplarından nedense beklentımız oluyor.oğretmenler daha anlayıslı olur polıs jandarma guwenılır olur gibi..alakası yok işte.insan ahlaklısı var kotusu var iyisi var.şok oldum ben de...

Komutan asker ilişkileri çok resmi değil mi ya hep öyle çok disiplinli korkunç anlatılırdı bu ne böyle kanka olup telefon vermeler yok sevgilisine yürümeler
Komutan uzman çavuştur muhtemelen. Ya da astsubay. Askerlere disiplini bozmadan yakın davrananlar ezmeyenler de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…