- 6 Mart 2020
- 605
- 1.885
- 113
- 29
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Beni de huyum hep yorum yazdıktan sonra yorumları okurum 3.sayfadaydım bu gercegı ogrendıgım de18 üyeliği var konu sahibinin
Kırmızıruj12Hangi üyeliğine yorum yapmıştınız siz
Üyelikleri birleştirmiş kazen. Konularını daKırmızıruj12
Diger uyelıklerı ifşalı mı biraz daha şoka gireyim yollayın ifşaları gelsin
Yorumlar cok ıyı ya biraz okuyayım da guleyım hazır burdaykenÜyelikleri birleştirmiş kazen. Konularını da
Sonuç ne konu fake miymiş yani?Hangi üyeliğine yorum yapmıştınız siz
Konu fake mi bilmiyorum ama 18 üyeliği varmış bildiğim bu sadeceSonuç ne konu fake miymiş yani?
Şerefsiz ya resmen bence şuan soylemeyin geldikten sonra anlatın orda işler karışabilir rütbe olarakta kendinden ustse bideAy aklım durdu gerçekten şok oldum
Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
beni iki kere görüntülü aradı
Komutanıda beni kaydettiğini bilmiyodum
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .
Söylemesin ama bir daha da başka numaradan aramasın, ararsa da silsin, bu nasıl bi tedbirsizlik değil mi?Söylemeyin derim ben.
Haydar Dümen gibi yazmışsın cümleleriÇocuğa bir telefon almadin al bak neler oldu.
Sen bir garip sevgilin bir garip sevgilinin komutani daha bir garip. Sevgilin ona telefon al diye numara yapiyor olmasin. Emin misin bunun komutani olduğundan.
Iyyykkkk iğrenç yaratık ya. Eşine saygısı yok, yüzyüze baktığı adama saygısı yok, şaka gibi. Bence cevap yazmayın yüz verdiğinizi zanneder (her şeyden umutlanacak yüzsüz bir tipe benziyor) .Ay aklım durdu gerçekten şok oldum
Sevgilim askerde telefon kullanamıyo komutanlarla arası iyi komutanı hayırdır bi derdin mi var demiş oda komutanım müsait oldugunuzda bi görüntülü arama yapabilir miyim telefonunuzdan demiş .
komutanıda tamam tabiki biz burda kardeş gibiyiz demiş halbuki daha 2 hafta oldu sadece onların içlerinde görev yaptıgı için muhabbetleri var .
beni iki kere görüntülü aradı
Komutanıda beni kaydettiğini bilmiyodum
Ben adamın numarasını kaydettim sevgilimin komutanı diye hani görünce yabancı numara sanmayım diye .
bugun wp da durum paylaştım bana bu mesajları atmış gerçekten Şok oldum ya napcagımı şaşırdım sonra da saolun bizde eşimle sıkıntılıyız bende can sıkıntısından dertleşcek birini arıyorum size yazmamam lazımdı aramızda kalırsa sevinirim yazmış .
Komutan uzman çavuştur muhtemelen. Ya da astsubay. Askerlere disiplini bozmadan yakın davrananlar ezmeyenler de var.Komutan asker ilişkileri çok resmi değil mi ya hep öyle çok disiplinli korkunç anlatılırdı bu ne böyle kanka olup telefon vermeler yok sevgilisine yürümeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?