- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
Bende seni kendimi senden daha çok sewiyorum derdim![]()
banada kahve ısmarlasana..gözünde gözlük elinde evrak çok havalı duruyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
'seni çok seviyorum Allah tan ve ailemden sonra tabi' 1.5 yıllık ilişkinizde sevgiliniz size böyle bi mesaj atsa nasıl bi karşılık verirdiniz
Beğendim.......ben karamurat....savulun battal gazi geliyor![]()
Allah sevgisi, aile sevgisi, sevgiliye duyulan sevgi bir sıraya nasıl konulabilir? Hepsinin yeri ayrıdır, sevgi çeşitleri farklı yani. Benim annem birtanedir, babam da öyledir, bazı arkadaşlarım da sevgilim de hepsi kalbimdeki kendi yerlerinde bitanedir. Onları sıralamaya falan sokamam, su mu daha lezzetli yoksa kebap mı gibi bir karşılaştırmaya neden gidemiyorsak bu da aynısı işte. Darılmayın ama erkek arkadaşınızın kafası bir tuhaf çalışıyor, kötü niyetli değil bence ama normal de değilBunların defosuz olanı da yok ki
![]()
Gel yavrum ayarım bozuk bugün düzelt beni kahve içilim iki dedikodu yapalımbanada kahve ısmarlasana..gözünde gözlük elinde evrak çok havalı duruyorsun![]()
tepkim çok sert oldu valla
kk dan sonra yı yazBen de seni seviyorum ama..
Allah'tan
Peygamberimden..
Kitabımdan..
Annemden..
Babamdan...
Kardeşimden..
Amcamdan..
Yengemden..
Teyzemden..
Dedemden..
Ninemden..
Kuzenlerimden...
Sonra tabi...![]()
aranızda sıralama mevzusu mu geçtide böyle bi mesaj attı....ben olsam şöyle bi mesaj atardım bu anam içinbu babam için
bu tüm kadınlar için
haydi eyvallah bak yoluna:82:
Gel yavrum ayarım bozuk bugün düzelt beni kahve içilim iki dedikodu yapalım
![]()
hakılsınız sıralamaya konulmak herseferinde evleneceğim nsansın deyip 3. kişi olmak ne bu mesajda normal bişey görmüyorum ben
'seni çok seviyorum Allah tan ve ailemden sonra tabi' 1.5 yıllık ilişkinizde sevgiliniz size böyle bi mesaj atsa nasıl bi karşılık verirdiniz
ailede anne de işin içine gireer. daha sevgiliyken annenin sevgisini sizden geriye atması hoş olmazdı zaten.
ailede anne de işin içine gireer. daha sevgiliyken annenin sevgisini sizden geriye atması hoş olmazdı zaten.
bence dürüst temiz bir çocuk öle annesini de satmıyoo![]()