- 24 Eylül 2016
- 43
- 4
- 1
- Konu Sahibi polyannaci
-
Bugun ailesini gormedim hic bilmiyorum. Ama sevgilim hicbirsey olmamis gibi davraniyor bana ve benden de boyle davranmami istiyor. Onun oyle demesi bizi daha da cok bagladi diyorEe durum düzelmiyor mu halen ?
Sevgilin sonucta seni savunmis babasina karsi sizin aranizda da bi problem yokkk ayrilasin. Bence ayrılma sevgilin arkandaymisBir bagliligim yok tabi ama kolay mi 5 yilim gecmis. Gözümu onda acmisim, ilk askim
Bugun ailesini gormedim hic bilmiyorum. Ama sevgilim hicbirsey olmamis gibi davraniyor bana ve benden de boyle davranmami istiyor. Onun oyle demesi bizi daha da cok bagladi diyor
Sevgilin sonucta seni savunmis babasina karsi sizin aranizda da bi problem yokkk ayrilasin. Bence ayrılma sevgilin arkandaymis
Peki sizce bundan sonra ailesine nasil davranayim? Annesi gerci birsey dememis hatta sevgilimi savunmus. Ama haliyle cok agirima gitti... Ben bugune kadar hep beni sevsinler diye ugrastim dogumgunlerinde pasta yaptim annesi ablasina anneler gununde cicekler aldim guler yuzlu oldum hep gittigim her yerden ufak da olsa hediyeler aldim. Iste ben bu kadar ugrasmisken yani simdi nasil davranayim ? Ama sunu anladim ki sen alttan aldikca eziliyorsun bundan sonra bu kadar iyi davranmayacagim. Ben sevgiye aç biri olarak buyudum. Babamdan gormedigim sevgiyi baskalarinda aradim . iste bu yuzden sevilmeyi cok takiyorum. Ve inanin en ufak seyden mutlu oluyorum bi guzel sozden bir gulumsemeden. Ama boyle kotuseyler de beni yıkıp yerle bir ediyor isteSevgilin sonucta seni savunmis babasina karsi sizin aranizda da bi problem yokkk ayrilasin. Bence ayrılma sevgilin arkandaymis
Samimi olmasam iyiymis evet ama komsu olunca bu mümkün olmuyor... Çok tesekkur ederim yorumun icinSimdi oncelikle sakin ol. Benimde 3yillik iliskim var ve aile bireyleriyle tanismayi surekli erteliyorum ne gerek varki samimi olmaya. Evlenince de resmi olmayi dusunuyorum. Gerci benim yapim oyle resmi biriyim ama madem sen sevgi ariyosun o zaman o sevgiyi sevgilinle birbirinize verin. Birde burda kv kp gorumce konulari da okuyoruz o kadar. Ne malum suan sen onlara derdini anlattiginda ilerde basina kalkmayacaklari. Simdilik bence hicbir sey yapma bekle. Zaten sevgilinde onemsemiyormus bekleyin biraz
Ay rica ederim de gercekten partide basilma falan guldum kusura bakma sizi bulmus boyle şeylerSamimi olmasam iyiymis evet ama komsu olunca bu mümkün olmuyor... Çok tesekkur ederim yorumun icin
Evet, maalesef. Bizim başımıza gelen pişmis tavuğun basina gelmemistir heraldeAy rica ederim de gercekten partide basilma falan guldum kusura bakma sizi bulmus boyle şeyler
Evet ben de basta tabii sinirle işgüzarin teki dedim ama detayli dusununce hak verdim. Yani en azindan mahallenin ne kadar guvenli oldugunu da gosteriyor. Her ne kadar başımızı yaksa da neyse artikYa o degilde polisi arayan vatandasa helal olsun. Baba kendince haklı, konusur simdi oyle ilerde belki en cok o koruyacak seni, verdigi tepkiye baksana korumaci bir baba belliki.
İnsallah sahiplenir ve korur ne diyeyim...Ya o degilde polisi arayan vatandasa helal olsun. Baba kendince haklı, konusur simdi oyle ilerde belki en cok o koruyacak seni, verdigi tepkiye baksana korumaci bir baba belliki.
Merhabalar, 5 yıldır süren bir ilişkim var. Üstelik komşuyuz da . Her şey çok iyi gidiyordu. Benim ailem onları onlar da beni de biliyor.Ama bugün başımıza bir şey geldi. Sevgilimle arabada tartışıyorduk evin yukarısında sonra ben çıktım arabadan eve doğru koşmaya başladım sevgilim de arabayla peşimden geliyordu. Bunu gören birileri polise ihbar etmiş kız kaçırıyorlar diye. Bunu öğrendiğimizde çarşıdaydık üstelik, barışmıştık yani. Polisler eve kadar gelmş onun babası aradı. Bizim olduğumuz yere geldi polisler biz de yanlış anlaşılma olmuş tartışıyorduk sadece dedik haliyle bişey yapmadılar. Biz de güldük geçtik ama sonra sevgilimin babası beni aradı bir daha oğlumun yanında seni görmiycem senleyken burnu boktan kurtulmuyo dedi. ... Şoka uğradım tabi . Sizce ne yapmalıyım???
5yil 10 yıl belli ki sizi istemiyorPardon ama bizim ne suçumuz var ? Adam anlaman dinlemeden bana damgayı yapıştırdı ya. Aileler zaten tanışıyor komşuyuz dedim ya. Ama benim annem ile babam ayrı annemle birlikte yaşıyorum. Onun babası yok deyip sahip çıkacağı yerde tek kalemde beni silip atıyor. Beni tanımasa hak vereceğim ama her gün yüzyüzeyiz yani. Ve 5 yıllık bir ilişkiden bahsediyorum...
Sizin yaşiniz kaç acaba ? Ve ben arabadan inip direkt kosmadim yuruyordum sevgilim pesimden gelince kosmaya basladim daha fazla konusmak istemedigim icin...Elestiriye ve oneriye acik degilsiniz ki sevgilinizin babasi ile empati yapabilesiniz .... madem hakli oldugunu dusunuyorsun niye buraya yaziyorsun ? Git babasina anlat o zaman derdini.. arabadan inip kosmakta gercekten 15 yasinda yapilacak sacma bir hareket. Adam egriyi dogruyu dusunup sizin olgun olmadiginizida farketmis olabilir.. burda sizi kimse tanimiyor herkes size farkli bi goz ile bakmanizi sagliyor insanlara da trip atma sevgiline yaptigin gibi zira oyle yapinca minik bir kiz cocugu gibi gorunuyorsun.
Onemli olan yas degil akil olgunlugudur hanimefendi siz elestiriyi red eden bir insansiniz ve davranislariniz cok cocukca.. evet insan bazen ne yapacagini bilemiyor kavga aninda ama inanin bu kadar cocuklasmak cok komik oluyor. Bir gun cocugunuz oldugunda esinizin babasina hak vereceksiniz. İyi hissedecekseniz eger sizin istediginiz bir yorum yapayim : a aaa inanmiyorum babasida ogluda sikayet eden de haksiz siz haklisiniz her konuda tepkileriniz harika sizi ayakta alkisliyorum.Sizin yaşiniz kaç acaba ? Ve ben arabadan inip direkt kosmadim yuruyordum sevgilim pesimden gelince kosmaya basladim daha fazla konusmak istemedigim icin...
Ben gerektiginde yasitlarimdan olgun olurum gerektiginde cocuksu bir ruha bürünürüm . Ben yüzde yüz bana hak verin demiyorum ki zaten. Sadece empati yapın diyorum benim yerimde siz olsaniz ne yapardiniz bu durumda diye. Ama cogu cevap ne yapacagimla degil ne yaptigimla ilgilendi. Siz de oyle...Onemli olan yas degil akil olgunlugudur hanimefendi siz elestiriyi red eden bir insansiniz ve davranislariniz cok cocukca.. evet insan bazen ne yapacagini bilemiyor kavga aninda ama inanin bu kadar cocuklasmak cok komik oluyor. Bir gun cocugunuz oldugunda esinizin babasina hak vereceksiniz. İyi hissedecekseniz eger sizin istediginiz bir yorum yapayim : a aaa inanmiyorum babasida ogluda sikayet eden de haksiz siz haklisiniz her konuda tepkileriniz harika sizi ayakta alkisliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?