- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi polyannaci
-
yok artık daha nelerMerhabalar, 5 yıldır süren bir ilişkim var. Üstelik komşuyuz da . Her şey çok iyi gidiyordu. Benim ailem onları onlar da beni de biliyor.Ama bugün başımıza bir şey geldi. Sevgilimle arabada tartışıyorduk evin yukarısında sonra ben çıktım arabadan eve doğru koşmaya başladım sevgilim de arabayla peşimden geliyordu. Bunu gören birileri polise ihbar etmiş kız kaçırıyorlar diye. Bunu öğrendiğimizde çarşıdaydık üstelik, barışmıştık yani. Polisler eve kadar gelmş onun babası aradı. Bizim olduğumuz yere geldi polisler biz de yanlış anlaşılma olmuş tartışıyorduk sadece dedik haliyle bişey yapmadılar. Biz de güldük geçtik ama sonra sevgilimin babası beni aradı bir daha oğlumun yanında seni görmiycem senleyken burnu boktan kurtulmuyo dedi. ... Şoka uğradım tabi . Sizce ne yapmalıyım???
Evimiz olsa evde tartisalim tabi. Ayrica sokak ortasinda kavga etmedik biz arabada kavga ettikboktan başı kurtulmuyor dediğine göre bu ilk olayınız değil sanırım, adam oğlunu korumaya çalışıyor, bir yerde haklı bence , ne demek polisin kapıya dayanması falan ne kadar abarttınız da bu kavgayı millet kaçırıyor sandı biraz kendinizi sorgulayın. tabi tek suç senin değil sevgilinde suçlu, toplum içinde düzgün davranmayı öğrenin gidin evinizde tartışın sizde.
Önceki yorumlara bakmis olsaydiniz ayni seyi yazmazdiniz. Neyse tekrar anlatayim . 3 yil once katildigimiz lise partisinde polisler basmisti. Ihbar yapilmis onu da parti sahipleriyle kavgali olan birileri yapmis. Onun icin karakolda ifade vermistik. Katildigimiz ilk partiydibu tek olay mı
burnu b....n kurtulmuyo demesi daha oncede bıseyler olmus bu en son olay bardagı tasırmıs gıbı konusmus
sizin baska vukuatlarınız varmı adamı bunu soylemesını gerektırecek
Tesekkur ederim anlayisiniz ve empati kurabildiginiz icinBaba biraz bahane arıyormuş gibi geldi.
Yani kavga ettiyseniz , monolog etmedin ... oğluda etti .
Eee 3 yıl önceki partiyede zorla götürmedin ...
Neyse, bir süre sessiz kalın .
Sonra gidip konuşun baba ile .
Çok büyütülecek bir durum yok .
Birbirimizi çok sevsek bile miAyrıl...
Adam sana önceden öfkeli belli kiBirbirimizi çok sevsek bile mi
Peki, tavsiyeleriniz icin tesekkur ederimAdam sana önceden öfkeli belli ki
Senle tanistigindan beri burnu b.ktan cikmadi dedigine göre
Zaten bu yasadiginiz olaya verdiği bu büyük tepkide bu yuzden.
Eger adam yumusar hersey eskisi gibi gulluk gulistanlik olur dersen tamam ama eger kindar ve sonradan ariza cikaracak bir tipse çok sıkıntı verir iliskinize...
Daha önce parti olayında babası ona demisti bir daha o kızla gorusmeyeceksin diye. Bunu bana sevgilim soyledi ama cok zor soylettim ona cunku belliydi birseyler oldugu. Ve o zaman ben ayrıldım. Sevilmedigim bir yerde olamam, baban bunu nasıl soyleyebilir diye. Ama ayrilmak da cozum olmadi sevgilim cok ugrasti ve sonunda baristik. Ben de bu sefer de anisini yapmak istemedim. Onu yalnız birakmak istemedim. Dediklerinize katiliyorum ama bir yandan da ileride onu goren mi olacak diye dusununce ayrilmak sacma geliyor. Bilmiyorum yani kararsizim...Senin yerinde olsam babasının o lafından sonra aşkımdan ölsem dönüp oğluna tekrar bakmam aslaa...bırak gitsin bi bağlılığın mi var adam istemiyor işte. Sonra uzulursun.simdiden bunu diyen kayinbaba evlenince neler der...
Sen onu niye ariyorsun o napti beni arasana sen .yanlis anlasilma olmus iste tartisirken . Biz orda polislerle gülerken sana noluyo da onu ariyorsun demisSevgilin ne demiş babasına ?
Sen onu niye ariyorsun o napti beni arasana sen .yanlis anlasilma olmus iste tartisirken . Biz orda polislerle gülerken sana noluyo da onu ariyorsun demis
Bir bagliligim yok tabi ama kolay mi 5 yilim gecmis. Gözümu onda acmisim, ilk askimSenin yerinde olsam babasının o lafından sonra aşkımdan ölsem dönüp oğluna tekrar bakmam aslaa...bırak gitsin bi bağlılığın mi var adam istemiyor işte. Sonra uzulursun.simdiden bunu diyen kayinbaba evlenince neler der...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?