SEVGİLİMİN BABASI BENİ İSTEMİYOR :((

yok artık daha neler

Evimiz olsa evde tartisalim tabi. Ayrica sokak ortasinda kavga etmedik biz arabada kavga ettik

Polise ihbar edilecek bir durum olmadigi icin sasirdik bizde. Arabadan cikip kostugumu goren birisi aramis olmali.

bu tek olay mı
burnu b....n kurtulmuyo demesi daha oncede bıseyler olmus bu en son olay bardagı tasırmıs gıbı konusmus
sizin baska vukuatlarınız varmı adamı bunu soylemesını gerektırecek

bu tek olay mı
burnu b....n kurtulmuyo demesi daha oncede bıseyler olmus bu en son olay bardagı tasırmıs gıbı konusmus
sizin baska vukuatlarınız varmı adamı bunu soylemesını gerektırecek
Önceki yorumlara bakmis olsaydiniz ayni seyi yazmazdiniz. Neyse tekrar anlatayim . 3 yil once katildigimiz lise partisinde polisler basmisti. Ihbar yapilmis onu da parti sahipleriyle kavgali olan birileri yapmis. Onun icin karakolda ifade vermistik. Katildigimiz ilk partiydi

Evlilik merkezli bir ilişki gibi gelmedi bana ilişkiniz dolayısıyla babasının sizi isteyip istememesinin bir önemi yok.

Artık anlıyorum ki herkes biraz olsun beğeni kazanmak adına tüm anlatılan yaşanmışlıklara laf sokarak cevap verme peşine düşmüş... Senin olayına da çok üzüldüm,ama sende bana benzer birşey buldum.Bende sinirlendiğimde veyahut tartıştığımda olayı büyütmemek için bulunduğum yerden kaçan bir insanım.İnsanlar senin arabadan çıkıp yürümenin nedenini anlayamamış olacaklar,gel gelelim empati olayı zaten bitmiş.Lakin olay büyüyüp işin rengi değişse idi haberlerde çıkan haberine göz yaşı döken çok insan görürdük Eminim!! Ben burada bir yanlış görmüyorum,ayrıca sevgilinin arkandan gelmiş olup,babasına karşı savunması da çok hoş bir davranış.Babası bu olaya nasıl bakıyor ise baksın,bir süre sonra oğlunun üzülmesine göz yumamayacaktır..Bu arada sende köprüleri kurmaya başla , umarım herşey yoluna girer canım.

Mesajları okuyamadım fakat yorum yapmadan geçemeyeceğim. Benim de 6 yıllık ciddi bir ilişkim var. Liseden beri bir şekilde birlikteyiz. Erkek arkadaşımla tanıştığımda ben 9 o da 10. sınıftık. Sevgilimin babası istemedi birlikte olmamızı, fotoğraflarımızı görünce de beğenmemiş bilmem ne sonradan öğreniyorum tabi bunları. erkek arkadaşımın ayrılma bahanesi sınav var önünde ders çalış vs. diye sürekli erkek arkadaşıma baskı uygulamış biz de babası yüzünden ayrılmak zorunda kaldık. Erkek arkadaşımın babası biraz serttir.

Neyse böyle 1 sene kadar ayrı kaldık ama aynı okulda olduğumuz için sürekli beraberdik zaten konuşuyorduk vs. Abisi var erkek arkadaşımın işte onunla konuşmuş çok seviyorum ne yapsam diye abisi de barış demiş işte öylelikle barıştık tekrar Allaha şükür o günden beri beraberiz. Sonradan öğrendim erkek arkadaşımın abisi anlatıyor babam sana sidikli diyordu ne günlerdi diye tanımadan sidikli damgası bile yemişliğim var yani Şimdi babası da annesi de çok sever beni sürekli sorarlar Pearlweed n'apıyor ne ediyor diye. Kendisi şehir dışında okuyor o yokken bile konuşuruz görüşürüz :) Yani diyeceğim zamana bırakın gerçekten birbirinizi sevdiğinizi görünce destekleyeceklerdir... Mutluluklar

Baba biraz bahane arıyormuş gibi geldi.

Yani kavga ettiyseniz , monolog etmedin ... oğluda etti .

Eee 3 yıl önceki partiyede zorla götürmedin ...

Neyse, bir süre sessiz kalın .

Sonra gidip konuşun baba ile .

Çok büyütülecek bir durum yok .

Tesekkur ederim anlayisiniz ve empati kurabildiginiz icin

Birbirimizi çok sevsek bile mi
Adam sana önceden öfkeli belli ki
Senle tanistigindan beri burnu b.ktan cikmadi dedigine göre
Zaten bu yasadiginiz olaya verdiği bu büyük tepkide bu yuzden.
Eger adam yumusar hersey eskisi gibi gulluk gulistanlik olur dersen tamam ama eger kindar ve sonradan ariza cikaracak bir tipse çok sıkıntı verir iliskinize...

Senin yerinde olsam babasının o lafından sonra aşkımdan ölsem dönüp oğluna tekrar bakmam aslaa...bırak gitsin bi bağlılığın mi var adam istemiyor işte. Sonra uzulursun.simdiden bunu diyen kayinbaba evlenince neler der...

Peki, tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim

Daha önce parti olayında babası ona demisti bir daha o kızla gorusmeyeceksin diye. Bunu bana sevgilim soyledi ama cok zor soylettim ona cunku belliydi birseyler oldugu. Ve o zaman ben ayrıldım. Sevilmedigim bir yerde olamam, baban bunu nasıl soyleyebilir diye. Ama ayrilmak da cozum olmadi sevgilim cok ugrasti ve sonunda baristik. Ben de bu sefer de anisini yapmak istemedim. Onu yalnız birakmak istemedim. Dediklerinize katiliyorum ama bir yandan da ileride onu goren mi olacak diye dusununce ayrilmak sacma geliyor. Bilmiyorum yani kararsizim...

Bir bagliligim yok tabi ama kolay mi 5 yilim gecmis. Gözümu onda acmisim, ilk askim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…