Sevgilimin babası evlenmesini istemiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bahar2701

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
905
911
103
Merhabalar kızlar.. yeri geldiği güldüğüm yeri geldi üzüldüğüm 9 aylık bir ilişkim var. Sevgilimi seviyorum Evet kör kütük aşık degilim ama seviyorum. Çünkü aynı dili konuyoruz, ikimizde kitapları seviyoruz birlikte gezip eğleniyoruz. Beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Ayrıca ten uyumu da var. Bir insan evlenmek için daha ne ister ki ? Gel gelelim bizim asıl sorunumuza.. bu kasım da aileler tanışsın istiyorduk ancak sevgilimin babası bu ise razı değil. Olayi söyle anlatayım sevgilim karadenizli ve babası da tipik karadenizli. Yaklaşık 3 yıldır bir kızı buna alamaya çalışıyorlar hatta sevgilim ilk tanıştığımız da 1 yıldır babası ile konuşmadığını söylemişti. Şimdi yine aynı terane sen benim istediğim kızı almıyorsun ben istemeye gelmem.! Sevgilim 33 yaşında kamuda memur bir adam sıfır şaka ama babası kiminle evleneceğine karar veriyor. Şu an işin içinden çıkamıyorum. Babasız gelip beni istesinler mi yoksa bu yoldan vazmigecmeliyim ? Sevgilim çok aşırı duygusal aksam bunun için bırakmayacaksın demi diye ağladı 😞 ben bizimkilere ne diyeceğim nasıl çıkacağız bu işin içinden bilmiyorum ve dahası böyle bir evlilikte mutlu olur muyuz... (ayrılmak daha da zor, onca emek yakınlık ve tüm iş yerinin bunu bilmesi ayrıca sevgi...)

Aileler neden bu kadar bencil ve sevgisiz acaba? Akşam o kadar cok üzüldüm ki benden çok ona üzüldüm. Bana iki yerde lazimlardi dedi bir düğün bir isteme. Onun dışında 3 yıldır doğru düzgün görüşmüyorlar bile... sevgisiz sevgisini göstermeyen bir baba... bunun icjn içine kapanmış insanlara kendini açmayan bir evlat.. çocuklarınızı ne zaman malınız gibi görmekten vazgeçeceksiniz acaba?

Merhabalar kızlar.. yeri geldiği güldüğüm yeri geldi üzüldüğüm 9 aylık bir ilişkim var. Sevgilimi seviyorum Evet kör kütük aşık degilim ama seviyorum. Çünkü aynı dili konuyoruz, ikimizde kitapları seviyoruz birlikte gezip eğleniyoruz. Beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Ayrıca ten uyumu da var. Bir insan evlenmek için daha ne ister ki ? Gel gelelim bizim asıl sorunumuza.. bu kasım da aileler tanışsın istiyorduk ancak sevgilimin babası bu ise razı değil. Olayi söyle anlatayım sevgilim karadenizli ve babası da tipik karadenizli. Yaklaşık 3 yıldır bir kızı buna alamaya çalışıyorlar hatta sevgilim ilk tanıştığımız da 1 yıldır babası ile konuşmadığını söylemişti. Şimdi yine aynı terane sen benim istediğim kızı almıyorsun ben istemeye gelmem.! Sevgilim 33 yaşında kamuda memur bir adam sıfır şaka ama babası kiminle evleneceğine karar veriyor. Şu an işin içinden çıkamıyorum. Babasız gelip beni istesinler mi yoksa bu yoldan vazmigecmeliyim ? Sevgilim çok aşırı duygusal aksam bunun için bırakmayacaksın demi diye ağladı 😞 ben bizimkilere ne diyeceğim nasıl çıkacağız bu işin içinden bilmiyorum ve dahası böyle bir evlilikte mutlu olur muyuz... (ayrılmak daha da zor, onca emek yakınlık ve tüm iş yerinin bunu bilmesi ayrıca sevgi...)
İster gelsin ister gelmesin siz ikiniz nasıl istiyorsanız o şekilde yapın. Kendi çocuğunu üzer bu şekilde. Babası istemiyor diye ayrılacak değilsiniz herhalde. Evlendiğinizde de ona göre sizde görüşmezsiniz oğlu görüşürse görüşsün siz karışmayın. Ne saçma bişey ya böyle şeylere takılıyorlar.

E yok mu baska büyüğü gelsin o istesin.
Aglamaktan daha etkili cözümler üretsin.
Baba da yani pardon da 33 yasında adama karısmasın bi zahmet.

İster gelsin ister gelmesin siz ikiniz nasıl istiyorsanız o şekilde yapın. Kendi çocuğunu üzer bu şekilde. Babası istemiyor diye ayrılacak değilsiniz herhalde. Evlendiğinizde de ona göre sizde görüşmezsiniz oğlu görüşürse görüşsün siz karışmayın. Ne saçma bişey ya böyle şeylere takılıyorlar.
Bende akşam öyle dedim zaten. Biz memur insanlarız turkiyenin bir çok yerinde çalışacağız senede 10 gün göreceğimiz insanlar bizim yerimize karar vermesin bir zahmet. Geceli gündüzlü birlikteyiz, birlikte çalışıyoruz. Ama sırf dünyaya gelmesinde katkısı var diye sevgilimin kiminle evleneceğine karar vermek istiyor.

sevgilinizle ciddigi konusun bence, eger baban arkanda durmazsa sen bu isi bana yansitmamaya söz veriyormusun,
iliskinizin arkasinda duruyormusun diye.

Birde kp le ayni sehirdemi yasiyacaksaniz eger evlenirseniz. Sevgiliniz ailesine duskunmu evlendikten sonra cok hayatinizda olacaklarmi?

Nasil oluyormus tipik karadenizli?
Inat
Bilemedim. Babasiyla gorusmezseniz sevgilin uzulecek. Gorusseniz istenmeyen gelin olacaksin. Bu buyukler neden bu kadar bencil... :işsiz: size bir tavsiye veremedim, uzgunumm
Bende işin içinden çıkamadım zaten. Ama bana tek katkısı olmayan istemeye bile gelmeyen biriyle görüşmemek en doğal hakkım. Aksam soyledim zaten benden bunu isteme dedim.

Inat

Bende işin içinden çıkamadım zaten. Ama bana tek katkısı olmayan istemeye bile gelmeyen biriyle görüşmemek en doğal hakkım. Aksam soyledim zaten benden bunu isteme dedim.
Siz böyle deyince tavrı ne oluyor sevgilinizin?

E yok mu baska büyüğü gelsin o istesin.
Aglamaktan daha etkili cözümler üretsin.
Baba da yani pardon da 33 yasında adama karısmasın bi zahmet.
Annesi ben her şeyi yaparim demiş. Annesi ablası eniştesi ve birde bizim müdüre soylecegiz ins. Annesine de karışmaz babası. Gondermeyebilir

babasının yaptıgı aşırı saçma. cahilliği paçalarından akıyor. sevgilinizin babasıyla oturup ciddi anlamda konuşması, gerekirse resti çekmesi gerek. kaç yaşında adam;ömrünü geçireceği kadına babası karar veremez. yüz bulursa adam daha da tepenize çıkar.

kuzenim aynısını yaşadı.
adam ailesine rağmen evlenmekte inat etti. ailesi evde sadece anne babalar, 2 şahit ve bir nikah memuru ile evlenmelerine razı oldu.
gelinliğe bile tonlarca laf ettiler.
evlilikleri boyunca kuzenimin çekmediği çile, duymadığı laf kalmadı eş ailesinden.
balkondaki antenin üzerinde toz var diye kaynanası evde cıngar çıkardı.
1 çocukları oldu fakat kuzenim tükendi ve boşandı.
adam ise ailenin istediği kızla evlendi. ondan da 2 çocuk yaptı.
buna rağmen hala kuzenimi arıyor ve sürekli seni unutamıyorum diyip taciz ediyor.
eski eş ailesi torunlarını gördükçe kuzenime karşı dolduruyorlar.
şu an psikolojik tedavi görüyor kuzen, ki kendisi psikolog.
bu arada ikisi de çok iyi bir liseden ve boğaziçi'nden mezun insanlar.
adam parmak ısırtan bir iş adamı. para pul gani.

bu geleceği istiyorsanız devam edip evlenin. emin olun o işler öyle biz ikimiziz demekle olmuyor. aile istemiyorsa erkek illa ki yeniliyor. bana annemin vasiyetidir, aşkından ölsen bile eğer karşındaki adamın ailesi istemiyorsa sakın o cehenneme düşme diye..
başka sözüm yok.

33 yaşında adam.babasindan izin mi alıyor?
Izin değil canim. Istemeye gelsinler diye konuşmuş. Ben evlenmek istiyorum falan diye ama adam telefonlarına bile çıkmıyor 😄 ailen sonuçta söylemek zorundasın ama karşımızda normal bir aile yok ( o da benim icjn endişe ediyor hani baban nerde diye sorarsak falan )

sevgilinizle ciddigi konusun bence, eger baban arkanda durmazsa sen bu isi bana yansitmamaya söz veriyormusun,
iliskinizin arkasinda duruyormusun diye.

Birde kp le ayni sehirdemi yasiyacaksaniz eger evlenirseniz. Sevgiliniz ailesine duskunmu evlendikten sonra cok hayatinizda olacaklarmi?
YoK canim su an bile 17 saat var aramızda. Dediğim gibi bizler memuruZ ve tayinlerimiz oluyor ıstediğimiz yerde çalışıyoruz senede adamı ya 10 gün görürüm ya görmem.. biz ikimiz olacahiz kisacasi o yuzden rahatim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X