Sevgilimin babası evlenmesini istemiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef bazı ebeveynler kendilerini çocuklarının “sahipleri” sanıyor. Büyütüp yetiştirmek gerçekten çok zor ama alacağı karara saygı duyulmasını gerektiğini atlıyorlar, unutuyorlar ya da hiç bilmiyorlar. Erkek arkadaşınızın yerinde olmak istemezdim, herkes hem ailesinin gönlü olarak hem de istediği kişiyle evlenmek ister. En büyük hakkı da ayrıca. Allah vicdan versin o adamada.
Bende istemezdim çünkü gerçekten sıkıntılı bir aile yapısı var ve bu durum da ona yansımış. Ozguvensiz ve utangaç.

Merhabalar kızlar.. yeri geldiği güldüğüm yeri geldi üzüldüğüm 9 aylık bir ilişkim var. Sevgilimi seviyorum Evet kör kütük aşık degilim ama seviyorum. Çünkü aynı dili konuyoruz, ikimizde kitapları seviyoruz birlikte gezip eğleniyoruz. Beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Ayrıca ten uyumu da var. Bir insan evlenmek için daha ne ister ki ? Gel gelelim bizim asıl sorunumuza.. bu kasım da aileler tanışsın istiyorduk ancak sevgilimin babası bu ise razı değil. Olayi söyle anlatayım sevgilim karadenizli ve babası da tipik karadenizli. Yaklaşık 3 yıldır bir kızı buna alamaya çalışıyorlar hatta sevgilim ilk tanıştığımız da 1 yıldır babası ile konuşmadığını söylemişti. Şimdi yine aynı terane sen benim istediğim kızı almıyorsun ben istemeye gelmem.! Sevgilim 33 yaşında kamuda memur bir adam sıfır şaka ama babası kiminle evleneceğine karar veriyor. Şu an işin içinden çıkamıyorum. Babasız gelip beni istesinler mi yoksa bu yoldan vazmigecmeliyim ? Sevgilim çok aşırı duygusal aksam bunun için bırakmayacaksın demi diye ağladı 😞 ben bizimkilere ne diyeceğim nasıl çıkacağız bu işin içinden bilmiyorum ve dahası böyle bir evlilikte mutlu olur muyuz... (ayrılmak daha da zor, onca emek yakınlık ve tüm iş yerinin bunu bilmesi ayrıca sevgi...)
33 yaşında adam ağlayacağına ailesini ikna etsin.
Ama ben olsam cidden uğraşmazdım

Biraz öyle oldu galiba..😄 ama dedigim gibi böyle birsey söylemesini beklemiyordum. Sadece ask hayatımı merak ediyorum demistim. Gelecek olmadığının bende farkındayım ve bu isten en az zararla nasıl çıkarım onu düşünüyorum.
mutlu ask hayatı olan falcıya gıdıp ask hayatımı merak edıyorum demez
duymak ıstedıgınız konu bellı yanı :KK70:
sorunlar oldugu da bellı
ne desın dogru demıs kadın falcı olsaydım bende oyle derdım

yasadıgım mutluluk yanıma kar kaldı uzuntu de tecrube oldu herseyın hayırlısı dıyeceksınız
gurur meselesı bu sızı ıstemeyen en bastan on yargılı aıleye gelın olup kütüklerıne gırıp genlerını mı cogaltacaksınız bırde

sızın cocugunuz boyle bırsey yasasa ne derdınız ona kızınızın basına gelse sızın yasadıgınız ? hah ıste verecegınız akıl gıbı davranacaksınız
sorun baba degıl aslında sorun sevgılınız
durusu yok kendıne guvenı yok sevgılısının ve sevgısının arkasında durmuyor
evlılık oyle bırsey kı bu aranan seyler sevgılınızde yok
zaten mutsuz olurdunuz bosverın
aılesı yuzunden bıtmıs olsun bıtme saatınız gelmıs yarın bırgun sızden bırsey bahane edıp kendısı bıtırecegıne

mutlu ask hayatı olan falcıya gıdıp ask hayatımı merak edıyorum demez
duymak ıstedıgınız konu bellı yanı :KK70:
sorunlar oldugu da bellı
ne desın dogru demıs kadın falcı olsaydım bende oyle derdım

yasadıgım mutluluk yanıma kar kaldı uzuntu de tecrube oldu herseyın hayırlısı dıyeceksınız
gurur meselesı bu sızı ıstemeyen en bastan on yargılı aıleye gelın olup kütüklerıne gırıp genlerını mı cogaltacaksınız bırde

sızın cocugunuz boyle bırsey yasasa ne derdınız ona kızınızın basına gelse sızın yasadıgınız ? hah ıste verecegınız akıl gıbı davranacaksınız
sorun baba degıl aslında sorun sevgılınız
durusu yok kendıne guvenı yok sevgılısının ve sevgısının arkasında durmuyor
evlılık oyle bırsey kı bu aranan seyler sevgılınızde yok
zaten mutsuz olurdunuz bosverın
aılesı yuzunden bıtmıs olsun bıtme saatınız gelmıs yarın bırgun sızden bırsey bahane edıp kendısı bıtırecegıne
Çok teşekkür ederim gerçekten.. insan bazen kendine bunları itiraf edemiyor.

Diğer kızla görüşmüş veya görüşüyor olabilirmi.kizin beklemesi çok anlamsız çünkü.adam 33 yaşında işi gücü var ama oturup ağlıyor.alip anasını bilmem nesini gelip isteyemiyor evlenemiyor.seninki tam bir baba kuzusu.tam psikoloji bozmalik bir evlilik.insallah acısız sızısız biter

sevgilinizin babası evlenmesini istemiyor değil sizinle evlenmesini istemiyor. Üzgünüm ama başlık yanlış olmuş maalesef :(

evlenmesini istemiyor degil 'benimle evlenmesini istemiyor' olmaliymis baslik. sizlik bir durum yok. ya babasiyla gelecek karsiniza ya babasiz. onun problemi..

Merhabalar kızlar.. yeri geldiği güldüğüm yeri geldi üzüldüğüm 9 aylık bir ilişkim var. Sevgilimi seviyorum Evet kör kütük aşık degilim ama seviyorum. Çünkü aynı dili konuyoruz, ikimizde kitapları seviyoruz birlikte gezip eğleniyoruz. Beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Ayrıca ten uyumu da var. Bir insan evlenmek için daha ne ister ki ? Gel gelelim bizim asıl sorunumuza.. bu kasım da aileler tanışsın istiyorduk ancak sevgilimin babası bu ise razı değil. Olayi söyle anlatayım sevgilim karadenizli ve babası da tipik karadenizli. Yaklaşık 3 yıldır bir kızı buna alamaya çalışıyorlar hatta sevgilim ilk tanıştığımız da 1 yıldır babası ile konuşmadığını söylemişti. Şimdi yine aynı terane sen benim istediğim kızı almıyorsun ben istemeye gelmem.! Sevgilim 33 yaşında kamuda memur bir adam sıfır şaka ama babası kiminle evleneceğine karar veriyor. Şu an işin içinden çıkamıyorum. Babasız gelip beni istesinler mi yoksa bu yoldan vazmigecmeliyim ? Sevgilim çok aşırı duygusal aksam bunun için bırakmayacaksın demi diye ağladı 😞 ben bizimkilere ne diyeceğim nasıl çıkacağız bu işin içinden bilmiyorum ve dahası böyle bir evlilikte mutlu olur muyuz... (ayrılmak daha da zor, onca emek yakınlık ve tüm iş yerinin bunu bilmesi ayrıca sevgi...)
Niye ayrılıyorsunuz ben onu anlamadım. Babası küsecek gelmeyecek diyemi🙏🙏🙏🙏🙏🙏Evlenin 🙏🙏Çok mutlu olacağınızı söylüyorum. Yazıyorum. Tarihide atarım🙏Ailenin isteyip istememesi den ziyade adamın karakterine bakacaksın. Aile sana ölmüş bitmiş adam karaktersiz.... Eeee....Ölüp biten aileye giren sevgili gelin kızlarımıza gördük biz. O canım anne dedikleri eş anneleri bir anda benim derdim kayınvalidem kaynanam a dönüyor. Hangi gelin bal börek seviliyor. Geçiniz efendim. Düğün haberinizi bekliyorum şimdiden mutluluklar 🙏❤️

Diğer kızla görüşmüş veya görüşüyor olabilirmi.kizin beklemesi çok anlamsız çünkü.adam 33 yaşında işi gücü var ama oturup ağlıyor.alip anasını bilmem nesini gelip isteyemiyor evlenemiyor.seninki tam bir baba kuzusu.tam psikoloji bozmalik bir evlilik.insallah acısız sızısız biter

++++++
Bu kadar zayiflik komedi. 33luk kocaman adam acizce zirildanacagina annesine evleniyorum kiz isticez diyemiyor mu? Sacmalik. Babasi da gelmezse gelmesin cok mu lazim?

Ailesi sevgilini biliyor olabilir şenlik sorun yok evlenmek istemiyorum diyen adam senle evleneceginide söyler...

Söyle soyleyim ayrıl 2 ay sonra o kızla nişanlacak altina imzamı atıyorum.

İstenmeyen gelin olmak çok zor.. ben keşke evlenmeseydim diyorum. Hayatımı cehenneme çevirdiler. Evlenin ya da evleneyim diyemem ama bütün aile tepkili olurlarsa gerçekten işiniz zor bunu bilin

Bence adam kız istemede babasının bulunmamasını dert etmiş, çıkar yol bulamamış. Sizin ailenizin bu durumu nasıl karşılayacağını, bunu onlara nasıl söyleyeceğini bilememiş. Sormayacak mı aileniz babası nerde diye ne desin babam kızınızla evlenmemi istemedi başkasıyla evlenmemi istedi o yüzden gelmedi mi desin. Onun yaşadığı stresi de bi düşünün bence, hiç kolay değil. Bu baba düşkünlüğünden, korkusundan değil sizin ailenize mahçup olmaktan bence
Onu en iyi siz tanırsınız ailesiyle yakın değilmiş, zaten memursunuz uzak olacaksınız , aile etkisinde kalmayacak biriyse olumsuz bir durum yok bence hemen harcamayın

Evet
Bence adam kız istemede babasının bulunmamasını dert etmiş, çıkar yol bulamamış. Sizin ailenizin bu durumu nasıl karşılayacağını, bunu onlara nasıl söyleyeceğini bilememiş. Sormayacak mı aileniz babası nerde diye ne desin babam kızınızla evlenmemi istemedi başkasıyla evlenmemi istedi o yüzden gelmedi mi desin. Onun yaşadığı stresi de bi düşünün bence, hiç kolay değil. Bu baba düşkünlüğünden, korkusundan değil sizin ailenize mahçup olmaktan bence
Onu en iyi siz tanırsınız ailesiyle yakın değilmiş, zaten memursunuz uzak olacaksınız , aile etkisinde kalmayacak biriyse olumsuz bir durum yok bence hemen harcamayın
Evet bana mahcup olduğu için çok üzgün. Işin içinden nasıl çıkacağım diye kıvranıp duruyordu. Aşırı duygusal ve masaya elini vuracak biri değil. Bende bilmiyorum inanki ne yapacagimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X