- 23 Temmuz 2015
- 67
- 72
- 88
- Konu Sahibi nabermaykil
-
Her gun haberlerde gordugumuz erkeklerin siddetlerinden sanırım.Affınıza sığınarak soruyorum sevgilinizin ilerde babasına bakmasıyla(başına bela olması) şu an sevgilinizin babasıyla görüşmemesi arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz?
Zaten cok sukur ikimizin de maası yerinde yani ben babama 2-3 bin tl yollıcam derse ben ona yolla demem zaten bizi etkilemez onun yolladıgı miktar. Ama adamı hic tanımadıgım icin de korkuyorum belalı biriyse hapse girerse falan diye. Kuruntu diyebilirsiniz ama engelleyemiyorum kendimiYıpranacagi zannetmiyorum gecmiste saglıklı baba ogul iliskileri de olmamis.
Gelecek icinde simdiden düsünmeye gerek yok
Elden ayaktan düser gel bak demese bile belki siz kosarsiniz bilemeyiz. Bir baba babalık yapmaz ama belli evlat yine son vazife olarak yapar evlatligini.
İçinizi ferah tutun ileride kayınbabaya bakmak zorunda kalmazsınızBu adam ilerde bana bakcaksın oglumsun diye bela olur mu sizce sevgilimin basına.
Evde bos oturmaktan olabilirŞimdiden bunun derdine düşecek kadar mutlu bir hayatınız olmasını kıskandım
bu çok yersiz bir kuruntu ama kuruntunun dayanağı var mı belli ki yok sadece siz düşünmüşsünüz bunu düşünerek kendinizi üzmek çok yıpratır ortada fol yok yumurta yok üzmeyin kendiniziZaten cok sukur ikimizin de maası yerinde yani ben babama 2-3 bin tl yollıcam derse ben ona yolla demem zaten bizi etkilemez onun yolladıgı miktar. Ama adamı hic tanımadıgım icin de korkuyorum belalı biriyse hapse girerse falan diye. Kuruntu diyebilirsiniz ama engelleyemiyorum kendimi
Boyle bi korkum yok bakılması gerekiyorsa bakılır tabii ki benim babam olsa o da bakar. Ama hic babalık yapmamıs bu zamana kadar bakmaktan cok uzulmesinden korkuyorumİçinizi ferah tutun ileride kayınbabaya bakmak zorunda kalmazsınız
Bakımına yeterli olacak miktari yolladiktan sonra ser sefil olmasin derler ya hani o hesap düsünün.Zaten içi de rahat olur size de bir yük binmez.Zaten cok sukur ikimizin de maası yerinde yani ben babama 2-3 bin tl yollıcam derse ben ona yolla demem zaten bizi etkilemez onun yolladıgı miktar. Ama adamı hic tanımadıgım icin de korkuyorum belalı biriyse hapse girerse falan diye. Kuruntu diyebilirsiniz ama engelleyemiyorum kendimi
Cok tesekkur ederimbu çok yersiz bir kuruntu ama kuruntunun dayanağı var mı belli ki yok sadece siz düşünmüşsünüz bunu düşünerek kendinizi üzmek çok yıpratır ortada fol yok yumurta yok üzmeyin kendinizi
Bunu yollamasıyla ilgili bi derdim yok. Hayatımıza dahil olmasını istemiyorum ama bu zamana kadar annesi cok zorluklarla okutup buyutmus kendisini ve kardesiniBakımına yeterli olacak miktari yolladiktan sonra ser sefil olmasin derler ya hani o hesap düsünün.Zaten içi de rahat olur size de bir yük binmez.
Zaten su an annesine yardım ediyor maddi olarak. Beni zerre ilgilendirmez bu konu isterse butun maasını yollasın bana karsı sorumlulugu yokSonuçta şimdi can ciğer olsa da ileride bakma ihtimali olur o zaman da sorar mıydınız bu soruyu veya anne baba boşanmamış olsaydı babana bakar mısın diye yine soracak mıydınız
Annene bakar mısın diye sordunuz mu
Herhangi bir ilişkşsi olmayan adamın başa bela olacağından bu aşamada endişe duymanız çok uç
Bırakın o gün gelirse düşünürsünüz
Ya da sizin babanızla ilişkiniz iyiymiş sevgiliniz size sorsa aynı soruyu tepkiniz ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?