- 20 Temmuz 2019
- 1.575
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.234
- 158
- Konu Sahibi nabermaykil
-
Onun dert etmediğini siz niye dert ediyorsunuz? Baban da baban diye konuşup geçmişi deşmek neden? Onların ilişkisi sizi ilgilendirmez!Boyle bi korkum yok bakılması gerekiyorsa bakılır tabii ki benim babam olsa o da bakar. Ama hic babalık yapmamıs bu zamana kadar bakmaktan cok uzulmesinden korkuyorum
Herhalde onlar da düşünmüştür bunları. Bunlar sizi ilgilendiren konular değil.Bunu yollamasıyla ilgili bi derdim yok. Hayatımıza dahil olmasını istemiyorum ama bu zamana kadar annesi cok zorluklarla okutup buyutmus kendisini ve kardesini
Dahil olmaz ki?Bunu yollamasıyla ilgili bi derdim yok. Hayatımıza dahil olmasını istemiyorum ama bu zamana kadar annesi cok zorluklarla okutup buyutmus kendisini ve kardesini
Bos vaktiniz cok galiba..Cidden boyle latife yapmak icin de soylemiyorum.Sevgilim babasıyla gorusmuyor yıllardır eskiden yılda bir kez falan gorusurlerdi 5-6 yıldır o da yok adam da arayıp sormuyor hic. Evlendi mi onu bile bilmiyorum annesiyle yıllar once bosanmıslar. Kotu biri degil annesini cocuklarını hic rahatsız etmemis ama maddi manevi yardımda da bulunmamıs. Kardesi de kendisi de gorusmuyo simdi. Bu adam ilerde bana bakcaksın oglumsun diye bela olur mu sizce sevgilimin basına. Boyle bi sey olursa naparsın diye soruyorum umrum olmaz diyo. Bi yandan da cok uzuluyorum cunku benim babamla iliskim cok kuvvetli ilerde bizi gordukce uzulur mu yıpranır mı tartamıyorum
Zaten su an annesine yardım ediyor maddi olarak. Beni zerre ilgilendirmez bu konu isterse butun maasını yollasın bana karsı sorumlulugu yok
Desmiyorum tabii ki. Kendi kendime dusunuyorum siz hayatınızdaki kisiyi dusunmuyor musunuz anlayamadımOnun dert etmediğini siz niye dert ediyorsunuz? Baban da baban diye konuşup geçmişi deşmek neden? Onların ilişkisi sizi ilgilendirmez!
Kendinizi mi düşünüyorsunuz sevgilinizi mi? Ben konusunu açmadığı hassas olayların konusunu asla açmazdım.Desmiyorum tabii ki. Kendi kendime dusunuyorum siz hayatınızdaki kisiyi dusunmuyor musunuz anlayamadım
Yahu konuyu actıgım falan yok. O bana kendi anlattı zaten bunları ben sormadım.Kendinizi mi düşünüyorsunuz sevgilinizi mi? Ben konusunu açmadığı hassas olayların konusunu asla açmazdım.
Acayip tuhaf konuZaten su an annesine yardım ediyor maddi olarak. Beni zerre ilgilendirmez bu konu isterse butun maasını yollasın bana karsı sorumlulugu yok
Annesinin oyle bi sey demeyecegini biliyorum. Kalsa kardesinin evinde kalır zatenAcayip tuhaf konu
ilerde olurda annem bizde kalsin demesini dert etmiyorsunuz
annesine para yollamasini dert etmiyorsunuz
görusmedigi babasini dert ediyorsunuz
:)Cok tesekkur ederim
"İlerde bana bakcaksın oğlumsun diye bela olur mu sevgilimin başına" diye soran sizsiniz? Sevgilinize böyle bir durumda ne yaparsın diye soran yine sizsiniz? Babasıyla olan ilişkisinden bahsetmesi farklı bir şey olmayan şeyleri sizin düşünüp üzerine yine sizin senaryo çizmeniz bambaşka bir şey!Yahu konuyu actıgım falan yok. O bana kendi anlattı zaten bunları ben sormadım.
Hayatınıza neden dahil olmasını istemiyorsunuz? Bu sizi neden rahatsız ediyor bu kadar.Bunu yollamasıyla ilgili bi derdim yok. Hayatımıza dahil olmasını istemiyorum ama bu zamana kadar annesi cok zorluklarla okutup buyutmus kendisini ve kardesini
Nereden eminsiniz kardeşinde kalacağından?Annesinin oyle bi sey demeyecegini biliyorum. Kalsa kardesinin evinde kalır zaten
Kardesi evli annesinin hic onlarda kalmak gibi bi talebi yokNereden eminsiniz kardeşinde kalacağından?
Şu iki cümle arasında o kadar farklı duygular var ki, yakıştıramadım, keşke sadece ikinci cümleyi sorsaydınız, bela olur vs olmamış.Bu adam ilerde bana bakcaksın oglumsun diye bela olur mu sizce sevgilimin basına. Boyle bi sey olursa naparsın diye soruyorum umrum olmaz diyo. Bi yandan da cok uzuluyorum cunku benim babamla iliskim cok kuvvetli ilerde bizi gordukce uzulur mu yıpranır mı tartamıyorum
Hiç birseyden bu kadar emin olmayın. Orada kaldığı kadar sizde de kalacak sonuçta o da evladı. Inşallah sevgiliniz evlenmeden önce sizin nasıl birisi olduğunuzu görür.Kardesi evli annesinin hic onlarda kalmak gibi bi talebi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?