Sevgilimin babası

Boyle bi korkum yok bakılması gerekiyorsa bakılır tabii ki benim babam olsa o da bakar. Ama hic babalık yapmamıs bu zamana kadar bakmaktan cok uzulmesinden korkuyorum
Onun dert etmediğini siz niye dert ediyorsunuz? Baban da baban diye konuşup geçmişi deşmek neden? Onların ilişkisi sizi ilgilendirmez!

Bunu yollamasıyla ilgili bi derdim yok. Hayatımıza dahil olmasını istemiyorum ama bu zamana kadar annesi cok zorluklarla okutup buyutmus kendisini ve kardesini
Dahil olmaz ki?
Adam yaslandiginda ne diyecek ille de sizin ev sizin düzen falan mi?
Müsgüldeyim diye anca arar maddiyat icin.
Zaten babalık hissi olmayan bir adamsa yaslaninca da olmaz.

Bos vaktiniz cok galiba..Cidden boyle latife yapmak icin de soylemiyorum.
Bunu durup dururken dusunmek,kedi mamasi ile tenis raketi arasinda rasyonel bir bag kurmak icin cabalamaya benziyor.
Bosuna kuruntu yapmayin,boyle bir durum icin hic yapmayin.Once bir evlenin degil mi ama.

Zaten su an annesine yardım ediyor maddi olarak. Beni zerre ilgilendirmez bu konu isterse butun maasını yollasın bana karsı sorumlulugu yok

İlgilendirmiş sormuşsunuz

O size sorsaydı ne hissederdiniz

Baba ilgisiz silsin gibi bir şeyi bekleyemeyiz şimdi silse dahi ileride ne olur bilinmez

Şimdiden bunları kafanıza takmayın, size zarar

Desmiyorum tabii ki. Kendi kendime dusunuyorum siz hayatınızdaki kisiyi dusunmuyor musunuz anlayamadım
Kendinizi mi düşünüyorsunuz sevgilinizi mi? Ben konusunu açmadığı hassas olayların konusunu asla açmazdım.

Zaten su an annesine yardım ediyor maddi olarak. Beni zerre ilgilendirmez bu konu isterse butun maasını yollasın bana karsı sorumlulugu yok
Acayip tuhaf konu

ilerde olurda annem bizde kalsin demesini dert etmiyorsunuz
annesine para yollamasini dert etmiyorsunuz

görusmedigi babasini dert ediyorsunuz

Yahu konuyu actıgım falan yok. O bana kendi anlattı zaten bunları ben sormadım.
"İlerde bana bakcaksın oğlumsun diye bela olur mu sevgilimin başına" diye soran sizsiniz? Sevgilinize böyle bir durumda ne yaparsın diye soran yine sizsiniz? Babasıyla olan ilişkisinden bahsetmesi farklı bir şey olmayan şeyleri sizin düşünüp üzerine yine sizin senaryo çizmeniz bambaşka bir şey!

Bunu yollamasıyla ilgili bi derdim yok. Hayatımıza dahil olmasını istemiyorum ama bu zamana kadar annesi cok zorluklarla okutup buyutmus kendisini ve kardesini
Hayatınıza neden dahil olmasını istemiyorsunuz? Bu sizi neden rahatsız ediyor bu kadar.
Ayrıca diyelim ki evlendiniz, babası ve eşiniz tekrar görüşmeye basladi ne hakla babanla görüşme diyeceksiniz, hangi hadle?

Şu iki cümle arasında o kadar farklı duygular var ki, yakıştıramadım, keşke sadece ikinci cümleyi sorsaydınız, bela olur vs olmamış.

Kardesi evli annesinin hic onlarda kalmak gibi bi talebi yok
Hiç birseyden bu kadar emin olmayın. Orada kaldığı kadar sizde de kalacak sonuçta o da evladı. Inşallah sevgiliniz evlenmeden önce sizin nasıl birisi olduğunuzu görür.
Siz gerçekten kötü bir insansınız.

Kendi babanızla olan kuvvetli ilişkinizi yerli yersiz gözüne sokmaz, karşılaştırma yapmaz, laf sokmaz iseniz etikeleneceği bir durum olmaz sizin güzel ilişkinizden.
Kendi kararlarını verecek yaşta görüşmek isteyip istemediğine kendisi karar verir, kimse durup dururken bağını koparmaz aile bireylerinden biriyle. Yani sizin yönlendirme yapmanıza lüzum yok hiç girmeyin araya üzülüyorum görüşün falan gibi şeylere girmeyin.
İlerde oğlumsun bana bak kısmını ne ara düşündünüz de sordunuz bunu sevgilinize helal olsun, demek ki istemediğiniz bir durum ben öyle algadım. Bunu da 'ilerde' görebilirsiniz dünyanın bin türlü hali var şimdi kestirmek zor. Belki onlar barışıp çok iyi bi ilişki kuracak sizin kendi babanızla olan ilişkinizden bile kuvvetli olacak hiç bilemeyiz ki şimdiden bunları düsünmeyin sonuçta babası yani böyle olacaksa da buna engel olacak haliniz yok ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…