Sevgilimin babası

Soyle dusunuyorum biraz da benim annem ve babam ayrılmıs olsa babam bizim pesimizi bırakmazdı yani zarar vermek gibi degil tabii ki ama gorusmek istemesek bile cabalardı. Belki o yuzden farklı geliyordur. Kotu bi insan oldugum sonucuna da nerden vardınız bilmiyorum ama etrafımda hic olmayan bi durumu anlamaya calısıyorum. Tabii ki sevgilimi sıkıstırmıyorum boyle seyler icin. Annemle paylasıyorum, dıs bir gorus almak icin de size sordum
 
Gene konu sahibini konuyu actigina pisman eden bir suru yorum bir kk klasigi...millet saniyor ki buraya her konu acan gece gunduz o konuyu dusunuyor. Konu sahibinin aklina takilmistir vakti vardir soruyordur olamaz mi? Illa coook buyuk dertlerle mi ilgili olmak zorunda paylasilan sey? Konu sahibi, sevgilin su an babasiyla gorusmuyor olsa da bu omur boyu gorusmeyecegi anlamina gelmez. Fikirler de iliskiler de yillar icinde degisebilir. Bunun hastaligi var, yasliligi var...babasini hayatina ne olcude alacagina sevgilin karar verir. Sen ne olursa olsun onun kararina saygi duymalisin. Benim.babam.da ben buyurken ne maddi ne manevi olarak yanimdaydi. Ama su an hasta. Bu yuzden ona olan ofkem azaldi. Kendi icimde affettim, onume bakiyorum. Eger esim ama o adam sana soyle soyle yapti ne bu yufka yureklilik vs dese cok uzulurum.bana ve duygularima saygi duymadigini dusunurum.
 
Ve her gun evlatlarını öldüren babalar karılarını öldüren kocalar goruyoruz acıkcası cok garip bi seyi merak etmiyorum.
 
peki evleneceğiniz kesin mi hala sevgilisiniz bu kadarınıda düşünmeyin
 
Cok tesekkur ederim anlayısınız icin. O da babasının yanında olmak isterse tek kelime etmem. Merakım sevgilim izin vermedikce ne kadar hayatımızda olabilir bu adam
 
Mesela bi arkadasımda babasıyla aynı durumda ama babası evlenmek istedigi kıza ben o kızı istemiyorum sevmedim diyebiliyor. Baska ulkede mi yasıyoruz ben bir suru ornek gordum ebeveynlerin ne kadar hadsiz olabildigine dair. Ki arkadasım babasına sormuyor bu kızı sevdin mi diye
 

Yahu adam çekmiş gitmiş yıllardır yok piyasada... bela falan olmamış. İlerde belki utanır, pişman olur helallik ister, sizin çocuk da isterse görüşür. Belki istemicek bile. İsterse de istemezse de kendi bileceği iş, kendi babası, size ne? Niye senaryolar kuruyorsunuz?
 

Şu çocuk sizden ayrılıp canını kurtarır umarım her gün ayrı bir konu dayısı, babası, dıdısı..

O bahsettiğiniz çocuğun yapacağı şey de belli, babalık yapmadın üstüne sen evleneceğim kızz ne hakla karışıyorsun diyecek. Bunu demeyen erkek eziktir zaten, karaktersizdir, diğer kız evlenmesi bununla.
 
Baba tarafı okumus etmis degil, belaya meyilli insanlar. Gorusmuyor onlarla ama babasının da meyilli olması cok garip olmaz.
Haddinizi asmazsanız sevinirim
 
bunlara enerji harcamak için çok erken.
hayat ne gösterir bilinmez tabii ama yarın öbür gün bana bak vs derse ve sevgiliniz umrumda olmaz dediyse gerçekten yüksek ihtimalle umursamaz.
benim annemin babası ile annem ve teyzem görüşmüyorlar, o kadar uzun seneler oldu ki bilemiyorum zamanını.
aşırı fazla kötülük yapmış ve bizimkiler nefret etmişler artık.
çok büyük yaralar açmış.
hani bu tarz bir babalık var ise ortada evlatlar gerçekten acımasız bir biçimde hayatından siliyor.
teyzemin durumu gayet iyi.
dedeme bakabilecek, bakıcı vs tutabilecek güçte mesela.
annem de istese yapar.
dedem huzurevinde, 80 küsür yaşında hala bir şeyler satarak geçinmeye çalışıyor.
kızlarına bana bakın talebi olmadı hiç
ama olsa da bizimkiler o konuda çok sertler. cenazesine dahi gitmezler.
belki dışarıdan bakanlar ne olursa olsun babadır, evlat olarak yardım etmeli diye düşünebilir
ama bu tamamen vicdan ve tercih meselesi
kin duyuyorlar, bir gram acıma duygusu kalmamış yaşadıkları sefalet ve rezillikler yüzünden
bir anne, bir baba evladının çocukluğunda ona zarar vererek hayatından çok şey çalabiliyor
 
Tesekkur ederim yorumunuz icin. Her baba, baba olabilse keske
 
Siz şu "sevgilimin amcası/dayısı eskiden pavyon sahibiymiş, bize problem olur mu?" diye konu açan kişi misiniz?
En az o konu kadar bu da saçma olduğu için arada öyle bir bağlantı kurdum.
Eğer aynı kişi iseniz çok ciddi söylüyorum uzman yardımı alın, bir psikolog ile görüşün.
 
.Ama adamı hic tanımadıgım icin de korkuyorum belalı biriyse hapse girerse falan diye.

annesiyle yıllar once bosanmıslar. Kotu biri degil annesini cocuklarını hic rahatsız etmemis
İşte burda kendiniZle çelişiyorsunuz. Yıllar önce boşanmışlar, çocuklarını hiç rahatsız etmemiş yazmışsınız
Baba tarafı okumus etmis degil, belaya meyilli insanlar. Gorusmuyor onlarla ama babasının da meyilli olması cok garip olmaz.
Okumamış olmaları, belaya meyilli olmalarına mı sebep olur? Sicil kaydı mı var.
Yapacak olan adama üzerinden seneler geçmesini beklemezdi. Hiç mi tv izlemiyorsun? Adam hapisten çıktığı gün boşandığı karısını pusuya düşürüyor.
bu yaptıklarınız kuruntu değil ciddi paranoya. Benim de eşim boşanmış bir ailenin çocuğu. Babasıyla senelerdir görüşmüyor. Nikahımıza çağırmadı. Geçenlerde kuzeni aradı. Kayınpederim Korona olmuş. Geçmiş olsun demeye aramadı. Ben de sormadım. Beni ilgilendirmez. Belki eskiden aralarında çok ciddi kavgalar yaşadılar. Belki eşim travmalarını atlatamıyor. Onun rahatsız olduğu bir konuyu neden deşeyim?
bir erkek çocuğu için baba “Rol model”dir. Babasız yetişen erkek çocukları için zaten büyük bir yoksunluk. Yanlış yapıyorsunuz. Böyle irdelerseniz, sizden vazgeçmesi yakındır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…