- 7 Ocak 2016
- 10.353
- 49.951
- 598
- Konu Sahibi nabermaykil
-
peki evleneceğiniz kesin miSevgilim babasıyla gorusmuyor yıllardır eskiden yılda bir kez falan gorusurlerdi 5-6 yıldır o da yok adam da arayıp sormuyor hic. Evlendi mi onu bile bilmiyorum annesiyle yıllar once bosanmıslar. Kotu biri degil annesini cocuklarını hic rahatsız etmemis ama maddi manevi yardımda da bulunmamıs. Kardesi de kendisi de gorusmuyo simdi. Bu adam ilerde bana bakcaksın oglumsun diye bela olur mu sizce sevgilimin basına. Boyle bi sey olursa naparsın diye soruyorum umrum olmaz diyo. Bi yandan da cok uzuluyorum cunku benim babamla iliskim cok kuvvetli ilerde bizi gordukce uzulur mu yıpranır mı tartamıyorum
Cok tesekkur ederim anlayısınız icin. O da babasının yanında olmak isterse tek kelime etmem. Merakım sevgilim izin vermedikce ne kadar hayatımızda olabilir bu adamGene konu sahibini konuyu actigina pisman eden bir suru yorumbir kk klasigi...millet saniyor ki buraya her konu acan gece gunduz o konuyu dusunuyor. Konu sahibinin aklina takilmistir vakti vardir soruyordur olamaz mi? Illa coook buyuk dertlerle mi ilgili olmak zorunda paylasilan sey? Konu sahibi, sevgilin su an babasiyla gorusmuyor olsa da bu omur boyu gorusmeyecegi anlamina gelmez. Fikirler de iliskiler de yillar icinde degisebilir. Bunun hastaligi var, yasliligi var...babasini hayatina ne olcude alacagina sevgilin karar verir. Sen ne olursa olsun onun kararina saygi duymalisin. Benim.babam.da ben buyurken ne maddi ne manevi olarak yanimdaydi. Ama su an hasta. Bu yuzden ona olan ofkem azaldi. Kendi icimde affettim, onume bakiyorum. Eger esim ama o adam sana soyle soyle yapti ne bu yufka yureklilik vs dese cok uzulurum.bana ve duygularima saygi duymadigini dusunurum.
Nasil biri babasi? Oyle bir ihtimal mi var? Para mi ister , tam olarak cekindiginiz sey ne?Cok tesekkur ederim anlayısınız icin. O da babasının yanında olmak isterse tek kelime etmem. Merakım sevgilim izin vermedikce ne kadar hayatımızda olabilir bu adam
Nasıl biri oldugunu hic bilmiyorum tanısmadım ve sevgilim tanıstırmak istemiyor.Nasil biri babasi? Oyle bir ihtimal mi var? Para mi ister , tam olarak cekindiginiz sey ne?
Soyle dusunuyorum biraz da benim annem ve babam ayrılmıs olsa babam bizim pesimizi bırakmazdı yani zarar vermek gibi degil tabii ki ama gorusmek istemesek bile cabalardı. Belki o yuzden farklı geliyordur. Kotu bi insan oldugum sonucuna da nerden vardınız bilmiyorum ama etrafımda hic olmayan bi durumu anlamaya calısıyorum. Tabii ki sevgilimi sıkıstırmıyorum boyle seyler icin. Annemle paylasıyorum, dıs bir gorus almak icin de size sordum
Mesela bi arkadasımda babasıyla aynı durumda ama babası evlenmek istedigi kıza ben o kızı istemiyorum sevmedim diyebiliyor. Baska ulkede mi yasıyoruz ben bir suru ornek gordum ebeveynlerin ne kadar hadsiz olabildigine dair. Ki arkadasım babasına sormuyor bu kızı sevdin mi diye
Baba tarafı okumus etmis degil, belaya meyilli insanlar. Gorusmuyor onlarla ama babasının da meyilli olması cok garip olmaz.Yahu adam çekmiş gitmiş yıllardır yok piyasada... bela falan olmamış. İlerde belki utanır, pişman olur helallik ister, sizin çocuk da isterse görüşür. Belki istemicek bile. İsterse de istemezse de kendi bileceği iş, kendi babası, size ne? Niye senaryolar kuruyorsunuz?
Haddinizi asmazsanız sevinirimŞu çocuk sizden ayrılıp canını kurtarır umarım her gün ayrı bir konu dayısı, babası, dıdısı..
O bahsettiğiniz çocuğun yapacağı şey de belli, babalık yapmadın üstüne sen evleneceğim kızz ne hakla karışıyorsun diyecek. Bunu demeyen erkek eziktir zaten, karaktersizdir, diğer kız evlenmesi bununla.
Tesekkur ederim yorumunuz icin. Her baba, baba olabilse keskebunlara enerji harcamak için çok erken.
hayat ne gösterir bilinmez tabii ama yarın öbür gün bana bak vs derse ve sevgiliniz umrumda olmaz dediyse gerçekten yüksek ihtimalle umursamaz.
benim annemin babası ile annem ve teyzem görüşmüyorlar, o kadar uzun seneler oldu ki bilemiyorum zamanını.
aşırı fazla kötülük yapmış ve bizimkiler nefret etmişler artık.
çok büyük yaralar açmış.
hani bu tarz bir babalık var ise ortada evlatlar gerçekten acımasız bir biçimde hayatından siliyor.
teyzemin durumu gayet iyi.
dedeme bakabilecek, bakıcı vs tutabilecek güçte mesela.
annem de istese yapar.
dedem huzurevinde, 80 küsür yaşında hala bir şeyler satarak geçinmeye çalışıyor.
kızlarına bana bakın talebi olmadı hiç
ama olsa da bizimkiler o konuda çok sertler. cenazesine dahi gitmezler.
belki dışarıdan bakanlar ne olursa olsun babadır, evlat olarak yardım etmeli diye düşünebilir
ama bu tamamen vicdan ve tercih meselesi
kin duyuyorlar, bir gram acıma duygusu kalmamış yaşadıkları sefalet ve rezillikler yüzünden
bir anne, bir baba evladının çocukluğunda ona zarar vererek hayatından çok şey çalabiliyor
Her gun haberlerde gordugumuz erkeklerin siddetlerinden sanırım.
.Ama adamı hic tanımadıgım icin de korkuyorum belalı biriyse hapse girerse falan diye.
İşte burda kendiniZle çelişiyorsunuz. Yıllar önce boşanmışlar, çocuklarını hiç rahatsız etmemiş yazmışsınızannesiyle yıllar once bosanmıslar. Kotu biri degil annesini cocuklarını hic rahatsız etmemis
Okumamış olmaları, belaya meyilli olmalarına mı sebep olur? Sicil kaydı mı var.Baba tarafı okumus etmis degil, belaya meyilli insanlar. Gorusmuyor onlarla ama babasının da meyilli olması cok garip olmaz.
E o zaman dogmamis cocuga don bicmek manasiz. Sevgiliniz napmasi gerektigini bilir su an sizlik bir durum yok. Belki de hic boyle bir durum olmayacak zaten yillardir gorusmuyorlar.Nasıl biri oldugunu hic bilmiyorum tanısmadım ve sevgilim tanıstırmak istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?