İyi akşamlar hanımlar
Sizlere kafamı karıştıran ve gerçekten dert edindiğim bir şeyi sormak istiyorum..
1,5 aydır ilişkim var, arkadaşımın düğününde tanıştık.Uzakta yaşadığı için de onun haricinde sadece 1 kez buluşabildik.Ama sürekli konuşuyoruz.
Buluşmamız çok güzeldi, çok cana yakın, efendi vs. Gözlerimin içine içine baktı.
Her neyse kendisi beni çok sevdiğini, hatta aşık olduğunu söylüyor. Tamam ben de seviyorum tabi ki ama aşık olmak çok başka değil mi?Bana neden aşık olsun ki? Ama ben inanamıyorum. Buluşmamızın olumlu geçmesine bile inanamıyorum
Sonra diyorum ki tutsak neden sana yalan söylesin, senden ne kârı var? Mesela hiçbir şekilde yakınlaşma yaşamayacağımızı biliyor, e o zaman neden sana yalan söylesin sebebi yok diyorum. Öyle diyorsa öyledir diyorum.Erken olmasına rağmen ailesi bile biliyor beni.
Ama içimdeki öteki ses de sana neden aşık olsun ki gör bak ikinci buluşmanız olumsuz geçecek hatta seni bu sefer beğenmeyecek diyor. Sonra ben de aynanın karşısına geçip çirkin miyim muhasebesi yapıyorum sanırım benim psikolojim bozuldu..
Bu da dert mi daha ne istiyorsun demeyin, ben sadece inanamıyorum, hep bir şüpheyle yaklaşıyorum. Daha önce beni bir başkası reddetmişti, bilenler bilir acaba onun mu etkisi var? Beğenilmemeyi mi içselleştirdim ki? Ya da önceden hiç doğru düzgün ciddi ilişkim olmadığı için mi? İlk buluşmamızda heyecanlanmamıştım bile çok sakindim, şimdi 2.ci buluşmamızdan korkuyorum..
Çok haklısınız. Ben daha önce kiminle görüşsem daha ilişkiye bile başlamadan anlaşamıyorduk, ya da buluşunca olumsuz geçiyordu. Aslında özgüvenim düşük değil, karşımdaki de bradd pit değil sonuçta. Ama işte inanamıyorum,her şey yalan gibi geliyorAşka inancını kaybettiren birşeyler yaşamışsın belli. Ama bunu devam ettirip zırha bürünmenin anlamı yok.
Ya da özgüvenin düşük.
"Nasıl bana aşık olabilir?" de ne demek?
Olmuş olmuş işte.
Diğeri tam anlamıyla bitti, yoksa bitmeden bir ilişkiye başlayıp sevgilime bu haksızlığı yapamazdımSen diğerini tam anlamıyla bitiremeden yeni bir ilişkiye başlamamalıydın sütyenli bacım.
Neden bu aşağılık kompleksi?Bana neden aşık olsun ki?
Tam da sizin gibi düşünüyorum işte nokta atışı yaptınızMuhtemelen asik degildir, duygulari yogundur. Erkeklerin hicbir soyledigine inanmayin. Hepsi kopruyu gecene kadar...
Aslında ben de saklamam, hadi o zaman istemeye gidelim değil de, sadece benimle görüştüğünü biliyorlar:)Ne çabuk aileler öğrendi.
Böyle aceleye getiren insandan korkarım ben.
Neden bu aşağılık kompleksi?
Kompleksten dolayı inanmadığımı düşünüyorsunuz yani hanımlar, bunu da değerlendireceğimÖzgüven eksikliği bunlar
İnanma bu kadar kısa sürede aşık olan çabuk bırakır köprüyü geçene kadardır dikkatli kontrollü git kendini kaptırma mantıklı olİyi akşamlar hanımlar
Sizlere kafamı karıştıran ve gerçekten dert edindiğim bir şeyi sormak istiyorum..
1,5 aydır ilişkim var, arkadaşımın düğününde tanıştık.Uzakta yaşadığı için de onun haricinde sadece 1 kez buluşabildik.Ama sürekli konuşuyoruz.
Buluşmamız çok güzeldi, çok cana yakın, efendi vs. Gözlerimin içine içine baktı.
Her neyse kendisi beni çok sevdiğini, hatta aşık olduğunu söylüyor. Tamam ben de seviyorum tabi ki ama aşık olmak çok başka değil mi?Bana neden aşık olsun ki? Ama ben inanamıyorum. Buluşmamızın olumlu geçmesine bile inanamıyorum
Sonra diyorum ki tutsak neden sana yalan söylesin, senden ne kârı var? Mesela hiçbir şekilde yakınlaşma yaşamayacağımızı biliyor, e o zaman neden sana yalan söylesin sebebi yok diyorum. Öyle diyorsa öyledir diyorum.Erken olmasına rağmen ailesi bile biliyor beni.
Ama içimdeki öteki ses de sana neden aşık olsun ki gör bak ikinci buluşmanız olumsuz geçecek hatta seni bu sefer beğenmeyecek diyor. Sonra ben de aynanın karşısına geçip çirkin miyim muhasebesi yapıyorum sanırım benim psikolojim bozuldu..
Bu da dert mi daha ne istiyorsun demeyin, ben sadece inanamıyorum, hep bir şüpheyle yaklaşıyorum. Daha önce beni bir başkası reddetmişti, bilenler bilir acaba onun mu etkisi var? Beğenilmemeyi mi içselleştirdim ki? Ya da önceden hiç doğru düzgün ciddi ilişkim olmadığı için mi? İlk buluşmamızda heyecanlanmamıştım bile çok sakindim, şimdi 2.ci buluşmamızdan korkuyorum..
Yazından öyle anlamadım ben ama. Ya da şöyle söyleyeyim biraz erken oldu sankiDiğeri tam anlamıyla bitti, yoksa bitmeden bir ilişkiye başlayıp sevgilime bu haksızlığı yapamazdım
Ben 21, o 25 olacak:)Özgüven eksikliği mi var ne demek bana nasıl aşık olur , karşı taraf biraz acele ediyor ee buda normal olarak inandırıcı gelmiyor olabilir.
Yaşlar kaç ?
Ona karşı sevgimin tamamen bitmesine kadar bekledim, yoksa daha önce de hayatıma birilerini alma imkanım vardı. Şükür Allah aldı kalbimdenYazından öyle anlamadım ben ama. Ya da şöyle söyleyeyim biraz erken oldu sanki
Çok haklısınız. Ben de bırakır zaten yalan gibi hissediyorum..İnanma bu kadar kısa sürede aşık olan çabuk bırakır köprüyü geçene kadardır dikkatli kontrollü git kendini kaptırma mantıklı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?