Kimse kimseyi sevmek zorunda değil.
Birisinin sizi beğenmemesi çirkin olduğunuz anlamına gelmez.
Siz kaç kişiyi reddettiniz bir de onu düşünün.
Şüphe iyidir gözünüzü açık tutar ama çok fazlası da zarar :/
Once asik olunur zaten ask heyecan tutku falan. Sevgi sonradan gelir.birini taniyip hemen kalple beyinle sevmek imkansiz bencede..
Bana sevgilinin duygusu normal senin ki normal disi geldi
Once asik olunur zaten ask heyecan tutku falan. Sevgi sonradan gelir.birini taniyip hemen kalple beyinle sevmek imkansiz bencede..
Bana sevgilinin duygusu normal senin ki normal disi geldi
İlk görüşte aşka inanıyorsunuz o zaman? Ben sadece seviyorum, onun bahsettiği gibi kör kütük aşık değilim ki..Öyle konuşuyor ki şüpheye düşüyorum ben de.
Niye bu kadar sıkıyorsun kendini. Zamana biraksana :) kader kısmet, olacakla öleceğe çare yok. Olacaksa sen ne kadar şüphe edersen et olur zaten, böyle düşün rahatla :) Çok da şüphe etme tabi, dozu iyi ayarla:)
Niye bu kadar sıkıyorsun kendini. Zamana biraksana :) kader kısmet, olacakla öleceğe çare yok. Olacaksa sen ne kadar şüphe edersen et olur zaten, böyle düşün rahatla :) Çok da şüphe etme tabi, dozu iyi ayarla:)
Güncelleme:Kendisi güzel bir yerde nezih semtte memur. Benim yaşadığım ilçe de orayla kıyaslanmaz bile öyle söyleyim. Beni daha çok görebilmek için yaşadığım yere(bayağı uzak) tayin istedi. Bu durum ona inanmam için bir sebep.
Ama bazen de kırıcı şeyler yapıyor, özürler diliyor ama bende etki etmiyor.
Neye inanacağımı bilmiyorum..