sevgilimin bana aşık olmasına inanamıyorum

Çok fazlası zarar tabi ki haklısınız. Çok kişiyi reddetmedim açıkcası

Güncel kalması için yazıyorum.. Yok mu bir başka fikri olan?.. :)

Once asik olunur zaten ask heyecan tutku falan. Sevgi sonradan gelir.birini taniyip hemen kalple beyinle sevmek imkansiz bencede..
Bana sevgilinin duygusu normal senin ki normal disi geldi

Once asik olunur zaten ask heyecan tutku falan. Sevgi sonradan gelir.birini taniyip hemen kalple beyinle sevmek imkansiz bencede..
Bana sevgilinin duygusu normal senin ki normal disi geldi
İlk görüşte aşka inanıyorsunuz o zaman? Ben sadece seviyorum, onun bahsettiği gibi kör kütük aşık değilim ki..Öyle konuşuyor ki şüpheye düşüyorum ben de.

Niye bu kadar sıkıyorsun kendini. Zamana biraksana :) kader kısmet, olacakla öleceğe çare yok. Olacaksa sen ne kadar şüphe edersen et olur zaten, böyle düşün rahatla :) Çok da şüphe etme tabi, dozu iyi ayarla:)

Her şey olacağına varır tabi ki, ama ben yine kandırılmak, yine incinmek istemiyorum.. Bana da önce seviyorum deyip 2 ay sonra nişanlanan da oldu...

Güncelleme: Kendisi güzel bir yerde nezih semtte memur. Benim yaşadığım ilçe de orayla kıyaslanmaz bile öyle söyleyim. Beni daha çok görebilmek için yaşadığım yere(bayağı uzak) tayin istedi. Bu durum ona inanmam için bir sebep.
Ama bazen de kırıcı şeyler yapıyor, özürler diliyor ama bende etki etmiyor.
Neye inanacağımı bilmiyorum..

Senin özgüvenini alt üst eden bişey mi yaşadın yoksa çocuğu gözünde fazla mı büyüttün ?

Senin özgüvenini alt üst eden bişey mi yaşadın yoksa çocuğu gözünde fazla mı büyüttün ?
Çocuğun büyütülecek durumu yok öyle ahım şahım yakışıklı falan değil. Benim özgüvenimi mahveden olay yaşadım, bir erkek tarafından reddedildim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…