İyi akşamlar hanımlar
Sizlere kafamı karıştıran ve gerçekten dert edindiğim bir şeyi sormak istiyorum..
1,5 aydır ilişkim var, arkadaşımın düğününde tanıştık.Uzakta yaşadığı için de onun haricinde sadece 1 kez buluşabildik.Ama sürekli konuşuyoruz.
Buluşmamız çok güzeldi, çok cana yakın, efendi vs. Gözlerimin içine içine baktı.
Her neyse kendisi beni çok sevdiğini, hatta aşık olduğunu söylüyor. Tamam ben de seviyorum tabi ki ama aşık olmak çok başka değil mi?Bana neden aşık olsun ki? Ama ben inanamıyorum. Buluşmamızın olumlu geçmesine bile inanamıyorum
Sonra diyorum ki tutsak neden sana yalan söylesin, senden ne kârı var? Mesela hiçbir şekilde yakınlaşma yaşamayacağımızı biliyor, e o zaman neden sana yalan söylesin sebebi yok diyorum. Öyle diyorsa öyledir diyorum.Erken olmasına rağmen ailesi bile biliyor beni.
Ama içimdeki öteki ses de sana neden aşık olsun ki gör bak ikinci buluşmanız olumsuz geçecek hatta seni bu sefer beğenmeyecek diyor. Sonra ben de aynanın karşısına geçip çirkin miyim muhasebesi yapıyorum sanırım benim psikolojim bozuldu..
Bu da dert mi daha ne istiyorsun demeyin, ben sadece inanamıyorum, hep bir şüpheyle yaklaşıyorum. Daha önce beni bir başkası reddetmişti, bilenler bilir acaba onun mu etkisi var? Beğenilmemeyi mi içselleştirdim ki? Ya da önceden hiç doğru düzgün ciddi ilişkim olmadığı için mi? İlk buluşmamızda heyecanlanmamıştım bile çok sakindim, şimdi 2.ci buluşmamızdan korkuyorum..
İyi ki bu konuyu açmışım, inanıyormuş gibi yapmalıyım ama inanmamalıyım. Her ne kadar bu duygu beni rahatsız etse de.Canım aynı seni seviyorumlar sensiz yaşayamamlar her gün duamdasınları gördüm ben bütün ailesi de biliyodu destekliyodu 1 ay sürdü her şey mükemmel sonra pat ayrıldık 1 hafta içinde sevgili yaptı önümden mutluluk pozu vererek geçtiler o yüzden inandığını düşündür ama asla kendini kaptırma
Ben de reddedilmeme bağlıyorum, yoksa öyle özgüvensiz bir insan değilim. Birinin hele de zamanında çok sevdiğiniz birinin sizi beğenmemesi, istememesi, reddetmesi çok acı. Hem gururunuz kırılıyor hem kalbiniz. Şükür geçti her şey, ama sanki bilinçaltımda bu durumu içselleştirmişim.Reddedilmek başlı başına bir travma zaten. İnsanı çok inciten birşey. Bu şekilde degersizlik düşüncesi şeklinde olumsuz bir düşünce olarak size geri dönmüş. Bu düşünceler ilişkilerinizi etkiliyor. Öyleyse yardım alın.
Ben beni beğenmemesine bile inanamıyorum ki aşık olmasına inanayımAçıkçası bence de aşık değildir. 25 yaşında bir insan bir görüşle bir buluşmayla aşık mi olur? Hoşlanıyordur begrniyordur güzel bir birliktelik olabilir aşık olabilirim diye düşünüyordur en fazla.
Kompleksten dolayı inanmadığımı düşünüyorsunuz yani hanımlar, bunu da değerlendireceğim
İnanın ben de neden inanamadığımı sorgulayıp duruyorum. Benim için önemli bir detay, çünkü diğer var olan problemlerim hakkında da çözüm sinyali verebilir bu durum. Kendime sana neden yalan söylesin tutsak diye soruyorum sürekli, neden seni kandırsın diyorum. Yalan söylemesinin amacı yok ve arada ciddi vasıtalar var, kandırdım eğlendim seninle deyip ortadan yok da olamaz yani. Anlam veremiyorumBence öyle
Bir başkasına güvenememenin altında hep başka bir insan tarafından (anne, baba, kardeş, sevgili) yapılan şeylerin özgüveni zedelemesi olduğunu düşünüyorum (tecrübeyle sabit).
Çünkü güven kendi içinde başlayıp dışa doğru yayılır. Karşınızdakine güvenmeseniz bile kendinize olan inancınız kurtarır sizi.
Bilmem mi? Az ağlamadım beyzadem için. Ama o mutlu olsun.Ben de reddedilmeme bağlıyorum, yoksa öyle özgüvensiz bir insan değilim. Birinin hele de zamanında çok sevdiğiniz birinin sizi beğenmemesi, istememesi, reddetmesi çok acı. Hem gururunuz kırılıyor hem kalbiniz. Şükür geçti her şey, ama sanki bilinçaltımda bu durumu içselleştirmişim.
O mutlu olsun, inşallah siz de çok mutlu olunBilmem mi? Az ağlamadım beyzadem için. Ama o mutlu olsun.
Siz de mutlu olun. Allah sevindirsin sizi ona zor değil.O mutlu olsun, inşallah siz de çok mutlu olun
Ben bu zamana kadar adımlarımı dikkatli atmadım maalesef. Bundan sonra dikkatli atacağım. İnanmış gibi yapıp inanmayacağım.. Umarım üzülmeyiz, umarım çok mutlu oluruzDuygularımız,yaşadıklarımız o kadar benzer ki...Reddedilme kısmı bile.O acıyı biliyorum.
Aynı duyguyu ben de hissediyorum şu anda.Benim konuştuğum kişiyle olan durum biraz daha uzun ( 5-6 aydır ilgili ),ama yine de kafamda acabalar dönüyor.Zaten ona da söylemiştim ama gün geçtikçe daha inandırıcı geliyor sanki.Bilemiyorum sanırım zaman gerçekten ilaç.Karşıdakini tanıdıkça ne söyleyip söylemeyeceğini anlayabiliyorsunuz,düşünceleriniz daha da netleşiyor.Ama yine de adımlarımı dikkatli atıyorum ben.Umarım üzülmeyiz
Ciddi misiniz?Ben sizi yazınızdan, düşünce şeklinizden daha olgun biri gibi düşünüyordum. ŞaşkınımBen 21, o 25 olacak:)
Ciddiyim, ağustos 1996 doğumluyum:)Ciddi misiniz?Ben sizi yazınızdan, düşünce şeklinizden daha olgun biri gibi düşünüyordum. Şaşkınım
Bu olgunluğa bir alkış bendenCiddiyim, ağustos 1996 doğumluyum:)
Asik olduguna inanmadigin bi insana sevgilim demesen iyidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?