sevgilimin bana aşık olmasına inanamıyorum

Reddedilmek başlı başına bir travma zaten. İnsanı çok inciten birşey. Bu şekilde degersizlik düşüncesi şeklinde olumsuz bir düşünce olarak size geri dönmüş. Bu düşünceler ilişkilerinizi etkiliyor. Öyleyse yardım alın.

Açıkçası bence de aşık değildir. 25 yaşında bir insan bir görüşle bir buluşmayla aşık mi olur? Hoşlanıyordur begrniyordur güzel bir birliktelik olabilir aşık olabilirim diye düşünüyordur en fazla.

İyi ki bu konuyu açmışım, inanıyormuş gibi yapmalıyım ama inanmamalıyım. Her ne kadar bu duygu beni rahatsız etse de.

Ben de reddedilmeme bağlıyorum, yoksa öyle özgüvensiz bir insan değilim. Birinin hele de zamanında çok sevdiğiniz birinin sizi beğenmemesi, istememesi, reddetmesi çok acı. Hem gururunuz kırılıyor hem kalbiniz. Şükür geçti her şey, ama sanki bilinçaltımda bu durumu içselleştirmişim.

Ben beni beğenmemesine bile inanamıyorum ki aşık olmasına inanayım Bana çok saçma geliyor

Kompleksten dolayı inanmadığımı düşünüyorsunuz yani hanımlar, bunu da değerlendireceğim

Bence öyle
Bir başkasına güvenememenin altında hep başka bir insan tarafından (anne, baba, kardeş, sevgili) yapılan şeylerin özgüveni zedelemesi olduğunu düşünüyorum (tecrübeyle sabit).
Çünkü güven kendi içinde başlayıp dışa doğru yayılır. Karşınızdakine güvenmeseniz bile kendinize olan inancınız kurtarır sizi.

Zaten aşk dediğin hemen olur sonradan aşk olmaz sonradan sevilir canım

İnanın ben de neden inanamadığımı sorgulayıp duruyorum. Benim için önemli bir detay, çünkü diğer var olan problemlerim hakkında da çözüm sinyali verebilir bu durum. Kendime sana neden yalan söylesin tutsak diye soruyorum sürekli, neden seni kandırsın diyorum. Yalan söylemesinin amacı yok ve arada ciddi vasıtalar var, kandırdım eğlendim seninle deyip ortadan yok da olamaz yani. Anlam veremiyorum

Bilmem mi? Az ağlamadım beyzadem için. Ama o mutlu olsun.

Duygularımız,yaşadıklarımız o kadar benzer ki...Reddedilme kısmı bile.O acıyı biliyorum.

Aynı duyguyu ben de hissediyorum şu anda.Benim konuştuğum kişiyle olan durum biraz daha uzun ( 5-6 aydır ilgili ),ama yine de kafamda acabalar dönüyor.Zaten ona da söylemiştim ama gün geçtikçe daha inandırıcı geliyor sanki.Bilemiyorum sanırım zaman gerçekten ilaç.Karşıdakini tanıdıkça ne söyleyip söylemeyeceğini anlayabiliyorsunuz,düşünceleriniz daha da netleşiyor.Ama yine de adımlarımı dikkatli atıyorum ben.Umarım üzülmeyiz

Ben bu zamana kadar adımlarımı dikkatli atmadım maalesef. Bundan sonra dikkatli atacağım. İnanmış gibi yapıp inanmayacağım.. Umarım üzülmeyiz, umarım çok mutlu oluruz

Asik olduguna inanmadigin bi insana sevgilim demesen iyidi

Bence aşık olduğunu söylese de bunu size hissettirememiş. "Beni o kadar çok sevse bunu farkederdim şüphe duymazdım" diye düşünüp haklı bir şekilde inanmıyorsunuz. Ben olsam ben de inanmazdım çünkü erkekler malum.

Karşındakini gözünde çok büyütmüş olabilirsin , ben eşimin bana aşık olduğuna , sevdiğine inanmadım baya bir süre. Eşime seneler öncesinden platonik aşıktım ve çok yakışıklı buluyordum , flört dönemi de aşırı kibar ve jestlerle dolu idi. Mükemmel erkeği buldum diye düşünüyordum. Ve bana aşık olması imkansız geliyordu. Belki böyle birşeydir?

Eşimi hala çok beğenirim , çok severim ama mükemmel olduğunu düşünmüyorum artık tabiki

Bence akışına bırak , ne nedeni olacak ki? Yakınlaşma niyeti olsa adam km ötedeki kızı neden seçsin , yakınlaşmakta problem görmeyen birsürü insan varken... demek ki güzel şeyler hissetmiş. Rahat ol , olduğun gibi ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…