sevgilimin bana aşık olmasına inanamıyorum

Sadece buluştuğumuzda gözlerime çok güzel baktı, onun haricinde başka bir şey göremiyorum

Mükemmel olduğunu düşünmüyorum ki, şimdiden kusurlarını huylarını belli ediyor.Ben de onu beğeniyorum acaba ondan mı böyle oldu ki, işin içinden çıkamıyorum yahu her söylenen bana mantıklı geliyor Bir ömür mutlu olun

Sadece buluştuğumuzda gözlerime çok güzel baktı, onun haricinde başka bir şey göremiyorum

Aşıksa umarım kanıtlayacak hissettirecek birşey yapar. Böyle kuru kuru söylemekle olmuyor. Sizinle yaşıtım. Benim de flörtlerim hemen evlilik konusunu açar, hemen soğurum. "Seni evlenilecek kız gibi görüyorum hadi değerli hisset" dermiş gibi. Bunlara kim ögretmişse ailesiyle tanışınca, evlilik lafı geçince mutluluktan öleceğiz sanıyorlar.

Erkekler duygularını hep abartarak anlatıyor , gösteriyor. Muhtemelen sadece hoşlanıyor.

Canım aşık olabilir neden olmasın ki.. erkek arkadaşım her sabah işe giderken onun evinin önünden geçerken bana aşık olmuş tanımadan bilmeden. Düğünümüz var bak yaza.Tanidikça sevgiye dönüştü anlaşıyoruz çünkü birbirimizi kırmıyoruz. Neden bunun keyfini çikarmiyorsun. Olumsuzluğu çekiyosun. Böyle güzel başlangıçlar ilişkiyi daha sağlam yapıyo emin ol ki.
Bak ne şanslısın 1 buluşmada etkilemişsin konuşmanla düşüncelerinle etkilemişsin. Kendini şanslı gör ve keyfini çıkar. Su akar yolunu bulur..
Ama böyle olumsuz olursan sana aşık olan adamı da uzaklaştırırsın yapma.

Ona diyin ki bırak bu işleri hadi dostum bu hikayelere ben cok tokum

Bir bucuk ayda.. hem de sadece tek bulusmada... asik oldu... bunun dogru olduguna inanmiyorsunuzdur umarim. Daha birbirinizi dogru durust tanimadan... bence yogun duygulari ask zannediyor. Ilk aylar da guzeldir zaten ama hep boyle gitmez zamanla bu ypgun duygular azalir.

1.5 ayda bir kez gorusunce iletisim laynagi sadece telefon olunca boyle seyler dusunur insan. dur daha bunun ota b.ka kavgasi var. uzaktan iliski bana hep acaip gelmistir. yani yeni tanisma durumlari icin.

Canım zaten hiç bir zaman inanma. İnaniyo gibi yap, kendini kaptirma. Ama sen sanırım " kimse beni beğenemez" diye bir psikolojiye girmişsin o yüzden inanmıyorsun. Öyle birşey yok. O kişi beğenmedi diye başkaları da beğenmeyecek diye birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…