Çok teşekkür ederim beni utandırıyorsunuzBu olgunluğa bir alkış benden
Çok teşekkür ederim beni utandırıyorsunuz
Sadece buluştuğumuzda gözlerime çok güzel baktı, onun haricinde başka bir şey göremiyorumBence aşık olduğunu söylese de bunu size hissettirememiş. "Beni o kadar çok sevse bunu farkederdim şüphe duymazdım" diye düşünüp haklı bir şekilde inanmıyorsunuz. Ben olsam ben de inanmazdım çünkü erkekler malum.
Mükemmel olduğunu düşünmüyorum ki, şimdiden kusurlarını huylarını belli ediyor.Ben de onu beğeniyorum acaba ondan mı böyle oldu ki, işin içinden çıkamıyorum yahu her söylenen bana mantıklı geliyorKarşındakini gözünde çok büyütmüş olabilirsin , ben eşimin bana aşık olduğuna , sevdiğine inanmadım baya bir süre. Eşime seneler öncesinden platonik aşıktım ve çok yakışıklı buluyordum , flört dönemi de aşırı kibar ve jestlerle dolu idi. Mükemmel erkeği buldum diye düşünüyordum. Ve bana aşık olması imkansız geliyordu. Belki böyle birşeydir?
Eşimi hala çok beğenirim , çok severim ama mükemmel olduğunu düşünmüyorum artık tabiki
Bence akışına bırak , ne nedeni olacak ki? Yakınlaşma niyeti olsa adam km ötedeki kızı neden seçsin , yakınlaşmakta problem görmeyen birsürü insan varken... demek ki güzel şeyler hissetmiş. Rahat ol , olduğun gibi ol..
İster ahmet de ister mehmet
Sadece buluştuğumuzda gözlerime çok güzel baktı, onun haricinde başka bir şey göremiyorum
Korkmayın, bizim tanışmamızın 1.ayında yüzük taktık şükür sorun yaşamıyoruz 2 buçuk sene oldu evliyiz :)Ne çabuk aileler öğrendi.
Böyle aceleye getiren insandan korkarım ben.
Canım aşık olabilir neden olmasın ki.. erkek arkadaşım her sabah işe giderken onun evinin önünden geçerken bana aşık olmuş tanımadan bilmeden. Düğünümüz var bak yaza.Tanidikça sevgiye dönüştü anlaşıyoruz çünkü birbirimizi kırmıyoruz. Neden bunun keyfini çikarmiyorsun. Olumsuzluğu çekiyosun. Böyle güzel başlangıçlar ilişkiyi daha sağlam yapıyo emin ol ki.İyi akşamlar hanımlar
Sizlere kafamı karıştıran ve gerçekten dert edindiğim bir şeyi sormak istiyorum..
1,5 aydır ilişkim var, arkadaşımın düğününde tanıştık.Uzakta yaşadığı için de onun haricinde sadece 1 kez buluşabildik.Ama sürekli konuşuyoruz.
Buluşmamız çok güzeldi, çok cana yakın, efendi vs. Gözlerimin içine içine baktı.
Her neyse kendisi beni çok sevdiğini, hatta aşık olduğunu söylüyor. Tamam ben de seviyorum tabi ki ama aşık olmak çok başka değil mi?Bana neden aşık olsun ki? Ama ben inanamıyorum. Buluşmamızın olumlu geçmesine bile inanamıyorum
Sonra diyorum ki tutsak neden sana yalan söylesin, senden ne kârı var? Mesela hiçbir şekilde yakınlaşma yaşamayacağımızı biliyor, e o zaman neden sana yalan söylesin sebebi yok diyorum. Öyle diyorsa öyledir diyorum.Erken olmasına rağmen ailesi bile biliyor beni.
Ama içimdeki öteki ses de sana neden aşık olsun ki gör bak ikinci buluşmanız olumsuz geçecek hatta seni bu sefer beğenmeyecek diyor. Sonra ben de aynanın karşısına geçip çirkin miyim muhasebesi yapıyorum sanırım benim psikolojim bozuldu..
Bu da dert mi daha ne istiyorsun demeyin, ben sadece inanamıyorum, hep bir şüpheyle yaklaşıyorum. Daha önce beni bir başkası reddetmişti, bilenler bilir acaba onun mu etkisi var? Beğenilmemeyi mi içselleştirdim ki? Ya da önceden hiç doğru düzgün ciddi ilişkim olmadığı için mi? İlk buluşmamızda heyecanlanmamıştım bile çok sakindim, şimdi 2.ci buluşmamızdan korkuyorum..
İstisnalar kaideyi bozmaz. ( kamu spotu )Korkmayın, bizim tanışmamızın 1.ayında yüzük taktık şükür sorun yaşamıyoruz 2 buçuk sene oldu evliyiz :)
Önyargı kötüdür. (Kamu Spotu)
Oooo♡♡Ne kamusu bildiğin #Sagoİstisnalar kaideyi bozmaz. ( kamu spotu )
Eski sago&koleracılardan kim kaldıOooo♡♡Ne kamusu bildiğin #Sago
Ona diyin ki bırak bu işleri hadi dostum bu hikayelere ben cok tokumİyi akşamlar hanımlar
Sizlere kafamı karıştıran ve gerçekten dert edindiğim bir şeyi sormak istiyorum..
1,5 aydır ilişkim var, arkadaşımın düğününde tanıştık.Uzakta yaşadığı için de onun haricinde sadece 1 kez buluşabildik.Ama sürekli konuşuyoruz.
Buluşmamız çok güzeldi, çok cana yakın, efendi vs. Gözlerimin içine içine baktı.
Her neyse kendisi beni çok sevdiğini, hatta aşık olduğunu söylüyor. Tamam ben de seviyorum tabi ki ama aşık olmak çok başka değil mi?Bana neden aşık olsun ki? Ama ben inanamıyorum. Buluşmamızın olumlu geçmesine bile inanamıyorum
Sonra diyorum ki tutsak neden sana yalan söylesin, senden ne kârı var? Mesela hiçbir şekilde yakınlaşma yaşamayacağımızı biliyor, e o zaman neden sana yalan söylesin sebebi yok diyorum. Öyle diyorsa öyledir diyorum.Erken olmasına rağmen ailesi bile biliyor beni.
Ama içimdeki öteki ses de sana neden aşık olsun ki gör bak ikinci buluşmanız olumsuz geçecek hatta seni bu sefer beğenmeyecek diyor. Sonra ben de aynanın karşısına geçip çirkin miyim muhasebesi yapıyorum sanırım benim psikolojim bozuldu..
Bu da dert mi daha ne istiyorsun demeyin, ben sadece inanamıyorum, hep bir şüpheyle yaklaşıyorum. Daha önce beni bir başkası reddetmişti, bilenler bilir acaba onun mu etkisi var? Beğenilmemeyi mi içselleştirdim ki? Ya da önceden hiç doğru düzgün ciddi ilişkim olmadığı için mi? İlk buluşmamızda heyecanlanmamıştım bile çok sakindim, şimdi 2.ci buluşmamızdan korkuyorum..
Sen diğerini tam anlamıyla bitiremeden yeni bir ilişkiye başlamamalıydın sütyenli bacım.[/QUOTE
Gece gece guldurdun beni çok tatlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?