- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
Erkekler boyledir.Yogun duygu olabilir ama gecici de olabilir.Yani yogun ama heran cikabilir.Avcidir ya heran avindan vazgecebilir.Az olani cok soylerler.Bayanlar da cok olani az soylerler.Avdirlar ya.Ama kendilerini kaptirirlar.Zor sevip guvenip zor ayrilirlar..Sorun bundan kaynaklaniyor.Aslinda bu zor bir tezat.Bu tezat durum erkeklerin yararina kadinlarin zararina.Erkek adamsa eger kadin mutlu olur adam degilse kaypaksa kadin mutsuz.Kadin burda uyanik olacakİnanın ben de neden inanamadığımı sorgulayıp duruyorum. Benim için önemli bir detay, çünkü diğer var olan problemlerim hakkında da çözüm sinyali verebilir bu durum. Kendime sana neden yalan söylesin tutsak diye soruyorum sürekli, neden seni kandırsın diyorum. Yalan söylemesinin amacı yok ve arada ciddi vasıtalar var, kandırdım eğlendim seninle deyip ortadan yok da olamaz yani. Anlam veremiyorum
Evet, insanlara güven sorunum var zaten. Bu da yangından mal kaçırır gibi evlilikten, aşık olmaktan bahsedince tuzu biberi oldu..Neden guvenmiyosun? Guvenini mi yıktılar yakın zamanda?
Maşallah şimdiden mutluluklar dilerimCanım aşık olabilir neden olmasın ki.. erkek arkadaşım her sabah işe giderken onun evinin önünden geçerken bana aşık olmuş tanımadan bilmeden. Düğünümüz var bak yaza.Tanidikça sevgiye dönüştü anlaşıyoruz çünkü birbirimizi kırmıyoruz. Neden bunun keyfini çikarmiyorsun. Olumsuzluğu çekiyosun. Böyle güzel başlangıçlar ilişkiyi daha sağlam yapıyo emin ol ki.
Bak ne şanslısın 1 buluşmada etkilemişsin konuşmanla düşüncelerinle etkilemişsin. Kendini şanslı gör ve keyfini çıkar. Su akar yolunu bulur..
Ama böyle olumsuz olursan sana aşık olan adamı da uzaklaştırırsın yapma.
Evet, o kişi yüzünden kendimi durduk yere çirkin hissetmeye başladım. O kişiye duygularım bitti. Ama hissettirdiği olumsuz duygular kaldı demek ki..Canım zaten hiç bir zaman inanma. İnaniyo gibi yap, kendini kaptirma. Ama sen sanırım " kimse beni beğenemez" diye bir psikolojiye girmişsin o yüzden inanmıyorsun. Öyle birşey yok. O kişi beğenmedi diye başkaları da beğenmeyecek diye birşey yok.
Ah çok tatlısınız, çok teşekkür ederim güzel dileğiniz içinHerkes sevilmeyi hak eder, geçmişteki seni hak etmeyen insanlar için acaba mı diyerek kendini kasma..
Gerçekten aşık olmuşsa zamanla anlarsın zaten..
Umarım aşkın en güzel halini yaşarsın..
O kadar haklısınız ki..Bence de yoğun duyguyu, hoşlantıyı aşk zannediyor. Ben beğendim onu, benim açımdan sorun yok bir de inansamDoğru dusunuyorsunuz;bir kere yüzyüze görüşulmuş ve sadece 1.5 ayda sevmek!
Ne suz ne o sevmiş olamazsınız bunun sizinle alakası yok güzellik çirkinlik değil olay...kımyasina aykırı işin. ..Aşk da olamaz yanyana 1 kere gelme ike;heves olur ;istek olur;hormon olur. ..Ama siz inanmayın gerçekten. ..Erkekler tabiatlari gereği Avlar! Zaman ver ..tanı. ...bir de ASLA ARAMIZDA BİRSEY YASANAMAYACAGİNİ BİLİYOR DEMİŞSİNİZ YA O BİLE ;AZMETTIRIR ERKEĞE. ..Bir de abla tavsiye si nacizane; Bu kadar kafanı yorma. ..Bu kadar önemse më. ..seni sevmesi beğenmesi değil önemli olan :SEN BEĞENDİN MI;KENDİNİ ONEMSE!
Ailesine söylemesine ben de kızdım, ne gerek vardı ki şimdi dedim. Ama onlardan saklayamazdım dedi. Ben kendi aileme henüz söylemeyi düşünmüyorum şahsen..:) Tanımaya çalışıyorum, umarım anlaşırızBir kere gordugu kisiden anca cok hoslaniyordur. Ask bilmem ama sevgi kesinlikle daha olgunlasan zamanlarda olusan bi duygu.
Ve hemen ailesine soylemesi falan da tuhaf. Yangindan mal mi kaciriyor? Tanimaya devam edin derim. Acele etmeyin
Özelden de tavsiyelerinize açığım, çünkü ben hiç uyanık değilim:) Sevmesem bile alışkanlıktan kendimi kaptırır giderim..Hiç taktik falan bilmiyorumErkekler boyledir.Yogun duygu olabilir ama gecici de olabilir.Yani yogun ama heran cikabilir.Avcidir ya heran avindan vazgecebilir.Az olani cok soylerler.Bayanlar da cok olani az soylerler.Avdirlar ya.Ama kendilerini kaptirirlar.Zor sevip guvenip zor ayrilirlar..Sorun bundan kaynaklaniyor.Aslinda bu zor bir tezat.Bu tezat durum erkeklerin yararina kadinlarin zararina.Erkek adamsa eger kadin mutlu olur adam degilse kaypaksa kadin mutsuz.Kadin burda uyanik olacak
Haklısınız, akışına bıraktım:)Akışına bırak.. olumluda olabilir olumsuzda. Bu kadar anlam yukleme. Herkes yasiyor bunlari sadece sen degil.
kendinden akıp giden şeyler her zaman daha huzur veriri inan ki. keyfini çıkar. sana da mutluluklar :)Maşallah şimdiden mutluluklar dilerimBir yanım da sizin gibi boşver keyfini çıkar diyor öteki yanım da inanmakta zorlanıyor. O kadar ikilemde kaldım ki. Herkesin dediği de doğru geliyor bana, kimseye haksızsın da diyemiyorum. Sanırım gerçekten zaman en iyi ilaç:)
İyi akşamlar hanımlar
Sizlere kafamı karıştıran ve gerçekten dert edindiğim bir şeyi sormak istiyorum..
1,5 aydır ilişkim var, arkadaşımın düğününde tanıştık.Uzakta yaşadığı için de onun haricinde sadece 1 kez buluşabildik.Ama sürekli konuşuyoruz.
Buluşmamız çok güzeldi, çok cana yakın, efendi vs. Gözlerimin içine içine baktı.
Her neyse kendisi beni çok sevdiğini, hatta aşık olduğunu söylüyor. Tamam ben de seviyorum tabi ki ama aşık olmak çok başka değil mi?Bana neden aşık olsun ki? Ama ben inanamıyorum. Buluşmamızın olumlu geçmesine bile inanamıyorum
Sonra diyorum ki tutsak neden sana yalan söylesin, senden ne kârı var? Mesela hiçbir şekilde yakınlaşma yaşamayacağımızı biliyor, e o zaman neden sana yalan söylesin sebebi yok diyorum. Öyle diyorsa öyledir diyorum.Erken olmasına rağmen ailesi bile biliyor beni.
Ama içimdeki öteki ses de sana neden aşık olsun ki gör bak ikinci buluşmanız olumsuz geçecek hatta seni bu sefer beğenmeyecek diyor. Sonra ben de aynanın karşısına geçip çirkin miyim muhasebesi yapıyorum sanırım benim psikolojim bozuldu..
Bu da dert mi daha ne istiyorsun demeyin, ben sadece inanamıyorum, hep bir şüpheyle yaklaşıyorum. Daha önce beni bir başkası reddetmişti, bilenler bilir acaba onun mu etkisi var? Beğenilmemeyi mi içselleştirdim ki? Ya da önceden hiç doğru düzgün ciddi ilişkim olmadığı için mi? İlk buluşmamızda heyecanlanmamıştım bile çok sakindim, şimdi 2.ci buluşmamızdan korkuyorum..
Çok teşekkür ederim kitap tavsiyesi için. Çare güvenmemek, bunu sevdim:)Ozel mesajin kapali:)Ama kelin merhemi olsa basina surer.Care guvenmemek hic.Evlenene kadar evlendikten sonra bile.
Seda Diker kitaplari okuyabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?