sevgilimin bana aşık olmasına inanamıyorum

Herkes sevilmeyi hak eder, geçmişteki seni hak etmeyen insanlar için acaba mı diyerek kendini kasma..
Gerçekten aşık olmuşsa zamanla anlarsın zaten..
Umarım aşkın en güzel halini yaşarsın..

1 kere görüşerek ne aşkıymış bu? Aşık değil ama olmayacağı anlamına gelmez.

Doğru dusunuyorsunuz;bir kere yüzyüze görüşulmuş ve sadece 1.5 ayda sevmek!
Ne suz ne o sevmiş olamazsınız bunun sizinle alakası yok güzellik çirkinlik değil olay...kımyasina aykırı işin. ..Aşk da olamaz yanyana 1 kere gelme ike;heves olur ;istek olur;hormon olur. ..Ama siz inanmayın gerçekten. ..Erkekler tabiatlari gereği Avlar! Zaman ver ..tanı. ...bir de ASLA ARAMIZDA BİRSEY YASANAMAYACAGİNİ BİLİYOR DEMİŞSİNİZ YA O BİLE ;AZMETTIRIR ERKEĞE. ..Bir de abla tavsiye si nacizane; Bu kadar kafanı yorma. ..Bu kadar önemse më. ..seni sevmesi beğenmesi değil önemli olan :SEN BEĞENDİN MI;KENDİNİ ONEMSE!

Bir kere gordugu kisiden anca cok hoslaniyordur. Ask bilmem ama sevgi kesinlikle daha olgunlasan zamanlarda olusan bi duygu.

Ve hemen ailesine soylemesi falan da tuhaf. Yangindan mal mi kaciriyor? Tanimaya devam edin derim. Acele etmeyin

Akışına bırak.. olumluda olabilir olumsuzda. Bu kadar anlam yukleme. Herkes yasiyor bunlari sadece sen degil.

Ben ilk görüşte aşka inanmam.
İnanmadim ama eşime ilk görüşte aşık olmadım
Zamanla sevdim ve aşık oldum
Acele etme bu işe acele işe şeytan karışır derler dikkat et

Erkekler boyledir.Yogun duygu olabilir ama gecici de olabilir.Yani yogun ama heran cikabilir.Avcidir ya heran avindan vazgecebilir.Az olani cok soylerler.Bayanlar da cok olani az soylerler.Avdirlar ya.Ama kendilerini kaptirirlar.Zor sevip guvenip zor ayrilirlar..Sorun bundan kaynaklaniyor.Aslinda bu zor bir tezat.Bu tezat durum erkeklerin yararina kadinlarin zararina.Erkek adamsa eger kadin mutlu olur adam degilse kaypaksa kadin mutsuz.Kadin burda uyanik olacak

Son düzenleme:
Maşallah şimdiden mutluluklar dilerim Bir yanım da sizin gibi boşver keyfini çıkar diyor öteki yanım da inanmakta zorlanıyor. O kadar ikilemde kaldım ki. Herkesin dediği de doğru geliyor bana, kimseye haksızsın da diyemiyorum. Sanırım gerçekten zaman en iyi ilaç:)

Evet, o kişi yüzünden kendimi durduk yere çirkin hissetmeye başladım. O kişiye duygularım bitti. Ama hissettirdiği olumsuz duygular kaldı demek ki..

Herkes sevilmeyi hak eder, geçmişteki seni hak etmeyen insanlar için acaba mı diyerek kendini kasma..
Gerçekten aşık olmuşsa zamanla anlarsın zaten..
Umarım aşkın en güzel halini yaşarsın..
Ah çok tatlısınız, çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için

O kadar haklısınız ki..Bence de yoğun duyguyu, hoşlantıyı aşk zannediyor. Ben beğendim onu, benim açımdan sorun yok bir de inansam

Bir kere gordugu kisiden anca cok hoslaniyordur. Ask bilmem ama sevgi kesinlikle daha olgunlasan zamanlarda olusan bi duygu.

Ve hemen ailesine soylemesi falan da tuhaf. Yangindan mal mi kaciriyor? Tanimaya devam edin derim. Acele etmeyin
Ailesine söylemesine ben de kızdım, ne gerek vardı ki şimdi dedim. Ama onlardan saklayamazdım dedi. Ben kendi aileme henüz söylemeyi düşünmüyorum şahsen..:) Tanımaya çalışıyorum, umarım anlaşırız

Özelden de tavsiyelerinize açığım, çünkü ben hiç uyanık değilim:) Sevmesem bile alışkanlıktan kendimi kaptırır giderim..Hiç taktik falan bilmiyorum

Ozel mesajin kapali:)Ama kelin merhemi olsa basina surer.Care guvenmemek hic.Evlenene kadar evlendikten sonra bile.
Seda Diker kitaplari okuyabilirsin.

kendinden akıp giden şeyler her zaman daha huzur veriri inan ki. keyfini çıkar. sana da mutluluklar :)

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil.
Birisinin sizi beğenmemesi çirkin olduğunuz anlamına gelmez.
Siz kaç kişiyi reddettiniz bir de onu düşünün.
Şüphe iyidir gözünüzü açık tutar ama çok fazlası da zarar :/

Ozel mesajin kapali:)Ama kelin merhemi olsa basina surer.Care guvenmemek hic.Evlenene kadar evlendikten sonra bile.
Seda Diker kitaplari okuyabilirsin.
Çok teşekkür ederim kitap tavsiyesi için. Çare güvenmemek, bunu sevdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…