- 1 Aralık 2020
- 5.020
- 55.097
- 498
- Konu Sahibi dertkusu2727
-
23 yaşında bir insan şu an stajyer hakim olamaz olsa olsa stajyer avukat olur. Teknik olarak mümkün değil. Şu an fakülteyi muhtemelen yeni bitirdin. Önce sınava gireceksin. Sonra yazılı sınav sonucu açıklanacak. Ondan sonra 7-8 ay mülakat süreci var. Hangi dönemin hakimlik sınavına girdin?Hayır hukuk bitirdim
Hakimlik kazandım
Stajımı yapıyorum.
Avukatlık ruhtasını alıp stajı bitirip hakimliği kazanabiliyorsunuz anlayamayacağınız şeylerDaha önce avukatlık okuyorsunuz, ne ara hakim oldunuz.
Tamam siz haklısınız23 yaşında bir insan şu an stajyer hakim olamaz olsa olsa stajyer avukat olur. Teknik olarak mümkün değil. Şu an fakülteyi muhtemelen yeni bitirdin. Önce sınava gireceksin. Sonra açıklanacak 7-8 ay mülakat süreci var. Hangi dönemin hakimlik sınavına
bir hakim böyle saçmalamaz ya mağara fikirleri savunmayın.Hayır hukuk bitirdim
Hakimlik kazandım
Stajımı yapıyorum.
Hadi inşallah sendeki bu hayal gücüyle seneyede profesörlük biterBişey kanıtlamak zorunda değilim :)
Anlamadım, anlamıyorum. Sence burada konu evde iş bölümü yapıp yapmamaları mı? Çok daha büyük sıkıntılar var bu konuda. Kimse seni anlamıyorsa kendini bir gözden geçirmelisin.Kibarca emir versin değil
Kibarca konuşup rahatsız oldugu konuları konuşup iş görevi yapmaları anladınız mı
Adamın karakteri bu?
kızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
sevgilimin durumu çok iyi üç tane dükkanı var bende onlardan birinde asgari ücret çalışıyorum. şartlarım herkesle aynı. o bazen işe gelir bazen gelmez. ama artık onun evde yatması benim çalışmam gücüme gidiyor. üstüne üstlük son 1 bucuk yıldır beraber yasıyoruz ben 10 saat çalısıp eve gidiyorum tamam taş taşımıyorum ama dinlenmek istiorum benden çamaşır ütü bulaşık istiyor bende ve temizlikçi al dedim bana kızdı. ama kendine 20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor. işimi seviyorum cok alıştım ama artık hem onu hem işi bırakmak istiyorum. konu evliliğe gelince ben asla evlenmem diyor. ama benden karılık görevleri istiyor. bende geri annemlerde kalmaya başladım 4 gündür kafam çok karışık. şimdi ayrılıp herseyi bitirsem ailem bana kendini kullandırdın diyecek off offf.
Yavrucum git saçma esprilerini başka yerde yap daha avukatlık stajına bile başlamadığını yazmışsın. Üstelik denklik bile alamamışsın ne hakimliği? Komik değilsinTamam siz haklısınız
15 agustos 2000 dogumluyum hukuk bitirdim
Staja başlayacağım ama bazı sebeplerden biraz gecikmeli oluyor yani 1 aya başlamış olurum.ama ailem şehir olarak uzak kalmış olacak ben türkiyeye geldim staj için onlar iste kıbrısta.henüz onlardan ayrı kalmaya hazır değilim henüz staja başlayacağımı kabul edemedim ve şuan 23 yaşındayım kendimi yaşlanmış hissediyorum daha staja başlıcam 1 yıl vs bazı arkadaşlarım şuanda avukwt oldu benim denkliğimi beklemem biraz uzun sürdüğü için henüz başlayacağım hem bunu takıyorum
Hemde ailemden uzak kalmak ayda bir görmek zor oluyor bir ablam 4 yaşında yiğenim annem babam orda.burda akrabalarım var ama eksiklik hissediyorum ve geç kalmışlık
Ayyy bir tutturmsun orta yol orta yol diye, 13 yıllık kocam bana bu şekilde davranamaz.Her şeye he deyip, kendini kul köle etmek orta yol falan değil küçük hanım.Çok bilmiş hanmadi bende diyorumki sana adamın karakteri buysa onunla konuşup orta yolu bulmak zorunda kalıyorlar
Yaşı küçükmüş zaten, okuyor da, bunların bir önemi yok. Zamanla tecrübe ettikçe anlayacak. Şimdi iyi bişey sanıyor, katlandıkça kıymetlenirim sanıyor. O işlerin öyle olmadığını zaman gösterecek.Daha önce avukatlık okuyorsunuz, ne ara hakim oldunuz.
Kesin onu da ifşa olmamak için yazdım der. Moda oldu şu sıralar.Yavrucum git saçma esprilerini başka yerde yap daha avukatlık stajına bile başlamadığını yazmışsın. Üstelik denklik bile alamamışsın ne hakimliği? Komik değilsin
Avukatlık ruhtasını alıp stajı bitirip hakimliği kazanabiliyorsunuz anlayamayacağınız şeyler
Kimsenin hizmetcisi olmayın böyle mi kıymet veriyor size ? Evlilik düşünmüyor , aynı evde yaşıyor , temizlik yaoacak birini tutmak istemiyor eve.Hepsini siz yapacaksınız ne mecburiyetiniz var ? Evli olsanız bile eşinizin sorumluluğu olur kendi başınıza üstlenmezsiniz böylekızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
sevgilimin durumu çok iyi üç tane dükkanı var bende onlardan birinde asgari ücret çalışıyorum. şartlarım herkesle aynı. o bazen işe gelir bazen gelmez. ama artık onun evde yatması benim çalışmam gücüme gidiyor. üstüne üstlük son 1 bucuk yıldır beraber yasıyoruz ben 10 saat çalısıp eve gidiyorum tamam taş taşımıyorum ama dinlenmek istiorum benden çamaşır ütü bulaşık istiyor bende ve temizlikçi al dedim bana kızdı. ama kendine 20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor. işimi seviyorum cok alıştım ama artık hem onu hem işi bırakmak istiyorum. konu evliliğe gelince ben asla evlenmem diyor. ama benden karılık görevleri istiyor. bende geri annemlerde kalmaya başladım 4 gündür kafam çok karışık. şimdi ayrılıp herseyi bitirsem ailem bana kendini kullandırdın diyecek off offf.
Yaşı küçükmüş zaten, okuyor da, bunların bir önemi yok. Zamanla tecrübe ettikçe anlayacak. Şimdi iyi bişey sanıyor, katlandıkça kıymetlenirim sanıyor. O işlerin öyle olmadığını zaman gösterecek.
Cinsellikte yaşıyorsanız adam evlenipte neden sorumluluk alsinkikızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
Şimdilik memnun. Heves geçince görürüm bi de.Zor anlar bu düşünce yapısıyla. Halinde çok memnun çünkü.
Bebişim stajyer avukatlıktan ne ara hakimliğe atladın daha sevgilin bile hakim ol diyordu yakın zaman önce hshsHayır hukuk bitirdim
Hakimlik kazandım
Stajımı yapıyorum.
Yok avukatlık ruhsatını alınca sınava girip hakim olunuyomuş ondan öyle demiş. önden hakimim diye söylemiş ilerde olunabiliyo diyeKesin onu da ifşa olmamak için yazdım der. Moda oldu şu sıralar.
Avukatlık ruhtasını alıp stajı bitirip hakimliği kazanabiliyorsunuz anlayamayacağınız şeyler
Bir buçuk yıl aynı evi paylaşmışsiniz kendinizi kullandirmissiniz ailenizde bu durumu kabul etmiş ..şimdi ayrılınca mi kullanılmış oluyorsunuz..ben en çok ailenize şaşırdım bir buçuk sene aynı evde yaşarken sorun yok ayrılınca da size kendini kullandirdin diyecekler .hakikaten çok tuhafkızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?