- 24 Ocak 2013
- 2.562
- 8.471
- 358
- Konu Sahibi dertkusu2727
-
Öyle "erkekler beklerler yaradılış gereği" diye bir şey yok, kendinizi kandırmayın. Hiçkimsenin "eşit bir ortaklık" (evlilik yani!) dahilinde sizden iş istemeye HAKKI YOK. Fıtratı öyle olanın da hala hizmetçiliğini yapmaya gönüllü olan varsa, kendi seçimleridir.Şimdi emir kipiyle diyorsa yanlış belki sana bu şekilde gelmese kendin yapacaksın
Ama erkeklerin çoğu böyle benimkide böyle. beklerler yaradılış gereği malesef .
Ama bunu emir kipiyle yapıyorsa yanlış bunu ona izah et de bana bu şekilde konuşma zaten ben ne yapmam gerektiğini bilirim gibisinden tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
Bedava hizmetçi daha iyi değil miyani istese temizlikçi alır hafta da bir kez benden beklemez
Bu üye, nikahı dahi kıymayan bir adam için yapıyor. Ve emrediliyor. Benim nikahlı kocam dahi bana o emir kipiyle konuşamaz. Ayrıyetende erkekler öyle yaratılmamış. Kaynananız fazla şımartmış. Bizim evde ütüleri kocam yapar :)Şimdi emir kipiyle diyorsa yanlış belki sana bu şekilde gelmese kendin yapacaksın
Ama bunu emir kipiyle yapıyorsa yanlış bunu ona izah et de bana bu şekilde konuşma zaten ben ne yapmam gerektiğini bilirim gibisinden tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
Onun kaynanasi yok o da 12 yas buyuk biriyle sevgili.Bu üye, nikahı dahi kıymayan bir adam için yapıyor. Ve emrediliyor. Benim nikahlı kocam dahi bana o emir kipiyle konuşamaz. Ayrıyetende erkekler öyle yaratılmamış. Kaynananız fazla şımartmış. Bizim evde ütüleri kocam yapar :)
Bir de Türkçe bilseniz, neler neler olacak demek kiDenkliğimi 6 ay önce aldım sadece geçikti ve hakimliği kazandım suanda staja baslıyorım sınavlar çoktan yapıldı biraz araştırn ayrıca kimseye kanıtlamak zorunda değilim
Ay oda mı..Onun kaynanasi yok o da 12 yas buyuk biriyle sevgili.
Yavrucum git saçma esprilerini başka yerde yap daha avukatlık stajına bile başlamadığını yazmışsın. Üstelik denklik bile alamamışsın ne hakimliği? Komik değilsin
Evet farklılıkları olsa da oldukça benziyolar onunla. Ancak ikisi de aktif üye ve kazen az önce baktı bu üyeye. Aynı kişi olsalar yakalanırdı yaniMiraces siz Bulgaristan'da özel bir üniversitede hukuk eğitimi alan üye, değil misiniz ?
Vallahi bana da bütün bunları yapacak enayi olsa ben de FITRATIM GEREĞİ beklerim ama erkekler çok uyanık yapmazlarÖyle "erkekler beklerler yaradılış gereği" diye bir şey yok, kendinizi kandırmayın. Hiçkimsenin "eşit bir ortaklık" (evlilik yani!) dahilinde sizden iş istemeye HAKKI YOK. Fıtratı öyle olanın da hala hizmetçiliğini yapmaya gönüllü olan varsa, kendi seçimleridir.
Bakan adam çiçek gibi bakıyor karısına, sevgilisine.
Bacak arasında fazladan 2 gram et taşıyor diye sizin sahibiniz olmuyor hiçkimse.
Tabi, fıtrata girersek en çok zararlı çıkan taraf irkik.Vallahi bana da bütün bunları yapacak enayi olsa ben de FITRATIM GEREĞİ beklerim ama erkekler çok uyanık yapmazlar
Şimdi emir kipiyle diyorsa yanlış belki sana bu şekilde gelmese kendin yapacaksın
Bir konunun daha sonunda konu sahibi sevgilisinin/eşinin aslında melek olduğunun farkına varıp savunmaya geçti. Burası gerçekten kavga edenleri barıştıran, ayrılanları birleştiren bir site
Ben de ona takıldım. Dayısı paşa bu adamın yanında sürünmez. Kendi mesleğini mi bilmiyor, hayalperest mi anlamadım ki?hakimlik sınavı o kadar kolay ki... önemli olan ne kadar büyük bi dayın olduğu.
Olay sassy gibi hayal alemine dönecek diye korkuyorumBen de ona takıldım. Dayısı paşa bu adamın yanında sürünmez. Kendi mesleğini mi bilmiyor, hayalperest mi anlamadım ki?
Sizden ayrılınca gidip 20 yaşında bi kız bulup evlenecek. Şak diye. Buraya yazıyorum. Kadınlar kulübünde demişlerdi dersiniz.
Aslında pamuk gibi bir adam değil mi?Bu kadar kötü yorum gelince birden pamuk şekerine dönüştü dayı. Kendinizi kandırmaya devam edin, kocanız değil bir şeyiniz değil. Günün sonunda ne mi olacak? Anasının bulduğu, eli yüzü düzgün, hanım bir kızla evlenecek.Siz de yıllarınızı harcadığınız ile kalacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?