sevgilimin bana köle gibi davranması

Asgari ücrete hem iş (ki neden tamam taş taşımıyorum diyorsunuz, 10 saat çalışmak kolay mı?) hem aş, hem temizlik, hem cinsellik (adamın bakış açısına göre diyorum, hanzo çünkü). Valla mis. Bulunmaz nimetsiniz siz o adama. Çocuk istediği zaman da anasının babasının istediği biriyle evlenir. Oo ooh. Siz de kendi derdinize yanarsınız. Genceciksiniz ya, gencecik. Kullandırmayın kendinizi. Size verdiği maaş ile tek bir mont alıyor, temizlikçiye para vermez. Rezil adam.

Edit: Yorumları şimdi okudum. Aklın yolu hiç bu kadar bir olmamıştı

Son düzenleme:
Çok bilmiş hanmadi bende diyorumki sana adamın karakteri buysa onunla konuşup orta yolu bulmak zorunda kalıyorlar
Hayır sen diyorsun ki "erkekler böyledir yapacak bir şey yok, emir vermesin de buyruklarını kibarca söylesin". Yok efendim yumuşak falan söylemeyecek. Bir tarafını kaldıracak, kalkacak kendi ütüsünü kendi yapacak. Çok bilmişmiş. Ay yazık valla gencecik bir kadınsın kullandırtmayın kendinizi böyle insanlara

Ne guzel bir aileymissiniz siz, masallah size

Evet. Malesef herşey yaş değil işte
Bencede hersey yasta degil mesela ben sizin yasinizdaykende akli basinda dusunce sistemim vardi. Kendimi ezdirmezdim sirf erkek diye. Baska yenge muhabbeti oluyorsa direk ayrilirdim arkama donup bakmazdim vs vs.

Kadın seviyor ve adamı istiyorsa size bu yorum hakkı düşmez :) demekki ayrılamadıgı için yardım istiyor konu arkadaşımız
Yorum hakki dustugu icin buraya yaziyorum zaten. Ayrilamiyorsa gitsin tedavi olsun boyle bir iliskiyi surdurmek akil kari degil.

Kibarca emir versin değil
Kibarca konuşup rahatsız oldugu konuları konuşup iş görevi yapmaları anladınız mı
Adamın karakteri bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…