- 10 Eylül 2023
- 357
- 14
- 18
- 24
- Konu Sahibi dertkusu2727
-
Çok bilmiş hanmadi bende diyorumki sana adamın karakteri buysa onunla konuşup orta yolu bulmak zorunda kalıyorlarKankiiiiii, konudaki adam evde yatıyor kız işe gidiyor. Algılar open or closed?
Her an planlanmamis bir gebelik haberi alirmisiz gibi hissettim ben.Adamın yanında 1.5 yıl yaşamanıza laf etmiyor mu bu elalem, ayrılınca mı laf söz oluyor? Aileniz yağlı kapıyı bırakmayın istiyor sadece.
Ne gibi vasıfların var anlatsana bize,okuyormusun çalışıyormusun evlilik aile sevgili olayları filan ne düşünüyorsun.Evet. Malesef herşey yaş değil işte
Hayır sen diyorsun ki "erkekler böyledir yapacak bir şey yok, emir vermesin de buyruklarını kibarca söylesin". Yok efendim yumuşak falan söylemeyecek. Bir tarafını kaldıracak, kalkacak kendi ütüsünü kendi yapacak. Çok bilmişmiş. Ay yazık valla gencecik bir kadınsın kullandırtmayın kendinizi böyle insanlaraÇok bilmiş hanmadi bende diyorumki sana adamın karakteri buysa onunla konuşup orta yolu bulmak zorunda kalıyorlar
Ne guzel bir aileymissiniz siz, masallah sizeEtraflarında kadın olmayınca ne yapıyorlar, yaradılış demeyip başlarının çaresine bakıyorlar değil mi? Yoksa pisliğin içinde aç sefil otururlardı. Asgari ücretle 10 saat çalışan kadına yaradılışın böyle, kalk ütüle şunu diyemez kimse.
Benim iki erkek kardeşim de ütülerini kendileri yapardı. Hatta bardak tabaklarını bulaşık makinesine koyardı, makine yıkamışsa dolaplara yerleştirirlerdi, perde asmaya yardım ederlerdi. Büyük olan evlendi, şimdi de karısına yapıyor. Çünkü babam da öyleydi, annemin sırtında gezmeyip ben yaparım ben hallederim derdi. Yaradılış demeyelim de aileden alıştırma öğretme diyelim.
Bencede hersey yasta degil mesela ben sizin yasinizdaykende akli basinda dusunce sistemim vardi. Kendimi ezdirmezdim sirf erkek diye. Baska yenge muhabbeti oluyorsa direk ayrilirdim arkama donup bakmazdim vs vs.Evet. Malesef herşey yaş değil işte
Evet stajer hakimim :)Ne gibi vasıfların var anlatsana bize,okuyormusun çalışıyormusun evlilik aile sevgili olayları filan ne düşünüyorsun.
Yoo zorunda degil ayrilip duzgun bir adam bulabilir meselaÇok bilmiş hanmadi bende diyorumki sana adamın karakteri buysa onunla konuşup orta yolu bulmak zorunda kalıyorlar
Bende öyleyim emin olun gözümden dusenin üstüne basarım :)Bencede hersey yasta degil mesela ben sizin yasinizdaykende akli basinda dusunce sistemim vardi. Kendimi ezdirmezdim sirf erkek diye. Baska yenge muhabbeti oluyorsa direk ayrilirdim arkama donup bakmazdim vs vs.
Kadın seviyor ve adamı istiyorsa size bu yorum hakkı düşmez :) demekki ayrılamadıgı için yardım istiyor konu arkadaşımızYoo zorunda degil ayrilip duzgun bir adam bulabilir mesela
Acaba gozunuzden dusmesi icin ne yapsai lazim?Bende öyleyim emin olun gözümden dusenin üstüne basarım :)
Hakimlik için erken bir yaş değilmi bilmediğim için sordum.Evet stajer hakimim :)
Yorum hakki dustugu icin buraya yaziyorum zaten. Ayrilamiyorsa gitsin tedavi olsun boyle bir iliskiyi surdurmek akil kari degil.Kadın seviyor ve adamı istiyorsa size bu yorum hakkı düşmez :) demekki ayrılamadıgı için yardım istiyor konu arkadaşımız
Bu tip hanzolardan ayrılamıyorsanız ne yardımı bekliyorsunuz? Ayrılmaktan başka bir seçenek yok.Kadın seviyor ve adamı istiyorsa size bu yorum hakkı düşmez :) demekki ayrılamadıgı için yardım istiyor konu arkadaşımız
Kibarca emir versin değilHayır sen diyorsun ki "erkekler böyledir yapacak bir şey yok, emir vermesin de buyruklarını kibarca söylesin". Yok efendim yumuşak falan söylemeyecek. Bir tarafını kaldıracak, kalkacak kendi ütüsünü kendi yapacak. Çok bilmişmiş. Ay yazık valla gencecik bir kadınsın kullandırtmayın kendinizi böyle insanlara
Hayır hukuk bitirdimHakimlik için erken bir yaş değilmi bilmediğim için sordum.
Kesin oylesindir hakkımda kısmına da eğitim seviyesi doktora yazmışsın anam sen 5 yıl önden gidiyorsun galiba senin yaş kavramın gerçekten yokEvet stajer hakimim :)
Evet stajer hakimim :)
Bişey kanıtlamak zorunda değilim :)Kesin oylesindir hakkımda kısmına da eğitim seviyesi doktora yazmışsın anam sen 5 yıl önden gidiyorsun galiba senin yaş kavramın gerçekten yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?