- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi dertkusu2727
-
Hayır hukuk bitirdim
Hakimlik kazandım
Stajımı yapıyorum.
15 agustos 2000 dogumluyum hukuk bitirdim
Staja başlayacağım ama bazı sebeplerden biraz gecikmeli oluyor yani 1 aya başlamış olurum.ama ailem şehir olarak uzak kalmış olacak ben türkiyeye geldim staj için onlar iste kıbrısta.henüz onlardan ayrı kalmaya hazır değilim henüz staja başlayacağımı kabul edemedim ve şuan 23 yaşındayım kendimi yaşlanmış hissediyorum daha staja başlıcam 1 yıl vs bazı arkadaşlarım şuanda avukwt oldu benim denkliğimi beklemem biraz uzun sürdüğü için henüz başlayacağım hem bunu takıyorum
Hemde ailemden uzak kalmak ayda bir görmek zor oluyor bir ablam 4 yaşında yiğenim annem babam orda.burda akrabalarım var ama eksiklik hissediyorum ve geç kalmışlık
Ya abla konu sahibesi bile bence bu kız.12 gündemi staja başladın daha denklik bile almamışsın kafamı buluyon sen burada.
Mesela evli olsanız bunu yapamazdı. Karısının aldığı maaşın 3-4 katını giysiye veremezdi. Asgari ücretle çalışan kadın haklı olarak o giysileri parçalara ayırırdı. Eve yardımcı almayıp, karısını 10 saat çalıştırıp üstüne ev işini de yapacaksın deyip asgari ücret ödemek de sıkardı biraz.20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor.
Denkliğimi 6 ay önce aldım sadece geçikti ve hakimliği kazandım suanda staja baslıyorım sınavlar çoktan yapıldı biraz araştırn ayrıca kimseye kanıtlamak zorunda değilim12 gündemi staja başladın daha denklik bile almamışsın kafamı buluyon sen burada.
Burası böyle işte insanı vezirde eder rezildeYavrucum git saçma esprilerini başka yerde yap daha avukatlık stajına bile başlamadığını yazmışsın. Üstelik denklik bile alamamışsın ne hakimliği? Komik değilsin
Bebişim yazıların burada duruyor biliyor muydun ?Denkliğimi 6 ay önce aldım sadece geçikti ve hakimliği kazandım suanda staja baslıyorım sınavlar çoktan yapıldı biraz araştırn ayrıca kimseye kanıtlamak zorunda değilim
Konu sahibi hesap bilgilerinde şimdi sklsklks.Ya abla konu sahibesi bile bence bu kız.
Çünkü ikisinin de sevgilisi kendilerinden 12 yaş büyük
Araştırmama gerek yok çocuk..Denkliğimi 6 ay önce aldım sadece geçikti ve hakimliği kazandım suanda staja baslıyorım sınavlar çoktan yapıldı biraz araştırn ayrıca kimseye kanıtlamak zorunda değilim
kızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
sevgilimin durumu çok iyi üç tane dükkanı var bende onlardan birinde asgari ücret çalışıyorum. şartlarım herkesle aynı. o bazen işe gelir bazen gelmez. ama artık onun evde yatması benim çalışmam gücüme gidiyor. üstüne üstlük son 1 bucuk yıldır beraber yasıyoruz ben 10 saat çalısıp eve gidiyorum tamam taş taşımıyorum ama dinlenmek istiorum benden çamaşır ütü bulaşık istiyor bende ve temizlikçi al dedim bana kızdı. ama kendine 20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor. işimi seviyorum cok alıştım ama artık hem onu hem işi bırakmak istiyorum. konu evliliğe gelince ben asla evlenmem diyor. ama benden karılık görevleri istiyor. bende geri annemlerde kalmaya başladım 4 gündür kafam çok karışık. şimdi ayrılıp herseyi bitirsem ailem bana kendini kullandırdın diyecek off offf.
Denkliğimi 6 ay önce aldım sadece geçikti ve hakimliği kazandım suanda staja baslıyorım sınavlar çoktan yapıldı biraz araştırn ayrıca kimseye kanıtlamak zorunda değilim
Demiş kendileri hshsEvet avukat olacam. Avukat olmamı istemiyor başımıza iş gelir diye beni rahatsz ederler diye hakimliğe çalış diyor
Eğer gerçekten hakim olacaksan modern bir bakış açısı geliştir kendine, "yaradılış" "fıtrat" falandan uzak dur bennnnce.Denkliğimi 6 ay önce aldım sadece geçikti ve hakimliği kazandım suanda staja baslıyorım sınavlar çoktan yapıldı biraz araştırn ayrıca kimseye kanıtlamak zorunda değilim
Tatlım hangi ev? Beraber yaşamaysa tamam ama o durumda kadın da evin masraflarına ortak oluyor. Çalıştığı için eve yardımcı tutuyorlar. Sizin söz hakkınız yok ki evde. Zaten size söylemiş durumunuzu. Dürüst haysiyetli erkek sen iş yerinde yoruluyorsun, zaten fazla maaş veremiyorum bir de evde yorulma der kendiliğinden düşünür temizlik olayını.hayır en azından ev işlerinde yardımcı olsun istiyorum herşeyi bana bırakmasını istemiyorum
Sen sus bakayım hesap olayını ben dedim ben çalma dediklerimi sjksjksjkYa arkadaşlar konu sahibesi bizim hakimlik stajı yaptıgını söyleyen şahıs zaten..
Sevgilileri 12 yaş büyük ikisinin de
Az önce konu sahibesi hesap bilgilerini düzenliyordu eheh
Hakimlere de koruma verilebiliyor, hakimler avukatlardan daha güvende değil ki. Adam avukatlık yapabileceğini düşünmüyor küçük hanımın. Hakimliğe de sadece garanti maaş gözüyle baktığı çok belli kıymetli sevgülünün.Demiş kendileri hshs
Acaba asgari ücret alan ve sevgilisinin yanında çalışan birisi olmasın KatipHakimlere de koruma verilebiliyor, hakimler avukatlardan daha güvende değil ki. Adam avukatlık yapabileceğini düşünmüyor küçük hanımın. Hakimliğe de sadece garanti maaş gözüyle baktığı çok belli kıymetli sevgülünün.
Olsun kendini hakim ilan etmiş.Acaba asgari ücret alan ve sevgilisinin yanında çalışan birisi olmasın Katip
Şimdi emir kipiyle diyorsa yanlış belki sana bu şekilde gelmese kendin yapacaksın
Ama erkeklerin çoğu böyle benimkide böyle. beklerler yaradılış gereği malesef .
Ama bunu emir kipiyle yapıyorsa yanlış bunu ona izah et de bana bu şekilde konuşma zaten ben ne yapmam gerektiğini bilirim gibisinden tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
Daha başlığı okuyunca kolonyamı alıp öyle geldim.kızlar merhaba. ben 4 yıldır bir ilişki yaşıyorum. ve aslında o kadar çok sorun var ki bu ilşki de. en basiti ben 27 yaşındayım sevgilim benden 12 yaş büyük.
sevgilimin durumu çok iyi üç tane dükkanı var bende onlardan birinde asgari ücret çalışıyorum. şartlarım herkesle aynı. o bazen işe gelir bazen gelmez. ama artık onun evde yatması benim çalışmam gücüme gidiyor. üstüne üstlük son 1 bucuk yıldır beraber yasıyoruz ben 10 saat çalısıp eve gidiyorum tamam taş taşımıyorum ama dinlenmek istiorum benden çamaşır ütü bulaşık istiyor bende ve temizlikçi al dedim bana kızdı. ama kendine 20-30 binlik montlar 15-20 binlik ayakkabılar alıyor. işimi seviyorum cok alıştım ama artık hem onu hem işi bırakmak istiyorum. konu evliliğe gelince ben asla evlenmem diyor. ama benden karılık görevleri istiyor. bende geri annemlerde kalmaya başladım 4 gündür kafam çok karışık. şimdi ayrılıp herseyi bitirsem ailem bana kendini kullandırdın diyecek off offf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?