Seviyorum ama tabiki kendimi aşırı derece ezdircek kadar da vazgeçilmez değil benim için.Ben yediremiyorum kendime bu yaptıklarını.Özellikle böyle tepkisiz kalması beni çileden çıkartıo hakettiğimi düşünmüyorum.Bu şekilde umursanmamak sinirlerimi bozuo hatasını görmesini sağlamak istiyorum ama bi yolu yok sanırm
küfür yemeye meraklıysan mesaj atabilirsin
sana bu kadar rahat küfür etmesi senin suçun aslında.ilk küfür ettiğinde tepkini vermeliydin.onda seni kaybetme korkusu yok.bence telefonunu kapat ve günlerce açma.zaten sana ulaşmak istese ne yapar eder birilerinden ulaşır sana.yapman gereken onun biraz burnunu sürtmek.seviyorsa peşinden koşar.hem bunu da anlarsın.
canım daha çıkarken, sana küfür ediyor olması tuhaf. Küfürü hakedecek ne yapıyor olabilirsin ki; terbiyesizlikten başka bişi değil.Şort olayına gelince şaşırdım, çevremdki en sakin insanlar bile bu durumu bu kdar kolay kaldrımaz.Sana neyin dersini veriyorki sen çocuk musun?
Sevgilimin bana saygısı kalmadı tam 2 saat önce kendi kendine gerginlik yaratıp küfürlü msjlar attı bunun üzerine hafif tartıştık.Şimdi tam 2 saattir ne msj atıo ne arıo sizce napim msj atmamak için kendimi zor tutuyorum
mantıklı olanı evet arayıp sormamak bunu tabiki bi çok kişiden duyunca insan kendini daha güçlü hissediyor.Tşk ediyorum hanımlar vaktinizi ayırıp düşüncelerinzi paylaştığınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?