Sevgilimin bana saygısı kalmadı

sen cevap yazarsan, mesaj atarsan o hatasini anlamaz küfürlerine devam eder, senin degerin ukadar degil, bu kadar ezdirme kendini, seninde gururun var,

biz ayrı şehirlerdeyiz üniyi aynı yerde okuyoruz sadece.Yüz yüzeyken hiç böyle değil ama uzaktayken tam bir terbiyesiz ilgisiz umursamaz biri oluyor anlam veremiyorum hiç böyle değildi yanındayken

sana bu kadar rahat küfür etmesi senin suçun aslında.ilk küfür ettiğinde tepkini vermeliydin.onda seni kaybetme korkusu yok.bence telefonunu kapat ve günlerce açma.zaten sana ulaşmak istese ne yapar eder birilerinden ulaşır sana.yapman gereken onun biraz burnunu sürtmek.seviyorsa peşinden koşar.hem bunu da anlarsın.

teli kapatığımda hırsa binio kesinlikle burnu sürtmüo değişik biri.Sürekli kendi hatası yüzünden tartıştığımızda zaten bana benim ayrılmak istediğimi buna çalıştığımı bu yüzden tartıştığımı bahane edio yani teli kaparsam yine aynısını düşünecek.Ben daha napsam bilemiorum aslnda burnu sürtsün diye hiç yakın davranmıyorum artık ona ne elini tutuyorum ne sevdiğimi söylüorm ama adam sanırm sallamıo benle arkadaşı gibi konuşuo acaba onda alışkanlık oldumda ondanmı artık böyleki yani sanırm ne saygı duyduğu biriyim nese sewgili olarak gördüğü biriyim?

bu son ettiği küfürde bidaha bana küfür edecek olursa çekip gitmesini söyledim benim saçma sapan msjlarıma böle tepki verilceiğini söyledi ve ozmndan beri msj yok işte

Peki size birşey anlatıcam bu hareketin herhangi bahanesi olurmu bana söyleyin ben olaya hiç bi açıdan bakamıorm artık.
Bi gün ben şort giymiştim sinirlendi baya çıkar fln die kavga ettik çıkarmadım üni okuduğumz yer ztn deniz kıyısı yani şort giymek abes karşılanmıyor.o gün benim evimdeki halılar yıkamaya verilcekti ve halıyı almaya gelen adam benle muhattap olmaya çalıştı sewgilimde buna göz yımdu adam bana nereli olduğumu soruo ben cvp wermiorm sewgilim sölüo.neymiş efendim ben şort giyersem böyle olurmuş derismi alim diye böyle yapmışmış bide kendini haklı görüo böle. sonra özür diledi ama bunun bi açıklaması olamaz dimi

AkhyLs nasıl olsa dayanamayacaksın arayacaksın veya o mesaj yollarsa hemen cevap vereceksin, niye bize soruyorsun ki?
Aramayacak olsan, kararsız kaldım diye başlık açmazsın.
Sana küfür etme hakkını kendinde nasıl görüyor sevgilin? Görüyor diyorum, ilk küfrü değil çünkü. Zaten ilk defa küfrettiğinde bir daha yüzüne bakmaman gerekirdi, eğer kendine biraz saygın varsa.
Ama sen de ona küfrediyorsan bilemem tabii. O zaman arayabilirsin. Veya bekle mesaj yollasın, sonra ara!

sana küfür eden birine msj atmak istiyorsun ve ilk adımı atmak için kendini zor tutuyorsun.
Sakın böyle bi hata yapma derim çünkü kaliteni ortaya koy. normal bişi yapmadıgının farkına varsın..
sen ona msj attıkça o bunu normalleştirir sürekli aynı şeyleri yaşarsınız. baştan tavrını koy

anlattığım şort meselesinin hiç bi bahanesi olamaz dimi yani ben kendimi boş yere awutmim?

canım daha çıkarken, sana küfür ediyor olması tuhaf. Küfürü hakedecek ne yapıyor olabilirsin ki; terbiyesizlikten başka bişi değil.Şort olayına gelince şaşırdım, çevremdki en sakin insanlar bile bu durumu bu kdar kolay kaldrımaz.Sana neyin dersini veriyorki sen çocuk musun?

bide ders vermeyi geçtim madem seviorm diosun hiç bi şekilde buna göz yummaması gerekirdi bende kendimi kandırıorum hala yok özür diledi pişman oldu die onda hata yok en büyük hata bende yanlış seçim yapmışım.bu kdr insan bana hiç olumlu bişi söylemiosa ben kendimi kandırmışım sadece demekki

Nişanlımla 3 yıl sevgili dönemi yaşadık bu süre zarfında ne kavgalar ettik ama ağzımızdan bırak küfürü hakaret bile çıkmadı!! Bugün sana küfür eden yarın neler yapar allah bilir!!! Anladığım kadarıyla bu çocuğun seni kaybetme korkusu yok bu nedenle de istediği gibi konuşabiliyor.Sana yaptıklarına rağmen hala sen mesaj atmayı düşünüp kararsız kaldığına göre de neden seni kaybetme korkusu yaşamadığı anlaşılıyor.Ayrıca şort meselesinden de sevgilinin sadece sana sert yapabildiğini başkalarına seni savunacak kadar cesarete sahip olmadığını anladım ben.Seni gerçekten sevse ve kıskansa dersi mersi düşünmez asıl o adama dersini verirdi...Bence ne ara ne de sor.Yol yakınken bırak gitsin..

Biraz ağır olacak ama öyle olmuş bu zmana kadar.Bence ayrıl ve üniversite hayatının tadını çıkar, her zman hayatına bi erkek girebilir ama üniversite yıllarındaki ortamı bir daha bulamazsın. Ve sevgilinin seni kısıtlamasına da izin verme.Senin keskin çizgilerin olsun, onunkine uyum sağlamak zorunda kalma.

Hiç Bir Şey..
Yapacak Bir Şey Yok..
Çıktığı Kapıyı Hızlı Kapatmış, Sen Niye Açıyorsun Kendisi Açsın..

mantıklı olanı evet arayıp sormamak bunu tabiki bi çok kişiden duyunca insan kendini daha güçlü hissediyor.Tşk ediyorum hanımlar vaktinizi ayırıp düşüncelerinzi paylaştığınız için

mantıklı olanı evet arayıp sormamak bunu tabiki bi çok kişiden duyunca insan kendini daha güçlü hissediyor.Tşk ediyorum hanımlar vaktinizi ayırıp düşüncelerinzi paylaştığınız için

Herşey Gönlünce Olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…