Sevgilimin bana saygısı kalmadı

3 yıl birlikteliğiniz olmuş,,
anladığım kadarıyle getirisinden çok götürüsü olmuş,,
o kadar çok laçkalaşmış ki küfürler diz boyu !..
5 yıl eşimle flört ettim,,1 yıl nişanlı kaldım 1 yılda evliyim ,,toplam 7 yıl
ne bir küfür ne de surata tel kapama !...
Erkek arkadaşını geçiyorum artık,,Biraz da olsa kendine saygın varsa
içinde bulunduğun ilişkiyi ölç tart biç !...
Üstelik şort meselesine değinmiyorum bile !..
üniversite yılları en güzel seneler,,daha çok gençsin ye iç gez dolaş
seni üzmesine ve küfretmesine izin verme !..
ayrıca yaşadıkların, yaşayacaklarının göstergesi olsun ki ona göre temkinli kararlar ver !..
Hakkında hayırlısı olsun tatlım..

iyi gecelerr

Çok çirkin küfür etmesi...Bence ona bu duurmdan rahatsız olduğunuzu belirtin bir an evvel...yoksa böyle gider bu...

evlilier nişanlılar yorum yaptıkça zaten ne kdr yanlış bi seçim yaptığımı çok daha iyi anlıyorum.Şuandan itibaren tavrım kesin ve net ne ararım ne msj atarım.Ben belki düzelir bazı şeyler diye beklerken uzun süreli ilişkisi olan veya evli hanımlardan duyduğum şeyler üzerine bişeylerin düzelmiyeceğiini kesinlikle anladım

Çok çirkin küfür etmesi...Bence ona bu duurmdan rahatsız olduğunuzu belirtin bir an evvel...yoksa böyle gider bu...

defalarca belirttim değişen bişi yok ya küfür eder sinrlenince yada karşısında sanki erkek bi kankisi varmış gibi saygıszca konuşur.hata onda değil zaten bende ayrıl gitsin işte derdim ne ama söylemesi kolay geliodu bu zamana kadar şuan burda duyduğum onca yorumdan sonra ne kdr zorda olsa insanın kendi onurunu korumak için zorluk dinlemeden bişeyleri yapması gerektiğini anladım

Küfür etmesi hoş olmasa da bu ayrılık sebebi olamaz bence..Çünkü bazı erkeklerin maaşallahı var ..

Yanlarında eşleri,sevgilisi olmayı bırak, normal bır kız arkadaşı olsa bile,ortamda argo konuşmayacak kadar asiller saygılılar..

Ama bu yetişmeye bağlı diye düşünüyorum..küfüre gem vurulmaz, dizginlenmez..alışan insan için sıradan birşeydir..

Tabii ki bu durum küfürü onayladığım anlamına gelmez , lakin ayrılma sebebi de değildir..

Son düzenleme:

bencede canımm...buna izin vermemelisiniz ne demek kufretmekk..annesine babasına kufrediyormu rahatca bu insan...terbiyesizce sana yetiyor gucu demek küfür ediyor...izin vermeyinn...illa ayrılmanız gerekmiyor elbette ama kendisini duzeltmeze başka da çare kalmıyor malesef

ben bu saatten sonra ne smj atarım ne ararım kendisini burnu sürterse ne ala sürtmezse kendi bilir çok fena gaza geldim şuan

canım sen böyle biriyle hayatın boyunca el ele yürüyebilceğine inanıyo musun? biri demiş en büyük hata görmezden gelmektir diye çok doğru. bu işin sonu belli yani demek ki seni kaybetmekten hiç korkmuyo benim annemle babam 25 yıllık evliler defalarca tartıştıklarını duydum ama bugüne kadar babam asla küfür etmeyi bırak 'salak mısın' tarzı bişey bile söylemedi asla. zordur ama bi an önce kendi yolunu çizmelisin

nasıl yorumlar var şaştım kaldım.
nasıl küfür dizginlenemez???
bir insan ağzından çıkan kelimeyi bile dizginleyemiyorsa ne beklerim ben o insandan..
saygı bitmiş güzelim hiç mj falan atma birdaha cvp bile verme o atarsa... daha sevgiliyken başlamış..
sen bu adamla evlenirsen hayatının hatasını yaparsın emin ol.sonra sadece kfür etse razıydım der dolanırsın ortada.
saygı nedir bilecek,nerde nasıl davranması gerektiğini bilecek sana değer veren bir insan seç kendine derim..
çok kızdım kusura bakma..

canım benim ....dizginlenemez derken aynı kapıya cıkıyor yazılarımız..ileride daha da kötü olur dediniz..işte ben de diyorum ki dizginleyemez..

Yok ne kusuru kesinlikle ne söylüyosanız az bile.konuyu açtığım sıralarda üzgündüm ama saatler geçtikçe üzgünlükten eser falan kalmadı sinire dönüştü

Bazı insanlar küfürü kusur olarak görmüyor maalesef ve sevgilisine bile küfürlü konuşan kişi için galiba bu durum normal değişmesi çok zor çünkü ilk önce hata olduğunu kabul etmesi gerek Kibence kendinde bi sorun olduğunu düşündüğünüde sanmıyorum ama sen yinede tavrını koymalısın...ne yazık ki değişmesini bekleme ya bu duruma alışacaksın yada ayrılmak zorundasın tabi bazı insanlarda hatalarını kabul edip değişmeye çalışabilirler ve becerebilirlerde ama bunu ancak sen bilebilirsin nasıl bir karakteri olduğunu,bunun üzerine düşünmen gerek bence)

başlarda hatasını kabul ediyodu ama artık o yüzde kalmadı ben defalarca uyardım beni kaybetmesi hususunda tehtidde ettim demekki arkadaşlarında az önce yorumlarnda dediği gibi beni kaybetme korkusu tatmıyor.benim artık yapabileceğim tek şey iletişimi kesmek tamamen 3 4 saat oldu özür dileme namına bişi bile gelmediğine göre bu insan ne değişir nede bana değer verir

Kendiniz yazmışsınız her küstüğünüzd ilk adımı siz atıyorsunuz, her ayrılmak istediğinizde sizi ikna ediyor..Demek ki kararlı değilsiniz ve ona karşı çok zayıfsınız. Oda bunu biliyor ve kullanıyor.

ASLA kabul etmeyin küfürü, kabalığı v.s asla bu haksızlığı hazmetmeyin..Dik olun ve ayrılın.Kararınızdandan asla dönmeyeceğinizi kendinize alıştırın.
Ha böyle bir adamdan ayrılmakta sanırım başa bela.Belki zorlayacaktır sizi ama kararlı olduğunuzu görünce sonunda vazgeçecektir.

Onurunuzu koruyun ne olursa olsun..Daha 22 yaşında ve üni. okuyorsunuz.Çok uzun yıllar var önünüzde nasip olursa..Değmez.HİÇ DEĞMEZ.

İnsan eşini-hayat arkadaşını çekemez böyle bir durumda, sevgili olunca hiç çekmemeli.

yaşı 22 ve küfürlü konuşması kemikleşmiş artık. ne yaparsanız yapın düzeltmek mümkün değil. hatasını görmesi de mümkün değil. ilişkinizi sürdürmeyi ve o küfürleri duymayı istemiyorsanız (ki hangi kadın sevgilisinden-eşinden küfür duymayı hak eder!!) daha fazla uzatmamanız en iyisi....

kendiyle problemi olsa gerek kendi kendine sıkıntı gerginlikler yaratıyosa eğer. Küfür etmesi çok yanlış bi davranış bunu çözmelisiniz çözüme gitmıyorsa yapıcak şey daha fazla yıpranmamak...

Son düzenleme:

Kesinlikle katılıyorum, uzatmanın anlamı yok. Küfrün olduğu yer de saygı da yoktur..

canım burnu sürtüp geri dönse bile en ufak bi olyda yine aynı şeyleri yaşıcaksın. üniv hayatı insanın en güzel zamanı bu fırsatını böyle bi adamda heba etme yaşın daha küçük böyle saygısız biriyle emin ol hayat geçmez.
bence direk ayrıl ve hayatını yaşamaya bak ciddi bi ilişki için daha çok zamanın olucak elbet sana değer veren saygı duyan birini bulursun

Konu "Aşk hikayelerimiz/dertlerimiz" başlığına taşındı
ve
konu başlığı içeriğe uygun şekilde değiştirildi.

başkalarına ettiği küfür belki bir nebze affedilir ama kişiliğime edilen küfür asla affedilmez. ben evliyim Allaha çok şükür çok mutlu bir evliliğim var. ama kocam bana bir defa bile küfür etsin 1 dk durmam yanında. benim kendi kişiliğime saygım sonsuzdur onunda saygı duymasını beklerim. saygı yoksa yol veririm gider.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…